hirdetés
Óriási bulival ünnepelte 30. születésnapját Hosszú Katinka
Rengetegen köszöntötték az úszónőt a zártkörű partin.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.


hirdetés

Pénteken ünnepelte 30. születésnapját Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai, hétszeres világ- és tizennégyszeres Európa-bajnokot hatalmas bulival köszöntötték.

A Red Bull által szervezett, a Kiosk-ban tartott ünneplésről számos fotó és videó is készült, ezeket az úszónő Insta-sztorijában lehet még látni szombat estig, amíg törlődnek.

Ilyen dögös szerelésben indult Katinka a buliba:

Walking into my 30s like...thank you for all the Bday wishes and Red Bull for the awesome party! Így sétálok be a 30as éveimbe...köszönöm a sok köszöntést és Red Bullnak a partyt!

18.7k Likes, 162 Comments - Iron Lady (@hosszukatinka) on Instagram: "Walking into my 30s like...thank you for all the Bday wishes and Red Bull for the awesome party!..."

Úszótársa Gyurta Dani egy vicces köszöntőt küldött Katinkának. Dani is most ünnepli születésnapját, ő szombaton lett 30 éves.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Véget ér egy korszak: Berényi Miklós kiszáll a Barátok köztből
Meglepő ok miatt távozhat a sorozatból az egyik legismertebb főszereplőt alakító Szőke Zoltán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Eltűnhet a Barátok köztből a sorozat egyik ikonikus karaktere, Berényi Miklós. Az őt alakító Szőke Zoltán ugyanis egy ideje már nem tud azonosulni a szerepével, ezért kiszáll a szappanoperából - írja a Bors.

Berényi Miklós karaktere a kezdetektől jelen van a Mátyás király téren, és bár az egyik legmegosztóbb figura, sok néző vele azonosítja a sorozatot. A lap azonban arról ír, hogy Szőke Zoltán már egy ideje fontolgatja, hogy elhagyja a már 21 éve futó produkciót, ugyanis a gonosztevő szerepe egyre távolabb áll tőle. Állítólag már a Barátok közt 20. születésnapi sajtópartiján is arról beszélt, hogy ha nem változtatnak a sorozat írói a karakterén, akkor nem is akarja tovább alakítani őt.

"Már egy ideje mindenki tudja, hogy Zoli ráunt durva karakterére. Nem rejti véka alá a stábban sem, sőt, többször jelezte a forgatókönyvíróknak is, hogy változtassanak Berényi Miklós viselkedésén. Nem szeretne már rosszfiú lenni, azt mondja mindig, ez nem összeegyeztethető a privát énjével, és azzal a jellemfejlődéssel, amin ő maga az utóbbi években végigment. Kezdetben próbálták a sorozat készítői itt tartani, de magatartásán látszik, hogy mennyire eltökélt, így inkább elengedik"

- árulta el a stáb egyik tagja a Borsnak.

A Barátok közt sajtófelelőse, Szabó Péter egyelőre nem szeretett volna reagálni a Szőke Zoltán távozásával kapcsolatos híresztelésekre, de annyit elmondott, hogy

a színész jelenleg is forgat, ráadásul mint a sorozat összes jelenlegi szereplőjének, így Szőke Zoltánnak is érvényes szerződése van novemberig. Ebből arra következtethetünk, hogy év végéig még biztos láthatjuk Berényi Miklóst a Mátyás király téren.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Robert Downey Jr. az összes szuperhősnőt meghívta egy ebédre
Szinte mindenki ott volt az asztalnál, aki számít, többen ráadásul a karakterükre jellemző sminkben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Robert Downey Jr. ismét bizonyította, hogy egy igazi úriember. A színész általában a filmjeiben is előzékenyen bánik a hölgyekkel, de most kamerán kívül tett olyan gesztust női kollégáinak, amivel több millió rajongó elismerését hívta ki.

#flashbackfriday already ?!?!? @avengers #press #tour #2019 #TeamStark #hair @davynewkirk #style @jeanneyangstyle (? @jimmy_rich ) #thankyou (Does the #suit make the man or #viceversa ? ) #fbf

6.4m Likes, 118.5k Comments - Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr) on Instagram: "#flashbackfriday already ?!?!? @avengers #press #tour #2019 #TeamStark #hair @davynewkirk #style..."

A Vasember ugyanis minden marveles szuperhősnőt meghívott ebédelni. Egy igazán tekintélyes hölgykoszorú gyűlt össze az asztalnál, Gwyneth Paltrowtól kezdve Brie Larsonig, több színésznő ráadásul a karakterére jellemző sminket és arcfestést viselte az ebédnél. Talán csak Scarlett Johansson hiányzik a díszes társaságból.

Robert Downey Jr. két képet is készített a közös evésről, egyiken csak a szuperhősnők mosolyognak a kamerába, a másikon viszont ő is látható. Az Instagramon már közel 11 millióan lájkolták a posztját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Nagyon lefogyott Tóth Andi - egészségügyi problémái vannak
Az énekesnő elmondta, pontosan miért tűntek el a kilók róla az utóbbi időben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 03.Nagyon megváltozott Tóth Andi teste az utóbbi időben. Amióta berobbant a köztudatba azzal, hogy megnyerte az X-Faktor, mindig is jó alakja volt,

mostanában azonban egyre feltűnőbb volt a közösségi médiában megosztott képein, hogy nagyon vékony lett.

Mert szeretjük a felüléést??? #boxer #loveit #stillinprogress

10.4k Likes, 50 Comments - Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: "Mert szeretjük a felüléést??? #boxer #loveit #stillinprogress"

#summerbodyinprogress #boxergirl Napi feszültséglevezető nyáriforma alakulás?? @legalbeauty.hu ?????? ♥️

9,324 Likes, 54 Comments - Tóth Andi (@tothandi.andee) on Instagram: "#summerbodyinprogress #boxergirl Napi feszültséglevezető nyáriforma alakulás?? @legalbeauty.hu..."

De mint kiderült, nem diéta vagy sok sportolás miatt fogyott ennyit, hanem azért, mert egészségügyi problémái vannak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Bíró Ica: „Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának és kisemmiznének”
A Metal Lady ismerősökkel próbálta megakadályozni a kilakoltatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Óriási botrány volt Bíró Ica házánál. A Metal Lady-nek a legrosszabb forgatókönyvvel ért véget a hosszú évek devizahiteles harca. Péntek délelőtt botrányos körülmények között lakoltatták ki, a házát elárverezik.

Sokan gyűltek össze, és végül a rendőröknek is közbe kellett avatkozni, mielőtt elfajult volna a helyzet. Egy lakatost kellett hívniuk, hogy a kaput kinyithassák, de a tömeg még ekkor sem oszlott fel. Ezért a rendőrök erőszakkal hurcolták el a tiltakozókat.

Az RTL Fókusznak nyilatkozó Bíró Ica azt mondta:

"Megfeszítenének, megölnének, legyilkolnának, kisemmiznének, az egész életem munkáját ellopják".

A lakás után a szalonjában is megjelentek a végrehajtók a rendőrökkel együtt. Itt is csak egy lakatos segítségével tudtak bejutni az ingatlanba.

Bíró Ica több mint tíz év vett fel hitelt, évekig jó adósként fizette is a részleteket. Ám a svájci frank alapú hitel havi törlesztőrészlete egyre magasabb lett, így a végén az eredeti összeg háromszorosa lett. Ezt már nem tudta kifizetni, és fizetésképtelenné vált.

A végrehajtó szerint minden jogszerűen történt.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x