hirdetés
megcsal-tinder-hazaspar.jpg

Összefutott egy házaspár a Tinderen - csakhogy egyikük se tudta, hogy a másik fent van

Hát...legalább a Tinder is észrevette, hogy összeillenek.
Independent. Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. július 26.


hirdetés

Egy 32 éves, alig több, mint egy éve házas férfi osztotta meg az egyszerre vicces és kínos sztorit a Reddit nevű közösségi oldalon, ahol bárki névtelenül kérhet tanácsot a többi felhasználótól.

"A feleségem 29 éves, én 32 vagyok. Három éve épp a Tinderen jöttünk össze, nagy szerelem volt, hamar összeköltöztünk, 14 hónapja vagyunk házasok. Monogám a kapcsolatunk, természetesen. És szerintem boldogok is vagyunk."

Igen ám, de a feleség gyakran utazik üzleti utakra, hétvégékre, 2-3 napokra. Az unatkozó férj - legalábbis azt állítja, unalomból tette - pedig otthoni magányában úgy döntött: újra letölti a Tindert, hogy szórakozzon egy kicsit, és emlékezzen a régi, szép, kalandos időkre - persze csak online.

"Nézegettem a lányok fotóit, egyszer csak hoppá...meglátom a feleségemét. Nem hittem a szememnek. Valaki ellopta a fotóját? Rámegyek az adatlapjára - nem, ez ő. Akkor egy barátnője használja a profilját helyette? Kíváncsiságból jobbra húztam, erre ő is engem. Szóval a Tinder kidobta, hogy összeillünk. De innentől megmerevedtek az álláspontok, egyikünk se írt rá a másikra."

A fiatal férj kétségbeesetten kérdezte a Reddit többi felhasználóját: most mit csináljon? Hogyan vonja kérdőre a feleségét, úgy, hogy közben ő maga is nyakig sáros?

A válaszokért, kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
84b47ca54796337231ff834e72f8-1590149.jpgd_.jpg

A nászútjukon egy sms-ből tudta meg a feleség, hogy újdonsült férje szeretőt tartott

Évekkel ezelőtt történt a viszony, amire a lehető legrosszabbkor derült fény.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 29.A pár alig három napja volt nászúton Olaszországban. A menyasszony elárulta a Mirrornak, hogy hónapokon át tervezte a „tökéletes” utazást, miután kimondták a boldogító igent. A lány elismerte ugyan, hogy az eljegyzés után volt egy kemény összezördülésük, de aztán „visszajöttek a szakadék széléről”, és már azt hitte, minden szép és jó. Így aztán nagy volt a meglepetése, amikor meglátta az ominózus üzenetet.

Az üzenet egy számára teljesen ismeretlen nőtől származott. Először azt hitte, hogy szemét, éppen törölni akarta, amikor rápillantott az első mondatra: „Három hónapig együtt aludtam Harry-vel”.

Ahogy jobban megnézte, rájött, hogy az üzenetet két évvel korábban küldték, csak ő nem vette észre. Az üzenet küldője azt állította, hogy egy bárban találkozott a férfival, és mivel azt hitte, hogy szingli, randevúzni kezdett vele.

Az idegen nő szerint a férfi csak néhány találka után vallotta be az igazságot, de ennek ellenére folytatták viszonyukat és csak akkor szakított vele, amikor a férfi és kedvese eljegyezték egymást.

A feleség ezután szembesítette férjét kellemetlen múltjával, aki könyörgött: adjon neki még egy lehetőséget, mert csupán eltévelyedett, és rájött, hogy ami kettejük között van, az az igazi. Felesége végül nehéz szívvel, de megbocsátott neki.


KÖVESS MINKET:hirdetés
ferfi-eltakarja-arcat-pexels-1000x666.jpg

Megcsalta, majd hazudott párjának a hűtlen férfi, a netezők buktatták le

Kamuzott arról a képről, ami bizonyította, hogy egy másik nővel volt. A twitterezők azonban leleplezték az igazságot, nem is akárhogy.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 03.Nagyon szerencsétlen módon bukott le egy hűtlen férfi: a párja előbb kiszúrta a bizonyítékul szolgáló képet a megcsalásról, amiről azonban hazudott, de a Twitter népe leleplezte.

A történet azzal indult, hogy a megcsalt lány, Keny éppen a Twitteren nézegette a felbukkanó posztokat, amikor egyszer csak szemet szúrt neki egy nő képe. Egy tükörszelfi volt, amin egy magas, kigyúrt, félmeztelen férfit lehetett látni, őt pedig egy lány ölelgette, miközben fotózta magukat a telefonjával.

"Az ilyen testű férfiak nagy hatással vannak rám"

- írta a fotóhoz.

Bár a pasi arcát nem lehetett látni, mert a kép megosztója egy szívecskés szemű emojit tett rá (valószínűleg éppen azért, hogy a hűtlen férfi ne legyen felismerhető), de a barátnője így is felismerte a testalkatáról és a tetoválásairól.

Természetesen nagyon felháborodott ezen, ki is fakadt saját oldalán:

"Basszus, szétvet az ideg. A barátom képe, amin egy másik k.rvával pózol, szembejött velem a Twitteren."

