Online távkapcsolatból valódi tündérmese – 13 ezer kilométer távolságból szerettek egymásba
A szerelem tényleg nem ismer határokat!
Humanity World - szmo.hu
2019. január 11.Noha Kanada és a Fülöp-szigetek több mint 8000 mérföldnyi, azaz majdnem 13 ezer kilométernyi távolságra vannak egymásról, ez nem ijesztette el a szép kanadai lányt és a helyes Fülöp-szigeteki srácot attól, hogy barátkozni kezdjenek. Romantikus történetüket a Humanity World osztotta meg.

Eloide Pelletier és Romel Sindol egyszerűen csak bejelölték egymást a Facebookon 2009-ben, így indult a kapcsolatuk – konkrétan a lány klikkelt először a fiúra. Gyorsan MSN-en és Skype-on is kommunikálni kezdtek. A szerelem gyorsan szárba szökkent, annak ellenére, hogy még nem találkoztak.

Miután 2 éve már távkapcsolatban éltek, Eloide úgy érezte, eljött a pillanat, hogy élőben is találkozzanak. Így aztán 2012. január 5-én a lány repülőre ült, hogy végre megismerje élete szerelmét. Amikor meglátták egymást General Santos City repülőterén, úgy érezték, mintha egy rég nem látott baráttal találkoztak volna, olyan erővel ölelték meg egymást.

A történet szerencsére happy end-del ér véget. Eloide a rövid együtt töltött idő után visszatért Kanadába, s folytatták a távkapcsolatot. Másfél év múlva ismét találkoztak a reptéren, s kimondták a boldogító igent, természetesen a lány szüleinek beleegyezésével. Ők is jelen voltak, hogy együtt örüljenek a lányukkal. A pár története azóta ismert lett a közösségi médiában is, ők pedig meglehetősen népszerűek lettek. Azóta is boldogan élnek.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x