Atombiztos jelek, amelyekkel a randipartnered elárulja, hogy tetszel-e neki
A hangmagasságtól a szemkontaktus milyenségéig szinte minden számít. A szakértő mondott néhány meglepőt.
Daily Mail. Fotó: Pexels - szmo.hu
2019. január 06.Dr. Louise Mahler testbeszédszakértő a Daily Mailnek elárulta, hogy egy első randin gyakorlatilag teljesen egyértelműen meg tudod állapítani, hogy bejössz-e a partnerednek, még ha alig beszéltek is. Az emberi test ugyanis olyan önkéntelen "jeleket" ad le, amelyek bombabiztosan kijelölik az útirányt. Vagyis azt, hogy a bimbózó kapcsolat zöld vagy piros lámpát kap-e a másik részéről.

Mahler szerint randi közben a testi közelséget kell először figyelni. Ő úgy fogalmaz, hogy ha a partnered "egy rúgásnyira" helyezkedik el tőled, vagy még közelebb, az jó jel. Nyilván nem megrúgni akar, de ha akarná, finoman meg is érinthetne a lábával mondjuk vacsora közben az asztal alatt. Lehet, hogy ez meg is történik.

Az is fontos, hogy a felsőtestével feléd forduljon, sőt egy kis szögben feléd is hajoljon. Ezek akkor is a vonzalom jelei, ha mással egyelőre nem árulja el, hogy tetszel neki. De ha távolságot tart, tőled kicsit elfordulva ül, vagy a karját összefonja, az rossz előjel.

A másik atombiztos jel a szemkontaktus. Mahler szerint aki sokszor a szemedbe néz, főként, ha ott is felejti a pillantását, az nagyon erős vonzalmat, kémiát feltételez. Ha sokat néz rád, de inkább a testedet stíröli fel-alá, akkor a szexuális érdeklődés az erősebb, nem biztos, hogy ebből komoly kapcsolat lehet. Ha kerüli a szemkontaktust, akkor vagy iszonyúan félénk – az se jó – vagy nem tetszel neki.

A harmadik jel a hang.

Ha a partnered hangja beszélgetés közben egy kicsit elmélyül, az a szexuális izgalom jele, ilyenkor ugyanis a hangszálakba is egy kicsit több vér kerül, és megduzzadnak. Ha gyakrabban kapkodja a levegőt, szintén izgatott, nagy valószínűséggel ugyancsak szexuálisan.

De ha erőltetetten magas, visszafojtott hangon, monotonon beszél, mint egy gép, akkor valószínűleg már alig várja, hogy megszabaduljon tőled.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x