hirdetés
verekedes-szhely.jpg

Összeverekedtek a koncertlátogatók, miután bombariadó miatt félbeszakadt a buli Szombathelyen

Mindenkit kitereltek a sportcsarnokból, ezután elszabadultak az indulatok az utcán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 15.


hirdetés

Verekedés tört ki a bombariadó után – többen megsérültek, egy embert kórházba kellett vinni egy félbeszakadt koncert után Szombathelyen.

2500-an buliztak a Delta együttes szombat esti fellépésén, amikor azzal hívták a rendőrséget, hogy bomba van a koncert helyszínén.

Mindenkit kitereltek a sportcsarnokból, ezután elszabadultak az indulatok az utcán.

Ha elfogják a fenyegetőzőt, akár 2 év börtönt is kaphat.

Az RTL Híradó riportja:

hirdetés

A Nyugat.hu beszámolója szerint a verekedés előzménye az volt, hogy néhányan beugrottak a ruhatárba és felmarkoltak több kabátot.

Emiatt terjedt el az a rémhír a kint állók között, hogy ellopták a kabátokat, és így tört ki verekedés a kabátos és a kabát nélkül maradt bulizók között. Ennek során egy férfi elesett és beverte a fejét az aszfaltba, őt mentők vitték el.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
czunyine-mti.jpg

Alpári stílusban fenyegette a feleségét alázó kommentelőket a fideszes Czunyiné férje

A férfi minden hozzászólásra reagált a Jobbik egyik politikusának oldalán – az még enyhe kifejezés, hogy nyomdafestéket nem tűrően.
Fotó: MTI/Soós Lajos - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

A Jobbik még szeptember elején indított kampányt Czunyiné dr. Bertalan Judit digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos ellen, aki egyben fideszes parlamenti képviselő is.

A párt politikusa, Csányi Tamás akkor a következő kommentárt fűzte a lentebb látható plakáthoz:

"Czunyiné 2016 óta a digitális tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos, aki arról vált ismertté a pandémia idején, hogy önkéntes kartauziként egyetlen szót sem szólt a digitális oktatással kapcsolatban, és a kormánybiztosi tevékenységének eredményeit is sűrű homály borítja a mai napig.

Valószínűleg azért nem ért rá a munkáját végezni, mert lekötötte a Boldog István által is használt, hálózat alapú közbeszerzési rendszer, ami egy fideszes franchise az eu-s pénzek haveri körben való koncentrálására."

Most a 444 szúrta ki, hogy az eredeti Facebook-poszt alatt megjelent a kormánybiztos férje, aki káromkodásokban bővelkedve, keresetlen szavakkal reagált a sokszor szintén alpári stílusú kommentekre.

hirdetés

„Majd én megbaszlak egy 9,3x64-el, előtte rádkacsintok egy Zeiss 4.2-12x50-en keresztül, te kis kavicstökű buzi!”

– válaszolta például a kétségkívül nem túl elegáns "Basszuk meg őt is" hozzászólásra.

"Jé ezt a libát eddig még nem láttam!" – írta valaki más, amire a következő reakció érkezett a férjtől: "Téged biztos sok ló látott hátulról!"

"Úgy látom képét hogy valaki feltornáztatta a száját+orrát" – fogalmazott kissé ködösen egy harmadik kommentelő. A válasz itt sem késett: "Tied is fel lesz puskatussal"

További, hasonló szellemiségű hozzászólásokat a 444 cikkében lehet olvasni.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
ferihegy-drogkereskedo-alkalmazottak-rendorseg.jpg

Repülőtéri alkalmazottak is árultak drogot a Liszt Ferenc repülőtéren

Rakodóként dolgoztak Ferihegyen, egyikük 133 alkalommal kereskedett kábítószerrel a gyanú szerint.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Hat embert fogott el a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság, a Terrorelhárítási Központ és a Készenléti Rendőrség szeptember 22-e és 25-e között, közülük kettőt kábítószer birtoklása, négyet kábítószer-kereskedelem miatt állítottak elő - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

A nyomozók gyanúja szerint

egyikük – aki többszörösen büntetett előéletű – 181, másikuk – aki a bűncselekményt felfüggesztett börtönbüntetés hatálya alatt követte el – 11, harmadik társuk – aki büntetlen előéletű – 14, míg negyedik társuk 133 alkalommal kereskedett kábítószerrel. Utóbbi két férfi a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren dolgozott rakodóként.

Repülőtéri alkalmazottak is árultak kábítószert

Négy férfi eddig összesen 339 rendbeli kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a rendőrök.

hirdetés

Az ügyben a Budakörnyéki Járásbíróság szeptember 25-én a négy férfi közül kettőt letartóztatásba helyezett. A kábítószer-kereső kutyával tartott kutatások során eladásra előkészített, kiporciózott kábítószereket találtak és foglaltak le a rendőrök, amelyekről a szakértők megállapították, hogy kokaint tartalmaznak. Ezen kívül a nyomozók nagy értékű autót, készpénzt, műszaki cikkeket, órákat és ékszereket is lefoglaltak.

