hirdetés
osszesett-es-meghalt-egy-21-eves-fiu-egy-szorakozohelyen-szombathelyen.jpg

Összeesett és meghalt egy 27 éves férfi egy szombathelyi szórakozóhelyen

„Nem látok!” – ez volt az utolsó szava egy szemtanú szerint.
Forrás: 112 Emergency Press, Fotó: Videó képernyőfotó - szmo.hu
2020. augusztus 14.


hirdetés

FRISSÍTÉS: később kiderült, hogy az áldozat nem 21, hanem 27 éves volt.

Tragédia történt egy szombathelyi szórakozóhelyen augusztus 13-án, csütörtökön este.

Egy 27 éves férfi váratlanul meghalt.

A szemtanúk szerint a fiatal férfi azt mondta: "Nem látok!", majd összeesett. Hiába próbálták újraéleszteni, nem jártak sikerrel.

A 112 Emergency Pressnek nyilatkozó, helyszínen tartózkodó szemtanúk szerint nem volt különösebb előzménye a tragédiának.

hirdetés

Azt mondták, hogy a férfi egy videojátékra táncolt a testvérével, majd visszament az asztalához. Ott megpróbált megtámaszkodni, miközben felborított egy pohár sört.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mentok-limbo-hinto.jpg

Egy egész újpesti társasház arra kelt, hogy kórházba szállítás közben egy beteg farzsebében üvöltve megszólalt a Limbó hintó

A mentők szerint Fenyő Miklós slágere „olyan hangerővel töltötte be a nehezen elcsendesült lépcsőházat, mint Hungária koncerten az arénát”.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 27.


hirdetés

Egy idős, nagyot halló sérült segítségére riasztották a mentőket hétvégén hajnalban egy újpesti társasház negyedik emeletére - számoltak be az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

A mentők gyorsan kiértek és ellátták a 85 év körüli férfit, "akit járóképessége ellenére (fejsérülése miatt) hordszékben szerettek volna kórházba szállítani. Amikor az egyébként jó kedélyű, idős úr meglátta a bejárati ajtónál várakozó szállítóeszközt, arról kezdte győzködni bajtársainkat, hogy bár öreg, a székre nincs szüksége".

A poszt szerint a beszélgetés kicsit hangosra sikeredhetett, hisz ekkor ébredt fel az az első néhány szomszéd, akik azonnal ki is jöttek a folyosóra, hogy megnézzék, mi történik a bácsival. Együtt hamar sikerült rábeszélni a sérültet, hogy a lift nélküli házban gyorsabb lesz, ha most szakemberek viszik le a lépcsőn.

"A mentők elindultak le a lépcsőn az idős férfivel, azonban a III. emeleti lépcsőfordulóhoz érve, a beteg farzsebében levő telefon megszólalt és Fenyő Miklós “Limbó hintó” slágere olyan hangerővel töltötte be a nehezen elcsendesült lépcsőházat, mint Hungária koncerten az arénát. A biztonságos rögzítés miatt nem lehetett hozzáférni a készülékhez, ezért a lakók nyugalma érdekében, a mentők kezdték szaporázni lépteiket a véget nem érő lépcsőfokokon".

Sajnos ez sem bizonyult elég hatékonynak, a szürreális hajnali jelenetnek ugyanis még akadt pár döbbent pizsamás szemtanúja a másodikon és az első emeleten is - írják a posztban, majd hozzáteszik:

hirdetés

"a hívó mintha kiszámolta volna, éppen akkor szakította meg a limbó-partit, amikor a hordszék kerekei ismét földet értek.

A mentők végül stabil állapotban és további jó hangulatban szállíthatták kórházba a sérült férfit, akinek mielőbbi felépülést kívánunk! Bajtársainknak gratulálunk, az okozott kellemetlenségért az érintettek szíves megértését kérjük!"

