pasztor anna cover
Óriásit üt Bihari Viki nyílt levele a babával aperolozgató Pásztor Annának
Az Anna and the Barbies énekese mellett állt ki szellemes posztban a népszerű blogger.
Szeretlek Magyarország
2017. augusztus 03.

A teljes poszt:

NYÍLT LEVÉL PÁSZTOR ANNÁNAK!!!

Kedves Anna!

Mélységesen felháborít az a fotó, melyet a mai napon láttam rólad az Instagramon.

A mellékelt fotográfián te egy medencében döglesz, egy kisbabával és egy...hát nem is tudom, hogyan merjem ezt leírni...egy..egy...aperol spritz-cel!

Anna.

Én nem tudom, honnan vetted azt az arcpirító bátorságot, hogy letérj a Kövér László és Kovács Ákos által kijelölt tengelyről és vérlázítóan jól érezd magad, de ez már mindennek a teteje!

pasztor anna

Csak hogy értsd, Anna.

Egy anyának nem áll jogában Magyarországon jól éreznie magát. Mi nem egy támogató-elfogadó, hanem egy kirekesztő-megszégyenítő nemzet vagyunk, melynek morális értékrendjébe egyáltalán nem fér bele, hogy a terhesség harmadik hónapjától a gyermek hivatalosan is betöltött tizennyolcadik életévéig egy nőnek (ANYÁNAK!) olyan élete legyen, melyben szerepet kap az önkifejezés, a sportolás, a barátnőzés vagy bárminemű olyan tevékenység, melybe nem szakad bele.

Anna.

Az anya, ebben az országban mártír. Női Jézus.

Ha kint 40 fok van, az a minimum, hogy bemegy a konyhába és 5 órán keresztül süt palacsintát, majd további 3 órán keresztül mosogat, takarít és rendet rak.

Bűnnek számít a magaddal töltött idő, a pihenés, az olvasás és az alvás is.

Egy anya nem szexel, nem örül, nem figyel a testére, nem kúr félre és a gyerekein kívül semmilyen más érdeklődési köre nincs. Ha a többi anya véletlenül megneszeli, hogy te elmentél bringázni, míg a gyerek bölcsiben volt, vagy pizzát rendeltél főzés gyanánt, vagy edzőteremben rázod a picsádat ahelyett, hogy a mosást válogatnád ki, vagy felporszívóznál, azonnal máglyán végzed!

Anna.

Mikor egy nő megszüli a kisbabáját, azonnal bölcs lesz. Nem figyelted még meg?

Nem tűnik fel a Körmös Beácskák és a Paleo Brigik társaságában az a fajta tökéletes és isteni tudás, melyet akkor szerzel meg, ha kibújt belőled az új kis élet?

Hirtelen mindentudó leszel!

Hirtelen rájössz, hogy 10 darab facebook poszt és 2 darab kismamás blog után, igen, te már tudod a tutit a helyes nevelésről, a helyes táplálásról és a helyes kötődési mintákról is.

Ha eddig nem voltál aktív tagja a közösségi oldalaknak, ezentúl majd remegve várod, hogy odakommentelhess egy babakocsis poszt alá, hogy "süljön ki a szemed, ha nem hordozókendőt használsz!" Mert TE már tudod a tutit!

Nem marad szárazon olyan fórum, ahol a tápszeresekkel harcolhatsz, vagy az otthonszülőkkel! Mert bölcs lettél! Az anyasággal együtt valami gigantikus igazságérzetet is kaptál és már nem érdekelnek mások, mert csakis te tudod a tutit.

Anna, milyen dolog az, hogy te jól mered érezni magad?

Nem gondolsz arra, hogy a víz veszélyes?

És ha beleborulsz? És ha beleborul a kisbabád? És...uram atyám, ebbe belegondolni sem merek...ÉS HA KIBORUL AZ APEROL????!!! Az neked smafu?

Miért nem szelfizel a lakásodról? Ki van takarítva? Kivasaltál? Megfőztél egy hétre előre? Fel van mosva? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy ugye nincs bébiszittered és ugye napi 24 órában a gyerekeiddel vagy, mint minden rendes, magyar, keresztény asszony?

Anna, egy szó mint 100, ez nagyon nem járja.

Boldogan napozni, zenélni, örömet okozni, vidáman élni szorongás nélkül...Anna, Anna, meglesz ennek a böjtje!

Milyen példát mutatsz az anyáknak, mi?

Hogy strandoljanak? Hogy élvezkedjenek? Hogy érjen fülig a szájuk? Hogy ihassanak alkoholt? Hát jó, hogy nem gyújtasz már rá! Anna, a magyar anyák szentek, egyik sem iszik! Csak stikában! És nem is cigiznek (a gyerek előtt.)

Összefoglalom a mondandómat:

Csalódtam benned.

Csalódtam, mert te meg mered tenni, amit az anyák nem, mert te sémákat mersz rombolni, mert te nem hülyülsz bele a társadalom okozta lelkiismeretfurdalásba, mert te mersz önazonos lenni és mersz élni megfelelési kényszer nélkül.

Ez, ebben az országban a legmagasabb fokú eretnekség.

Büszke vagyok rád.

Imádlak.

Metál vagy.

Igyál még egyet az egészségemre!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!