Repülőtéri alkalmazottak is árulták a kábítószert

Négy férfit eddig összesen 339 rendbeli kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják a rendőrök.

A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság hatáskörébe tartozik a repülőtéri dolgozók védelmi háttérellenőrzése, vagyis hogy az ide vonatkozó ágazati törvény szerint a légiközlekedés területén kizárólag olyan munkavállalók dolgozhatnak, akik nem követnek vagy követtek el bűncselekményeket, mert a bűnös életvitel a légiközlekedésre nézve súlyos biztonsági kockázatot jelent. Ezért a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság folyamatosan és visszatérően figyelemmel kíséri a repülőtéri munkavállalók fedhetetlen életvitelét, és intézkedik a bűncselekmények megszakítására, valamint az elkövetők repülőtérről történő eltávolítására.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
mzp.jpg

Márki-Zay: Dobrev Klára vezetésével nem lehet leváltani az Orbán-kormányt

- Simán lehet, hogy az előválasztást megnyeri Dobrev Klára, és akkor ő lesz a közös jelölt, akit természetesen én is támogatni fogok, de attól félek, hogy akkor az említett forgatókönyv következik be – fogalmazott Hódmezővásárhely polgármestere.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

A Békés megyei Csorváson tartott fórumot a hétvégén Márki-Zay Péter, az MMM (Mindenki Magyarországa Mozgalom) elnöke és Hódmezővásárhely polgármestere.

Ezt követően a Magyar Narancs online készített vele interjút, amiben a 2022-es választást megelőző ellenzéki együttműködésről esett a legtöbb szó.

A lap újságírója felidézte, hogy a fórumon Márki-Zay arról beszélt: bár egyéni politikai ambíciói nincsenek, a miniszterelnök-jelölti előválasztásban részt vesz. Ehhez hozzátette, hogy amennyiben a valószínűleg szintén induló Dobrev Klára lesz a közös ellenzéki jelölt, az egyben azt is jelenti, hogy 2022 után is Orbán Viktornak fogják hívni a miniszterelnököt.

A kérdésre, hogy ezt mire alapozza, a politikus így felelt:

"Ez nem szeretem, vagy nem szeretem kérdése, hanem színtiszta választási matematika, amit a jelenlegi közvélemény-kutatási adatok mutatnak. Bár Gyurcsány Ferenc a legerősebb ellenzéki párt elnöke, sok és nagyon lelkes követője, támogatója van, de ha ő vagy a felesége lenne az ellenzéki kormányfőjelölt, akkor garantált lenne Orbán további miniszterelnöksége és kétharmados parlamenti többsége."

hirdetés

Szerinte ugyanis Gyurcsány elutasítottsága olyan nagy, hogy még a felesége jelöltsége esetén is szavazók százezrei lesznek, akik inkább a Fideszre voksolnak, vagy egyszerűen otthon maradnak.

"Azaz simán lehet, hogy az előválasztást megnyeri Dobrev Klára, és akkor ő lesz a közös jelölt, akit természetesen én is támogatni fogok, de attól félek, hogy akkor az említett forgatókönyv következik be" – fogalmazott Márki-Zay Péter.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
she.hu-szerkesztoseg-tavozas.jpg

Távozik a SHE.hu teljes szerkesztősége és írói gárdája

A női magazin a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz tartozik. Egyelőre nem tudni a távozás pontos okát.
Fotó: SHE.hu/Facebook - szmo.hu
2020. szeptember 29.


hirdetés

Távozik a SHE.hu című női magazin teljes szerkesztősége és írói gárdája - jelentette be a szerkesztőség az oldal Facebook-oldalán, amit a Media1.hu szúrt ki.

"Búcsúzunk! Kedves olvasóink! Október közepétől kezdve a SHE.HU teljes szerkesztősége, és az írói gárda is távozik a magazintól. Ezután a weboldalon és minden kapcsolódó közösségi felületen megjelent tartalmak nem a mi munkánk eredményei. Nehéz a búcsú, de köszönjük, hogy eddig velünk tartottatok, és reméljük hamarosan találkozunk! :) Íróink munkásságát addig is nyomon követhetitek saját írói oldalukon. Köszönjük ezt a 4 évet, amit velünk töltöttetek! Ezennel kívánunk sok sikert az új szerkesztőségnek!"

- írták a búcsúposztban.

SHE.HU

Állandó ingerlékenység, fáradtság, vontatott, flegma beszéd, túl sok... alvás, vagy épp a kínzó inszomnia. Mindez egy átlagos kamaszra is jellemző lehet, mégis muszáj észrevennünk, ha a gyerekünk depresszióval küzd. Eszter's Offtopic

hirdetés

A magazin a New Wave Media Grouphoz, azon keresztül pedig a kormányközeli Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (KESMA) tartozik. Az nem derült ki, miért nem folytatja a munkát a jelenlegi szerkesztőség. A Media1.hu azt írja,

azt sikerült megtudni Pechál Péter vezető szerkesztőtől, hogy a távozó munkatársaknak más elképzeléseik voltak a jövőt illetően, mint a New Wave Media Group kiadónak.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!