hirdetés
Óriási trükkel oldott meg egy évszázadok óta létező problémát a fiatal menyasszony
Filléres ötlet mentette meg a nőt egy rakás aggodalomtól.
Címkép: Facebook - szmo.hu
2019. április 14.


hirdetés

Így igaz: egy élelmes menyasszony végre megoldotta menyasszony-generációk problémáját, az esküvői ruhában pisilést. Egy nehéz anyagból, sok rétegben készült, sokszor abroncsos ruhában néha mozogni is nehéz, a "kisebb dolgok" lebonyolításáról nem is beszélve.

A Mirrorban bukkant fel a géniusz ötlete, aki

egy IKEA-s szatyorba bújtatta a ruhát, így oldotta meg azt, amit mások csak nehezen.

A nő csak annyit írt közösségi oldalára, hogy nagyon aggódott, hogy nem tudja majd használni a kezeit, miközben a ruhát fogja és azt is hozzátette, hogy a filléres ötlet sok aggodalomtól megkímélte.

Leírhatnánk, hogyan csinálta, de inkább megmutatjuk.

Ha kíváncsi vagy, hogyan festett a nő a ruhában és a szatyorban, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
20 éve nem volt beteg a vegán jógi, aki minden nap vizeletet önt az orrába
'Amikor először csinálod, olyan, mintha megfulladnál, de hozzá lehet szokni' - vallja a férfi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.Ha betegségek megelőzéséről van szó, az emberek nagy része a vitamindús táplálkozásra és a sportolásra esküszik, de szóba jön még a stresszmentes életmód, a kiegyensúlyozott párkapcsolat és a meditáció is. Azonban egy dolog biztos: soha, senki nem javasolta még azt, hogy a nátha elkerülése végett öntsd a vizeleted az orrodba - legalábbis eddig.

Sam Cohen, a 41 éves jógi állítása szerint ez a furcsa praktika menti őt meg a megfázástól.

A férfi 20 éve minden egyes vizeléskor felszippant egy kicsit az orrába, és amellett, hogy ez segít egészsége megőrzésében, a szexuális életére is pozitív hatást gyakorol.

"Mindig van nálam egy pohár. Ha mosdóba kell mennem, viszem magammal, bezárom az ajtót és iszom az orromon keresztül. Ettől úgy érzed magad, mint Superman" - fejtette ki Cohen, aki hozzátette: nagyon izgalmasnak találja, hogy senki sem tudja, mit csinál titokban a WC-n.

Cohen elárulta, hogy végezte már a műveletet repülőn, londoni luxushotelben és nightclubban is, és amióta ezt a furcsa szokást űzi, úgy érzi, megfiatalodott. 22 éves korában folyamatosan kimerültnek érezte magát, de a vizelet ivásával a libidója is megnőtt, és sokkal hosszabb ideig tartó és vadabb együttlétekre képes.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Édesanyja 'nem megfelelő' ruhája miatt nem vettek fel egy lányt az iskolába
Az eset nagyon megosztotta az embereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.Megbotránkoztató történetet osztott meg a Click2Houston-nal egy texasi édesanya. Joselyn Lewis a Madison High School nevű középiskolába szerette volna beíratni 15 éves lányát, azonban az iskolában ellehetetlenítették az ügyintézést.

Lewis fejkendőben és egy Marily Monroe-s fekete ruhában jelent meg az iskolában, mikor a regisztrációnál elutasították őt és lányát.

Az iskola munkatársai azt mondták, a hölgy ruhája nem megfelelő, így nem léphet be az intézménybe. Lewis ekkor azt hitte, összekeverték őt gyerekével, így elmagyarázta, hogy nem saját magát, hanem lányát szeretné beíratni, ám a pedagógus hajthatatlan volt.

"Azt mondta, nem a dress code szerint öltöztem. Nem értettem, mit jelent ez, erre elmagyarázta, hogy a fejkendőm és a rövid ruhám miatt nem engednek regisztrálni" - mesélte a nő.

Lewis elmondása szerint egyáltalán nem volt rövid a ruhája - ha leengedi a kezét, a ruha hossza addig ér, míg a középső ujja - , a haját pedig éppen ki akarta bontani, de ekkor meggondolta magát.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Nem hajlandó táncolni a lányával a szalagavatón egy apuka, mert szerinte ez a tánc 'szexuális'
Azt mondja, ez éppen olyan, mintha randizni vinné a saját gyerekét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.A szalagavatókon - csak úgy, mint az esküvőkön - régóta bevett szokás, hogy az édesapa is felkéri a lányát egy táncra. Éppen ezért gerjesztett hatalmas vitát annak a férfinak a posztja Redditen, aki nyíltan kifejtette: nem szeretne a lányával táncolni. És hogy miért? Bár a férfi rajong gyermekéért és szeretné őt boldoggá tenni, rossz érzései vannak a keringővel kapcsolatban. Úgy érzi, a romantikus tánc inkább a szerelmeseknek, mintsem egy apja-lánya párosnak való.

