Önkéntesek musicalestje Vácon – az Anna Karácsonyi Csodája bejárja Európát
Hagyománnyá vált, hogy a dél-koreaiak egy hónapon át önkéntesként járják a nagyobb városokat, hogy elvigyék a Karácsony, a család szeretetének üzenetét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 07.


Huszonnégy ország 32 városába jut el Anna története a dél-koreai önkénteseknek köszönhetően. Idén Magyarországon Vácon lehet megnézni az előadásukat november 10. szombaton 18 órától a Madách Imre Művelődési Központban. A program ingyenes.

A darab szerzője elmondta, hogy Dél-Koreában alakult a Gracias kórus, a sok éve együtt dolgozó csapat több nemzetközi versenyen is nyert. Tíz éve indították el a karácsonyi kantáta-turnét hazájukban és Amerikában. Nagy siker lett, és azóta már hagyománya lett annak, hogy egy hónapra útra kelnek és bejárnak 25-30 várost, ahol IYF szervezésében lépnek fel.

2016-ban a szervezet úgy döntött, hogy önkéntesekkel együtt Európa nagyobb városaiban is bemutatják a karácsonyi kantáta-turné második felvonását. Ez egy musical, amely Anna családi történetét meséli el. Az előadások mindenhol ingyenesek, hogy bárki eljuthasson és élvezhesse a darabot.

Szeretnék, ha azok is eljutnának így színházba, akik amúgy nem tudnának elmenni, fontosnak tartják, hogy átadhassák a Karácsony és a szeretet üzenetét.

Magyarországon eddig Budapesten járt már két alkalommal a produkció, most jut el először vidéki városba is.

A darabot a dél-koreai önkéntesek adják elő, de a műsor előtt helyi előadók is fellépnek, szintén önkéntesként.

Az előadás angol nyelven magyar felirattal lesz lesz látható.

Az előadásra a férőhely kapacitásig lehet helyet foglalni.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x