hirdetés
ferfi-szomoru-pxhere.jpg

Öngyilkos lett egy indiai férfi, aki tévesen azt hitte, hogy koronavírusos, és nem akarta megfertőzni a családját

Lázas volt és köhögött, ezért azt hitte, ő is fertőzött. Előbb elszigetelte magát a családjától, majd felakasztotta magát.
Címkép: illusztráció (PxHere) - szmo.hu
2020. február 12.


hirdetés

Megölte magát egy 50 éves férfi Indiában, mert azt hitte, megfertőződött a koronavírussal, és nem akarta, hogy a családja is elkapja tőle - számolt be róla az India Tv News.

Balakrishna nevű férfi múlt héten orvoshoz ment, mert már több napja betegeskedett. A kórházban azt mondták neki, hogy elkapott egy fertőzést, ezért volt lázas és ezért köhögött. Még meg is nyugtatták, hogy nem a koronavírust kapta el, amivel egyébként Indiában eddig csak hárman fertőződtek meg, Ándhra Prades államban - ahol a férfi élt - pedig egy beteget sem jelentettek még. Az orvosok ennek ellenére javasolták neki, hogy viseljen arcmaszkot, nehogy elkapjon más fertőzést, vagy ő fertőzzön meg másokat.

A férfi pár napig bent maradt a kórházban, vasárnap pedig visszatért a falujába. Otthon a családtagjait arra utasította, hogy ne menjenek a közelébe, nehogy megfertőzze őket.

Az apa ugyanis a fejébe vette, hogy koronavírusos, mert szerinte ugyanazok voltak a tünetei, mint az új kórokozóval járó fertőzésnek.

Amikor a szerettei mégis megpróbáltak közelíteni hozzá, köveket dobált feléjük, hogy elriassza őket, és nem hallgatott rájuk, hiába mondogatták, hogy nem a halálos áldozatokat szedő vírus miatt beteg.

hirdetés

A férfi hétfőre már annyira elhitette magával, hogy koronavírusos, hogy a családját bezárta a házba, miközben felakasztotta magát egy fára a helyi temetőben, nem messze az édesanyja sírjától.

A családtagok hiába kiabáltak a szomszédoknak, hogy segítsenek nekik, mire kiszabadították őket, már késő volt.

Az elhunyt férfi fia, Balamurali azt mondta,

a tragédia előtti napon, miután visszatért a kórházból, apja egész nap videókat nézett a koronavírus-járványról. Szerinte az zavarta meg ennyire, hogy az orvosok arcmaszk viselését javasolták neki.

A fiú nagyon aggódott apjáért, ezért felhívta a segélyhívót, hogy tanácsot kérjen, de csak annyit mondtak neki, hogy nincs miért aggódni. Azt tanácsolták neki, hogy nyugtassa le az apját, hiszen ha nem járt korábban Kínában, nem kaphatta el a vírust.

"Az apám rettegett attól, hogy minket is megfertőz a vírussal. Azért akasztotta fel magát, hogy megmentsen minket"

- mondta Balamurali.

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
enns-sud-autopalyapiheno-ausztria.jpg

Halott sofőrt találtak egy magyar kamionban Ausztriában

Egyelőre nem tudni, mi okozta a halálát, a rendőrség nem talált erőszakra utaló jelet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 19.


hirdetés

Holtan találtak egy sofőrt egy magyar kamion fülkéjében Ausztriában - írja a hungarokamion.hu.

A teherautó az A-1-es autópálya Enns-Süd pihenőhelyében parkolt, amikor rátaláltak a holttestre kedden este.

Mivel a fülke zárva volt, a közúti rendőrség a tűzoltók segítségét kérte, nekik kellett betörni a vezetőoldali ablaküveget, hogy bejussanak.

A sofőr öntudatlan állapotban volt, az orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani.

A rendőrség nem talált erőszakra utaló jelet, de egyelőre nem tudni, mi okozta a sofőr halálát, erre majd a boncolás adhat választ.

hirdetés

Címkép: Google Street View

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
gazolas.jpg

„Aki elgázolta a gyermekeim anyját, az segítsen eltemetni” – a háromgyerekes apa a Facebookon kér segítséget

A férfinak nincs pénze párja eltemetésére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 19.


hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy február 6-án az esti órákban halálra gázoltak egy nőt a budapesti Róbert Károly körúton.

