hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Őszinte üzenetet írt ByeAlex az X-Faktorról és a mentori feladatáról
'Visszahoztak engem az életbe. Jobban szeretek az ő dalaikon gondolkodni, mint a sajátjaimon. Látom bennük a jövőt' - írta a Stolen Beatről és az USNK-ről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 14.


hirdetés

ByeAlex hosszú és elég személyes Facebook-posztban írt az X-Faktorról, a mentori munkájáról a december 15-i döntő előtt. Az idei műsorban, csakúgy, mint tavaly, időnként heves vitákat folytattak a mentorok arról, hogy kinek a produkciója üti meg a mércét, ki juthat tovább a döntőbe.

ByeAlex most azt írta, hogy 2016-ban hosszas hezitálás után vállalta, hogy az X-Faktorban mentor legyen. Akkor úgy gondolta ugyanis, hogy ehhez a feladathoz ő nem elég, nem a zeneipar "nagy öregje", nem tudta, mit szólnak majd a szerepléséhez azok a zeni körök, amelyekhez tartozni akart.

Ráadásul akkoriban nem is tévézett.

Végül úgy döntött, vállalja, mert úgy gondolta, akkor lehet változtatni a tehetségkutatókon, ha ő is részt vesz a készítésükben.

"Volt egy naiv ábrándom arról, hogy talán egyszer kikerül az X-Faktorból olyan produkció, ami tetszik anyukámnak, nekem, egy 42 éves buszsofőrnek,

egy menő klub szervezőjének valahol az országban, egy nagy fesztivál programigazgatójának; és még Youtube-on is tarolhat! Ezzel a céllal ültem le az X-Faktorban."

ByeAlex szerint azonban ez nem ilyen egyszerű, nagyon jó együttállásnak kell meglennie ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretné.

Aztán jöttek az idei jelentkezők, köztük a Stolen Beat és az USNK: Erről Alex ezt írja:

"Visszahoztak engem az életbe. Jobban szeretek az ő dalaikon gondolkodni, mint a sajátjaimon. Látom bennük a jövőt. Szeretném, hogy sikeres előadók legyenek.

Tudom és ismerem a hiányosságaikat is, de azt is tudom, hogy ennyi melót ritkán tesz bele versenyző ebbe az egészbe, mint ők.

Ennyi szeretetet és naiv jóindulatot nem sokat látok meg az emberekben, mint ami ebben a négy kölyökben van. Ők négyen más személyiségek, de útközben bajtársak lettek, nem egymás irigyei vagy vetélytársai. Drukkolnak egymásnak.

És ezt is jó látni. Miattuk azt érzem, hogy volt miért anno dalokat írnom Miskolcon a lakótelepen. Ők tették frissé és menővé ezt az évadot; az X-Faktort."


KÖVESS MINKET:

Utálják a kommentelők a USNK új dalát, szerintük ByeAlex számai rontják el a csapatot
A legtöbben azt kérik: ne hagyja a csapat, hogy ByeAlex írjon nekik dalt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 26.


hirdetés

Új dallal jött ki az USNK, amit egyelőre egy emberként utál minden kommentelő. A legtöbben azt mondják: ne hagyja a csapat, hogy ByeAlex írjon nekik "igénytelen" számokat, váljanak el az egykori mentortól.

És valóban: a kedvesem romantikája után Ganxsta Zoleeba átforduló ByeAlex egy fura, flegma számmal ajándékozta meg egykori csapatát, és persze millió utálóval. Pedig a csapat jobban járna, ha maga szerezné a dalokat: a szerzői jogdíj miatt ugyanis eléggé megéri egy éppen futó produkció dalszerzője lenni.

A dal így szól, a kommentekből pedig alatta szemezgettünk:

Ha kíváncsi vagy a kommentekre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:
Luxusfeleség Dalma látta, ahogy az Allee-ban egy férfi leugrik az emeletről, és nagyon kiakadt az emberekre
Azt mondja: ő segítségért rohant, többiek fotóztak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 26.


hirdetés

Vasárnap este egy férfi leugrott az Allee bevásárlóközpont egyik emeletéről. A pláza földszintjének padlóján egy nagy vértócsa keletkezett a baleset után. Rendőrök és mentők is érkeztek a helyszínre, a sérültet kórházba szállították.

A Bors megszólaltatta az egyik szemtanút, aki történetesen pont a Feleségek Luxuskivitelben című realityből ismert Smaltig Dalma volt. A nő azt mondja: látta, ahogy a 35–37 év körüli, bo­rostás férfi átmászik a korláton, majd ugrik. A férfi arca tört be, ki­tekert pózban, saját vérében feküdt a földön, még mozogni pró­bált.

A luxusfeleség épp a bevásárlóközpontban volt, és látta is az egészet. Elmondása szerint a férfi biztosan szándékosan ugrott, mert pizsamában volt, és levette a papucsát, majd átmászott a korláton.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:
Majka felesége elárulta, honnan kapta a Dundika becenevet
Fiatalkoráról és magánéletéről is mesélt a Lilunak adott interjújában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 26.


hirdetés

Majoros Hajnalkát Dundikaként ismerte meg az ország. Bár kicsit érthetetlen, miért kapta ezt a becenevet, hiszen modellként irigylésre méltó alakkal büszkélkedhetett mindig is, sőt most kétgyermekes édesanyaként sincs oka panaszkodni.

Majka felesége most Lilu sminkes vlogsorozatában szerepelt, ahol többek közt elmondta, hogy

már fiatalon rájött, hogy kihívó alakja van, mivel hamar nővé érett,

szerencsés alkata miatt pedig sosem kapott kritikát a fotózásokon. Ezután azt is elárulta, miért nevezik Dundikának.

Ha érdekel a válasz, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:

Tolószékben vitték be Marsi Anikót a munkahelyére
Súlyos sérülése és műtétje után máris munkába állt a műsorvezető.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 26.


hirdetés

Marsi Anikó nemrég súlyos balesetet szenvedett, amikor megbotlott a járdán. Olyan szerencsétlenül esett, hogy eltört a bal combcsontja, azonnal meg kellett műteni. A műsorvezető később elmondta, hogy csavarok tartják össze a combját, pár napig pedig még kórházban kellett lábadoznia.

A híradós azonban nem bírta sokáig a fekvést, máris visszaállt a munkába, mert mindenáron dolgozni akart - írja a Bors. Ebben a TV2 vezetősége is támogatta őt. Kökény-Szalai Vivien, a csatorna hírigazgatója felajánlotta, hogy

sofőrt biztosítanak számára, hogy megkönnyítsék a stúdióba járást, de egy pihenőszobát is kialakítottak neki, amiben ágy és fotel is van, és még a számítógépét is odavitték, hogy tudjon dolgozni. Híradós kollégája, Gönczi Gábor is mindenben segíti őt, például kerekesszékben tologatja a szobából a sminkeshez vagy a stúdióba.

Ha kíváncsi vagy, mit mondott Marsi Anikó az új munkakörülményeiről, lapozz tovább!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x