Összeállt a Wellhello 5 zenésze, és új zenekart csináltak új énekessel
'Tele vagyunk ötletekkel, és alig várjuk, hogy ismét színpadra álljon a brigád' - nyilatkozták a Talk2night tagjai a Szeretlek Magyarországnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 05.Öt zenész, aki kivált 2018-ban a Wellhellóból, úgy döntött, hogy új zenekart alapít Talk2night néven. Kerestek egy énekest, és meg is találták Vavra Bence személyében, aki a 2013-as X-Faktroban, a By The Way tagjaként lett ismert. Kinn van már egy új dal is, amit meg is hallgathattok.

A zenekar még további dalokon is dolgozik, gyorsan menni fog egy koncertnyi nóta elkészítése, hisz 4 évet dolgoztak együtt. Tavasszal már élőben is meg akarják mutatni magukat.

- Tulajdonképpen majdhogynem evidens volt mindannyiunk számára, hogy együtt folytatjuk a kiválás után. Alapvetően egy összerakott zenekarként indult a Wellhello, de valami egészen egyedülálló, szinte mesébe illő módon alakult a kémia, legalábbis nálunk hangszereseknél mindenképpen. Emil az elmúlt pár évben írt egy nagylemeznyi anyagot, ami a projekt alapjául szolgál. Amikor először összeültünk ex-Wellhello tagok tanácskozni, hogy ki lehetne a “főhős”, egyhangúan Vavra Bence mellett tettük le a voksunk, aki egyből igent mondott a felkérésre, nagy örömünkre. Bence elképesztő tehetség, akivel az első percben megtaláltuk a közös hangot. Nem szeretnénk feltétlenül messzemenő tervekről nyilatkozni, maradjon meglepetés, hogy hogyan tovább, de annyit elárulhatunk, hogy tele vagyunk ötletekkel, és alig várjuk, hogy ismét színpadra álljon a brigád - nyilatkozta a Szeretlek Magyarországnak a zenekar.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x