Az azóta rendelkezésre álló információk szerint a háromgyerekes édesanya a tilos jelzés ellenére átkelt a zebrán, amikor a tragédia történt.

Most párja az internet segítségével szeretné felvenni a kapcsolatot a gázolóval.

„Három gyerekkel maradtam egyedül, akik 11, 5 és 3 évesek. Eddig sem éltünk fényesen, de legalább boldogok voltunk, amíg ő az életünk része volt. Most viszont elment és nincs többé. Borzasztó, és még borzasztóbb helyzetbe kerültem. A feleségemet nem tudom eltemetni, mert nincs rá pénzünk. Azt szeretném kérni, hogy aki tette, és elgázolta a gyermekeim anyját, az segítsen eltemetni”

hirdetés

- írja az albérletben élő férfi.

A férfi az ATV-nek elmondta, hogy ő azt gondolta, a gázolót ugyanannyira bántja a dolog, mint őt, és mély nyomot hagyott benne az eset, de a jelek szerint nem így van.

„Próbálom azt mondani a gyerekeknek, hogy anya már egy csillag, és fentről néz”

- tette hozzá a megrendült apa.

A férfi a tettessel még nem tudta felvenni a kapcsolatot, de többen jelezték már, hogy szívesen segítenének a nehéz helyzetbe került családon.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
lazar-janos.jpg

Lázár János kézilabdameccsre ment Orbán évértékelője helyett, pedig oda is meghívták

A volt kancelláriaminiszter szerint kötelessége, hogy kritikát fogalmazzon meg pártjával szemben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 19.


hirdetés

Bár meghívták, de mégsem volt jelen Lázár János Orbán Viktor múlt vasárnapi évértékelő beszédén, helyette egy kézilabda-mérkőzésen vett részt Szegeden - mondta el a volt kancelláriaminiszter a Spirit FM Keljfel Jancsi! című műsorának.

Szerinte abban sincs semmi rendkívüli, hogy csak aznap reggel döntötte el, hogy oda megy, ahol végül Csányi Sándor OTP-vezérrel volt jelen.

Lázár a kormány legújabb nemzeti konzultációja kapcsán elmondta, helyesnek tartja azt a demokráciaértelmezést, amely a választópolgárokat megkérdezi és bevonja a hatalomgyakorlásba. Nem lát gondot abban, hogy ezt nem népszavazáson teszik, és nem tartja nem tartja manipulatívnak a kérdéseket sem.

Mint elmondta, az iskolai szegregáció vagy a börtönben lévők kártalanítása már akkor is napirenden lévő probléma volt, amikor ő a miniszterelnökséget vezette.

Hozzátette ugyanakkor, hogy a Fidesz vezetői jobban járnának, ha szembesülnének a problémákkal.

hirdetés

Például azzal, hogy a jogerős bírói ítélet végrehajtásánál hol húzódhat a jogállamiság határa - utalt arra, hogy a kormány bíróság által megítél összegeket nem akar kifizetni.

A volt kancelláriaminiszter szerint kötelessége, hogy kritikát fogalmazzon meg pártjával szemben. Mint fogalmazott, jobb, ha a párt vezetői most szembesülnek a problémákkal, mint ha a 2022-es vereségen zokognának.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
kekvillogo-illusztracio-001c.jpg

Kizuhant egy 10 éves kislány az ötödik emeletről Csehországban, édesanyja utána ugrott

Súlyos fejsérülést szenvedtek, de mindketten túlélték a zuhanást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 19.


hirdetés

Megrázó eset történt szerdán reggel a csehországi Plzeňben.

Egy 10 éves kislány kizuhant egy társasház ötödik emeletén lévő lakás ablakából, tíz perccel később pedig a gyerek édesanyja - vélhetően önszántából - kiugrott az ablakon

- számolt be róla a Parameter.sk.

A gyerek és az anya is túlélték a zuhanást, de mindketten súlyos fejsérülést szenvedtek.

A rendőrség nyomozást indított, vizsgálják, hogy anya és lánya önszántukból ugrottak-e ki az ablakon, vagy baleset történt.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!