hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Oszter Sándor felesége kitálalt: hét nővel csalta a férje
Failoni Donatellát sosem zavarta, hogy a színészt körülrajongják a nők, de volt, amitől már ő is besokallt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 18.


hirdetés

Idén lesz 40 éve, hogy Oszter Sándor és felesége, Failoni Donatella zongoraművész házasok. A Bors megszólaltatta Donatellát, aki elmondta: hosszú házasságuk egyik alapja, hogy nagyon türelmes a férjével, bár azt nem tagadja, hogy volt, amikor elege lett.

"... csapot-papot otthagyva elköltöztem otthonról, de aztán hamar kibékültünk. Elcsépelt vagy sem, nem bírunk egymás nélkül élni", nyilatkozta a lapnak. A színész feleségét saját bevallása szerint sosem zavarta, hogy Osztert körülrajongják a nők, és nem is féltékenykedett soha, holott bőven lett volna rá oka.

"Sor­ra kaptam a telefonhívásokat, hogy Sándornak egy, kettő, há­rom, négy szeretője van mellettem, mire az egyik alkalommal meguntam, és mondtam, hogy ez nem igaz. Pontosan tudom, hogy hét van neki! De hát mit lehet tenni? Lehet, hogy olykor máshol kereste a boldogságot és megcsalt, de sohasem árult el, és ez a legfontosabb. Min­dig visszajött hozzám, senki kedvéért nem hagyott el. Ezek a nők csupán annyit jelentettek neki, mintha elnyalt volna egy gombóc fagyit. Ideig-óráig finom, de aztán hamar megunja az em­ber, mert rájön, hogy csak a szeme kívánja."

Az asszony szerint ellenkező esetben, tehát ha ő lépett volna félre, férje közel sem lett volna vele ennyire elnéző.

"Sándor azt mondta, én addig léphetem át a ház küszöbét, amíg hű vagyok hozzá. Vele ellentétben én ezt be is tartom. 1979-ben esküdtünk meg, amit a huszonöt éves évfordulónkon meg is erősítettünk. Bár most nem készülünk újabb esküvőre, de remélem, hogy az ötvenediken is­mét sort kerítünk erre. Feltéve, ha megérjük az aranylakodalmunkat!"


KÖVESS MINKET:
Lakatos Márk: Aki azzal foglalkozik, hogy Palvin Barbi kövér-e vagy sem, az egy vadbarom
Több magyar híresség is elmondta, hogy mit gondol a magyar modell alakjáról, akit az utóbbi időben sokat kritizáltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Palvin Barbi egyik nagy álma vált valóra azzal, hogy az első magyarként a Victoria's Secret fehérneműmárka állandó modellje, vagyis angyala lett. Az új bikinis és fehérneműs képei megjelenése után viszont folyamatosan kritizálják az alakja miatt, sokak szerint ugyanis kicsit ducibb az átlagos VS-modelleknél. Még egy amerikai lap is azt írta, hogy a divatcég biztos azért szerződtette Barbit, mert nyitni szeretnének a kicsit teltebb modellek felé.

A Fókusz riportere most magyar hírességeket kérdezett arról, ők mit gondolnak Barbi alakjáról, illetve a rá érkező kritikaáradatról. Többek közt Lakatos Márk, Wossala Rozina, Zola és a USNK rapperei is elmondták a véleményüket.

Ha látni szeretnéd a Fókusz riportját, lapozz!

A cikk folytatódik


KÖVESS MINKET:
Barbra Streisand védelmébe vette Michael Jacksont, megdöbbentő érvvel állt elő
Az énekesnő kijelentésén rengetegen felháborodtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

A Leaving Neverland című film hatalmas port kavart a Michael Jackson-fanok körében: a filmben szereplők azt állítják, az énekes molesztálta őket. Két férfi is kamera elé állt, aki ezt állította.

Az ügyben most Barbra Streisand is megszólalt, azonban ő védelmébe vette a popsztárt:

"Beszélhetünk molesztálásról, de azok a gyerekek örültek, hogy ott lehettek. Ma már mind a ketten házasok, vannak gyermekeik, szóval a történtek nem ölték meg őket"

- jelentette ki a sztár, és hozzátette, ő leginkább a kisfiúk szüleit okolja, amiért megengedték, hogy gyerekeik az énekessel aludjanak - írta meg a Daily Mail.


KÖVESS MINKET:
Súlyos betegséggel küzd a magyar humorista
Nem volt egyszerű lelkileg feldolgoznia a történteket - mondta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

A színpadon viccet csinál egy gyomortükrözésből is, ám kevesen tudják, hogy Orosz György poénjai mögött éveken át tartó szenvedés és életveszélyes tapasztalatok állnak - mondta a Blikknek a humorista.

A humoristát 12 évvel ezelőtt egy súlyos emésztőrendszeri betegséggel, Crohn betegséggel diagnosztizálták, ám fiatal korában még nem vette komolyan a baljós jeleket. Azonban egyre kínzóbb tünetei voltak: öt éven keresztül folyamatosan lázas volt, és rengeteg vizsgálaton kellett részt vennie.

"Egy kézilabda nagyságú gyulladt rész volt bennem, a bélrendszerem, a gyomrom, az epém mind gyulladt volt. Az orvosom szerint a fájdalomtól sikítva kellett volna magzatpózban fetrengenem a padlón" - árulta el a Blikknek humorista, akit végül 4 órán át műtöttek.

Orosz hozzátette, cseppet sem volt egyszerű lelkileg feldolgoznia a történteket, de mint minden esetben, ezúttal is a humorára támaszkodott:

"Én tényleg szembenéztem a halállal! Most már persze viccelődök ezen, mert szerintem az életet csak így szabad élni" - tette hozzá.


KÖVESS MINKET:
Kiderült, milyen nemű babát vár Curtis párja
A rapperről készült dokumentumfilm forgatásán az ultrahangos vizsgálatra is elkísérte őket a kamera.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Még csak egy napja derült ki, hogy Curtis párja babát vár. A rapper akkor tudta meg az örömhírt, amikor a drogproblémái miatt elvonón volt. A TV2 Curtis – Tiszta lappal címmel készített egy egyórás műsort a rapper elvonó utáni első napjairól. A kamerák pedig még az ultrahangra is elkísérték őt és párját.

Ezen az ultrahangon derült ki, hogy Curtisnek kisfia lesz.

A rapper nagyon örült a hírnek, párja pedig nagyon meglepődött, mert ő egészen addig azt érezte, hogy kislányuk lesz. A rapper azt mondta a róla készült dokumentumfilmben, miután kiderült a baba neme, hogy a fiával meccsekre fog járni, és még focizni is megtanítja majd.

Az örömhírt Curtis a Facebook-oldalán is megosztotta.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x