"Összegyűlt a Supershop-kártyámon 250, be lehet váltani egy somlóira?" - özönlenek a kommentek a Gundel oldalára
Láthatóan sokakat felháborított, amikor kiderült: a Miniszterelnökség menzáján potom áron kínálják a fogásaikat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 08.A minap kiderült, a Gundel étterem üzemelteti a Miniszterelnökség menzáját a Várban, és az is, hogy éttermi áraikhoz képest nagyon is olcsón kínálják a menüjüket. Míg a honlapjukon elérhető menüben a legolcsóbb főétel közel 6000 forint, a legdrágább 16 500 forint, ehhez képest a Várban 850 forintért adnak egy kétfogásos napi menüt (két fajta közül lehet választani), és gyakorlatilag mindegyik főétel 1000 forint alatt rendelhető.

A Gundel étterem Facebook-oldalát ezek után elözönlötte a kommentcunami. A hozzászólók jó része egyértelműen felháborodását fejezi ki, de azért szép számmal akadnak olyanok is, akik iróniába bújtatják egyébként szintén negatív véleményüket. Ezek közül válogattunk párat.

"Szeretnék 15 fővel feliratkozni a menüre!!- a cím mindig változó ( építőipari Brigád )- de küldünk érte taxit majd , hiszen így is remek az ajánlatuk !! Kérem írjanak mikortól és hova küldjem a taxit!- előre is köszönöm ..."

"A gyerekek iskolai menzáján nem szégyellnek a vállalkozók éttermi árakat elkérni, az uraknak meg kifőzdei áron alászolgálnak..."

"Összegyűlt a supershop kártyámon 250, be lehet-e váltani egy somlóira?"

"Jó napot! Szeretném lemondani az asztalfoglalásomat. A barátnőmnek azt ígértem, hogy egy drága étterembe viszem, de így inkább elviszem lángosozni."

"Tisztelt Gundel étterem!

Gratulációmat szeretném kifejezni az árképzésükhöz!

Végre egy étterem, ahol a panelproli is a pénztárcájához mérten tud menüből rendelni. Azt szeretném önöktől megérdeklődni, hogy a Karmelitás menünél az árban a vidéki kiszállítás is benne van, vagy csak Budapesten szállítanak ki?

Az is érdekelne, hogy Széchenyi szabadidős kártyával is lehet fizetni, és hogy elfogadják-e még az Erzsébet utalványt?

Ja, lenne még egy kérésem! A családnak megtetszett az önök által biztosított "fordított" élű kés, abból szeretnénk kapni, mert még kicsi a gyerek! Köszönöm megtisztelő figyelmüket, és várom válaszukat!

Ja, jut eszembe, a gyerek iskolájában pocsék a kaja, oda is szállítanának, mert olcsóbbak és jobbnak tűnik a konyhájuk."

"Holnaptól nem a Blahán állnak majd sorba a rászorulók hanem a várban O1G menüért."

"Remélem, a húslevest orjából vagy farhátból főzitek, legalább így jusson nekik egy kis gerinc."

"Tisztelt étterem! Hülyére röhögtem magam a délelőtt folyamán a kommentektől, így nem tudtam főzni a családnak, ráadásul ilyen olcsón nem tudom kihozni az ebédet. Kérem, küldjenek számunkra 6 menüt!"

"3 gyerekes anyuka vagyok, a legnagyobb 4 éves, a legkisebb 8 hónapos. Dolgozom, hogy meg tudjunk élni. Az oviba mi szülők visszük kétnaponta felváltva a gyümölcsöt, mert azt már nem tudják kihozni az étkezési keretből. A munka és a 3 gyerek mellett kevés időm marad főzni. Rendelhetek Önöknél? Főleg a főzelékek és a tészták érdekelnének."

"Szeretnék rendelni egy somlóit, de nagy címletem van, 500 Ft-os, vissza tudtok adni?"

"Egy O1G menüt szeretnék rendelni. 3 év múlva fizetek Sodexho utalvánnyal. CEU-s diákkedvezmény van?"


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x