Ezután persze számon kérte a párját, aki viszont azt hazudta, hogy az egy régi kép. A lányt azonban nem sikerült teljesen meggyőznie, mert miután ezt is kiírta a közösségi oldalra, azt is hozzátette, hogy bizonyítékokat szeretne arra, hogy a barátja igazat mond. Meg is kapta, de nem is akár milyet.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
mr_tinder.jpg

A világ „legtöbbet jobbra húzott” férfija felfedi sikere titkait: ekkor érdemes tinderezni

Mr. Tinder emellett egyéb praktikus trükköket is megosztott a társkereső alkalmazással kapcsolatban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 02.Szinte minden mai 20-30 évesnek van legalább egy olyan ismerőse, aki valóban az ominózus társkereső applikáción találta meg az igazit - emellett pedig általában jó pár olyan ismerősről is tudunk, aki évekig eredménytelenül húzogatja a profilokat és látogatja a félig-meddig vakrandikat, mégsem mosolyog rá a szerencse és a szerelem.

Lehet kedvelni és utálni, viccesre venni és komolyan űzni - de a tinderezés úgy beivódott a köztudatba, hogy valószínűleg a későbbi szociológia tankönyvek kihagyhatatlan része lesz.

Mivel a Tinder a világ egyik legnépszerűbb randiappja, ezért igazán nehéz rajta kitűnni a tömegből, ha valaki esetleg erre pályázna. Hiába tart számon körülbelül 50 millió szinglit, talán pont a bőség zavara rontja legjobban a románcra vágyó lelkek esélyeit.

Van azonban egy Stefan-Pierre Tomlin nevezetű srác, aki lényegében azzal szerzett magának hírnevet, hogy 2017-ben hivatalosan is ő lett a világ "legtöbbet jobbra húzott" férfija.

Bármennyire és kétes ez a dicsőség sokak szerint, azért ez a 29 éves srác azért tudja, tud egyet s mást a platform rejtelmeiről.

Az eredetileg modellkedéssel és műsorvezetéssel foglalkozó férfi saját elmondása szerint az egész egy "nagy praktikus viccnek" indult, amire azóta lényegében karriert épített és már egy "Swipe Right" című dalt is kiadott a témában.

A szekér pedig beindult - Instagramon 170 ezren követik és jelenleg a 2018-as brit X-Faktor egyik tehetségével randizik.

Stefan meg is osztott pár kulisszatitkot a The Sun hasábjain arról, hogy a profilod miként tűnhet ki a többi közül.

Az első képed háttere legyen egy élénk szín - pl. sárga, vagy kék, ezek a színek valamiért több érdeklődést gyűjtenek.

Így elcsípheted a potenciális jelölt figyelmét, amikor "lapozgat" az emberek között.

"Egy társkereső alkalmazásban 0.5 másodperced van arra, hogy eldöntsd, tetszik-e valaki annyira, hogy elolvasd az információit is. Tehát fontos, hogy egy szép, prezentálható képet állíts a profilképednek, ami kitűnik a többi közül"

- mondja a "szakértő".

Egy önfeledt, nyaralós kép szintén alapkövetelmény, mivel így megmutathatod a felszabadult oldalad is a nézőközönségnek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
face.jpg

Saját jócsaj anyját nézik a barátnőjének – ez nehezíti meg a srác életét, legalábbis szerinte

A felvételek online közzététele óta Jonathan posztját több mint 14 000 alkalommal lájkolták, és rövid idő alatt 8000 hozzászólást kapott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 04.Sokadik olvasásra is nehéz eldönteni, hogy vajon áldás, vagy átok az a fura helyzet, amivel egy Jonathan Nguyen nevű fiúnak kell együtt élnie. A Ladbible oldalán megjelent története szerint a 22 éves srác szinte sokkolta követőit és ismerőseit, amikor megosztott néhány fényképet magáról és édesanyjáról. A kedves mama ugyanis simán elmenne huszonévesnek is.

Jonathan Nguyen, aki Los Angelesben él, csak megosztotta fényképeit magáról és szeretett anyukájáról és nagyon megdöbbent, amikor rengeteg ember hitte, hogy ő a barátnője. A fiú később elmagyarázta, hogy anyja egészséges, kiegyensúlyozott étrendje, valamint a gyakori testmozgás az oka a nő fiatalos megjelenésének.

A kommentelők el voltak bűvölve a nő láttán:

"Az igen! Gyönyörű! Arra gondoltam, hogy a barátnőd. Azt mondtam magamnak, hogy "milyen szép pár" - írta egyikük.

Egy másik ember írta: "Anyád úgy néz ki, mintha a nővéred lenne, mi a titka?"

A felvételek online közzététele óta Jonathan posztját több mint 14 000 alkalommal lájkolták, és rövid idő alatt 8000 hozzászólást kapott, köztük olyanokat is, amikben randizni hívták a nőt.

Végül Jonathan beleegyezett abba, hogy felfedje az anyja étrendjét és életmódjának titkait. Sajnos nem sok titka van.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x