Őszinte üzenetet írt ByeAlex az X-Faktorról és a mentori feladatáról
'Visszahoztak engem az életbe. Jobban szeretek az ő dalaikon gondolkodni, mint a sajátjaimon. Látom bennük a jövőt' - írta a Stolen Beatről és az USNK-ről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 14.ByeAlex hosszú és elég személyes Facebook-posztban írt az X-Faktorról, a mentori munkájáról a december 15-i döntő előtt. Az idei műsorban, csakúgy, mint tavaly, időnként heves vitákat folytattak a mentorok arról, hogy kinek a produkciója üti meg a mércét, ki juthat tovább a döntőbe.

ByeAlex most azt írta, hogy 2016-ban hosszas hezitálás után vállalta, hogy az X-Faktorban mentor legyen. Akkor úgy gondolta ugyanis, hogy ehhez a feladathoz ő nem elég, nem a zeneipar "nagy öregje", nem tudta, mit szólnak majd a szerepléséhez azok a zeni körök, amelyekhez tartozni akart.

Ráadásul akkoriban nem is tévézett.

Végül úgy döntött, vállalja, mert úgy gondolta, akkor lehet változtatni a tehetségkutatókon, ha ő is részt vesz a készítésükben.

"Volt egy naiv ábrándom arról, hogy talán egyszer kikerül az X-Faktorból olyan produkció, ami tetszik anyukámnak, nekem, egy 42 éves buszsofőrnek,

egy menő klub szervezőjének valahol az országban, egy nagy fesztivál programigazgatójának; és még Youtube-on is tarolhat! Ezzel a céllal ültem le az X-Faktorban."

ByeAlex szerint azonban ez nem ilyen egyszerű, nagyon jó együttállásnak kell meglennie ahhoz, hogy minden úgy alakuljon, ahogyan szeretné.

Aztán jöttek az idei jelentkezők, köztük a Stolen Beat és az USNK: Erről Alex ezt írja:

"Visszahoztak engem az életbe. Jobban szeretek az ő dalaikon gondolkodni, mint a sajátjaimon. Látom bennük a jövőt. Szeretném, hogy sikeres előadók legyenek.

Tudom és ismerem a hiányosságaikat is, de azt is tudom, hogy ennyi melót ritkán tesz bele versenyző ebbe az egészbe, mint ők.

Ennyi szeretetet és naiv jóindulatot nem sokat látok meg az emberekben, mint ami ebben a négy kölyökben van. Ők négyen más személyiségek, de útközben bajtársak lettek, nem egymás irigyei vagy vetélytársai. Drukkolnak egymásnak.

És ezt is jó látni. Miattuk azt érzem, hogy volt miért anno dalokat írnom Miskolcon a lakótelepen. Ők tették frissé és menővé ezt az évadot; az X-Faktort."


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x