Íme a férfi álláspontja:

"Egyik nap láttam egy hirdetést, amiben apa-lánya táncestet hirdetnek, és kifejtettem a feleségemnek, hogy ellenérzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ennek a következő az oka: szerintem ijesztő és szexuális tartalmú ez az egész. (...) Imádom a lányom a szívem minden szeretetével, de nem szeretnék randizni vele. Emellett nem szeretnék megerősíteni semmiféle nemi vagy patriarchális sztereotípiát a gondolkodásmódjában.

A lányom még csak kétéves, így ezt az egészet egyelőre hipotetikusan írom le. Egyszerűen csak kifejtettem a véleményem a feleségemnek, de ő nem értett meg. Sírt és kiabált velem. (...) Úgy gondolja, ezzel a döntésemmel megfosztom a lányom egy fontos apa-lánya programtól, amivel közelebb kerülhetnénk egymáshoz. Attól fél, hogy ezzel megbántom majd őt. Ha ez lenne a lányom legnagyobb vágya, valószínűleg elmennék, de úgy gondolom, szülőként feladatom mérlegelni a dolgokat, és nem fejet hajtani valami előtt, csak mert az a 'szokás'.

Szerintem nem nagy dolog, hogy nem akarok részt venni egy furcsa, régi hagyományban, ami romantikus síkra tereli apa és lánya kapcsolatát. Meg tudom érteni a feleségem álláspontját, de úgy érzem, túlreagálta a helyzetet. Mit gondoltok?"

- írta az apa, aki később hozzátette, talán azért is érintette ilyen érzékenyen a feleségét a téma, mert ő apa nélkül nőtt fel, és sosem volt része valódi, bensőséges kapcsolatban a felmenőivel.

A férfi azt is elmondta, hogy mivel otthonról dolgozik, rengeteg időt tölt a gyerekeivel, sok közös programot szerveznek, és mindent megtesz, hogy ne szenvedjenek hiányt a családi életben. Míg korábban az apa-lánya tánc egy fontos találkozási helyszín is volt a két fél számára, ma már erre semmi szükség.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
A kutyák remekül tudnak olvasni az arckifejezéseinkből – állítja egy friss kutatás
Most már hivatalos tény, hogy az 'ember legjobb barátja' figyeli minden rezdülésünket. Gondoljuk át kétszer azt a grimaszt!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.A kutatások egyértelműen kimutatják, hogy a kutyák nagy figyelmet fordítanak az emberi arckifejezések "tanulmányozására" és olvasnak az arcunkról.

Marc Bekoff és Jessica Pierce márciusban megjelent könyvében annak a fontosságát hangsúlyozza, hogy azok az emberek, akik egy négylábúval közös élet mellett teszik le a voksukat, lényegében megtanulják "a kutyák nyelvét", jó esetben "folyékonyan beszélnek kutyául".

A kutya viselkedés alapjainak megismerése mellett szerintük rendkívül fontos dolog, hogy megértsük azt is, hogy a kutyák különböző érzékszervei hogyan működnek és, hogy miként használják a szemüket arra, hogy olvasni tudjanak az arcunkról, illetve, hogy miért is rendelkeznek ilyen nagyfokú érzékenységgel a különböző vizuális szociális jelzésekre.

Nem meglepő, hogy a kutatások szerint a kutyák különös figyelmet szentelnek az emberi arckifejezéseknek - talán azért, mert nekünk nincsenek farkunk vagy fülünk, amiknek a mozgatásával kommunikálhatnánk velük.

Egy tanulmányban, ami a kutyák és az emberi arckifejezések témájával foglalkozik, a tudósok azt állapították meg, hogy a kutyák képesek megkülönböztetni a boldog és dühös emberi arcokat - utóbbiaktól pedig idegenkednek.

Egy kapcsolódó tanulmányban Natalia Albuquerque és munkatársai az ebek viselkedését az emberek érzelmileg releváns vizuális jelei alapján vizsgálták.

A csapat összehasonlította a kutyák boldog és dühös emberi arckifejezésekre adott válaszait, és megállapították, hogy a dühös arckifejezés a szájuk nyalogatását váltja ki a négylábúakból.

Érdekes, hogy a dühös képek hatására jelentkezett ez a szájnyalogatás, ám amikor dühös hangot hallottak, ugyanez nem volt megfigyelhető. Itt látszódik a vizuális és a hallható ingerek közötti különbség.

A száj megnyalása a két kutya közötti kommunikáció során gyakran egyfajta megnyugtató, nyugtató gesztusként funkcionál, és jelen esetben hasonló módon szolgálhat arra, hogy a kutya így válaszoljon az emberi társban észlelt negatív érzelmekre.

A "nyugtató viselkedés" célja, hogy gátolja vagy csökkenti a szociális partner agresszív viselkedését.

A vizsgálatban a kutyák gyakrabban nyalták meg a szájukat emberi fotókra nézve, mint más kutyák képeire tekintve, ami arra utal, hogy az ebek azért fejlesztették az idők során az emberi arckifejezésekre való fokozott érzékenységüket, hogy megkönnyítsék a velünk való kommunikációt.

Egy másik tanulmányban a kutatók azt fedezték fel, hogy az oxitocin nevű hormon (amely a bizalom és a szeretet érzéseihez kapcsolódik) a felelős azért, hogy a kutyákat jobban érdekli a mosolygós emberi arc, és kevésbé egy dühös arc.

A folytatásért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x