Országos Mentőszolgálat

AZ EGÉSZ HÁZAT FELVERTÉK A "MENTŐK" HÉTVÉGÉN HAJNALBAN Idős... , nagyot halló sérült segítségére riasztották bajtársainkat hétvégén hajnalban egy újpesti társasház negyedik emeletére. Bajtársaink gyorsan kiértek és ellátták a 85 év körüli férfit, akit járóképessége ellenére (fejsérülése miatt) hordszékben szerettek volna kórházba szállítani.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
kibertamadas.jpg

Kibertámadás három magyar bank ellen, a pénzintézeteket meg is zsarolták

Minden idők egyik legnagyobb hazai támadássorozata volt, mind a méretét, mind a komplexitását tekintve - közölték. Orosz, kínai és vietnámi hackerektől indult az akció.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 26.


hirdetés

Magyarországon eddig példátlan méretű és intenzitású túlterheléses kibertámadást indítottak orosz, kínai és vietnámi hackerek több magyar pénzintézet ellen - erről a Magyar Telekom tájékoztatta elsőként a hvg.hu-t.

Minden idők egyik legnagyobb hazai támadássorozata volt, mind a méretét, mind a komplexitását tekintve

- közölték.

A csütörtök délutáni esetről a Nemzeti Kibervédelmi Intézet azt írta az RTL Híradónak, hogy a pénzintézeteket meg is zsarolták, hogy ha nem fizetnek, akkor még nagyobb támadást fognak indítani a rendszereik ellen. Azt nem árulták el, hogy melyik bankokat érintette a támadás. A Telekom, mint internetszolgáltató volt érintett.

Az elmúlt hetekben több európai intézet is jelzett hasonló támadásokat.

hirdetés

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója

Fotó: illusztráció, forrása: Pixabay

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
motoros-baleset-magyar-nemzeti-cirkusz.jpg

A nézők szeme láttára zuhant ki a „halálgömbből” egy motoros a Magyar Nemzeti Cirkusz előadásán

Mutatvány közben defektet kapott a motor, emiatt történt az ijesztő baleset.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 27.


hirdetés

Váratlan balesetnek lehettek szemtanúi a nézők a Magyar Nemzeti Cirkusz szombati, mosonmagyaróvári előadásán - számolt be róla az RTL Híradó.

Az egyik motoros ugyanis a közönség szeme láttára zuhant ki a halálgömb fantázianevű szerkezetből mutatvány közben.

A balesetet az okozta, hogy a motor defektet kapott. A vezetője bordatöréseket szenvedett, mentővel vitték kórházba.

Nézői felvétel is készült a rémisztő balesetről, amit az RTL Híradó vasárnap esti adásában is bemutattak:


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
udvari-szabolcs_ff.jpg

A kilencedik emeletről zuhant le a napokban elhunyt volt NB I-es focista

Udvari Szabolcs halálának körülményei egyelőre tisztázatlanok.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. szeptember 28.


hirdetés

Tegnap mi is megírtuk, hogy 46 éves korában "tragikus hirtelenséggel" elhunyt Udvari Szabolcs, volt NB I-es futballista, aki a Szegedben, a Békéscsabában és a Honvédban összesen 94-szer játszott az első osztályban.

A Blikk megtudta, hogy a sportoló egy lakóház kilencedik emeletéről zuhant ki, eddig tisztázatlan okok miatt.

Ismerősei szerint életvidám, jó humorú, közkedvelt ember volt, fittségére sem lehetett panasz, rendszeresen edzőterembe járt, a maratoni távot is lefutotta.

„Itt hagytál, de elvittél egy darabot a szívemből. Te voltál a testvérem, a barátom, a munkatársam, a sporttársam, ha kellett, támaszom. A világ már sosem lesz olyan nélküled, mint amilyen veled volt” - búcsúzik Udvaritól a Facebookon testvére, Tamás.

hirdetés

A visszavonulása után a vendéglátásban elhelyezkedő Udvari közösségi média-felületeit a tragédia óta ellepték az együttérző üzenetek. A védő házas volt, s egy fiúgyermeket hagyott hátra.

„Idegenkezűség nem merült fel. A szombat délelőtt történt baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgáljuk” - tudta meg a Blikk a Csongrád-Csanád megyei rendőrkapitányságtól.

Pásztor József (66), békéscsabai focilegenda a 2001–2002-es szezonban dolgozott együtt Udvarival. Ő azt mondta:

„Becsületes, a csapatért mindent megtevő játékos volt. Közösségi ember volt, rendes srác. Megdöbbentő, ami történt.”

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!