hirdetés
 
 
„Olyat rád verek, hogy beszakad a fejed. Megértetted?”- egy tüntető felvette, hogyan beszélnek vele a rendőrök
A felvételen hallható, ahogy a rendőrök fenyegetik és alázzák a 21 éves egyetemistát.
Címkép: Hölvényi Kristóf - szmo.hu
2018. december 14.


hirdetés

Hasba bokszolta, majd fojtogatta egy rendőr azt a 21 éves egyetemistát, akit azért kaptak el, mert a gördeszkájával leverte az egyik rendőrautó tükrét a csütörtöki tüntetésen.

A fiatal tüntető ezután úgy döntött, hogy a megbilincselt kezével előpiszkálja a telefonját és rögzíti a beszélgetést. A hangfelvételt a 444.hu tette közzé.

Ezen elég durva dolgokat lehet hallani, a rendőrök fenyegetik, alázzák az egyetemistát, aki eközben meg akarta tudni annak a rendőrnek a nevét és azonosító számát, aki bántalmazta.

A hangfelvétel alatt látható fotón az elkapott egyetemista szerepel.


KÖVESS MINKET:
Oszlophoz ütötték a fejét: száz diáktársa előtt vertek össze egy tinilányt a hatvani gimnázium előtt
Pofon ütötték, a fejét a betonoszlopba verték, segítségére siető társát fellökték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Két fiatalkorú lány verte meg egyik 15 éves tanulótársukat a saját iskolájuk előtt Hatvanban. A verésben az egyik lány idősebb barátja is segített a tiniknek. A két lány és a férfi ellen súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. A verekedő lányok ellen aljas indokból elkövetett személyi szabadság korlátozása miatt is vádat emeltek.

Az eset tavaly márciusban történt. Most a térfigyelő kamerák felvételeinek megtekintésével folytatódott a bírósági eljárás. Ítélet nem született a hétfői tárgyaláson, mert az egyik elkövető nem jelent meg a tárgyaláson.

A vádirat szerint a 16 és 17 éves lány megbeszélte, hogy egy korábbi vitát úgy fognak rendezni, hogy az iskola előtt, az utcán, az iskolatársaik szeme láttára megverik a lányt - idézi fel a történteket a 24.hu.

A hetedik tanóra befejezését követően a iskolából kilépő lányt megragadták, és közel száz diák előtt, körülbelül harminc méteren keresztül az utcára vonszolták, közben kiabáltak vele. Pofon ütötték, a fejét a betonoszlopba verték, a haját tépték, és megrugdosták, amikor a földre került.

Amikor egy fiatal megpróbált a bajba jutott lánynak segíteni, akkor az egyik lány barátja ellökte. A 15 éves lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban fennállt súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések kialakulásának a lehetősége is.

A tárgyalás márciusban a perbeszédekkel folytatódik. Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség mindhárom vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést kért, és azt is indítványozta, hogy a bíróság rendelje a fiatalkorúak pártfogó felügyeletét is.


KÖVESS MINKET:Csak most fogta fel a magyar boszorkány, hogy gyilkosságot követett el Ausztriában
A nő egy szekta tagja volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

A gyilkossággal vádolt 44 éves magyar nő november 25-e óta van előzetes letartóztatásban a klagenfurti börtönben. Ügyvédje nyilatkozott a Blikknek: azt mondja, a nő akkor fogta fel, hogy gyilkossággal gyanúsítják, amikor visszavitték a helyszínre és felidézték a történteket. A nő megmutatta az ügyészeknek, hogyan fojtott meg egy nyugdíjas nőt. Ehhez a rendőrök bábut is vittek a villachi lakónegyed negyedik emeleti lakásába.

A nő egy szekta tagja volt Ausztriában. Két társával együtt 2014 óta tevékenykedtek. Rendszerint az utcán szólították le későbbi áldozataikat, balsors elleni védelmet tukmáltak rájuk. Akit becserkésztek, annak újra és újra felkínálták szolgálataikat, de az okkult praktikákért egyre több pénzt kértek. Aki nem akart kötélnek állni, azt azzal fenyegették, hogy átkot szórnak rá. Az így megfélemlített idős emberektől nagy összegű kölcsönöket is felvettek.

Egy 72 éves nőtől "balsors előli védelem" címén 2013 óta 32 millió forintot csaltak ki. Az idős asszony azonban gyanút fogott, és visszakövetelte a 100 ezer eurónak megfelelő összeget, és meg akarta változtatni a végakaratát is. Korábban ugyanis a szektavezérre íratta öröklakását. A rendőrségi gyanú szerint ekkor végzett az idős nővel békéscsabai gyilkosa.

A nő ügyvédje szerint védence kitart amellett, hogy parancsot teljesített. Az ügyvéd szerint a nő könnyen befolyásolható személy, aki valóban hisz egy felsőbb hatalomban, de lassan kezd benne tudatosulni, hogy ártatlan ember halt meg a keze által - mondta a Blikknek. Az ügyvéd szerint a nő nem beszámítható.


KÖVESS MINKET:
Durva videó: két autó előzött meg másik kettőt, az M3-as közepén száguldozva
A felvétel az M3-as kivezető szakaszán készült, a háromsávos úton.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

A Bp-i Autósok Közössége osztott meg egy videót, ami egy olvasójuktól érkezett. A felvétel az M3-as autópálya kivezető szakaszán készült, és látszik rajta, hogy a háromsávos úton egyszerre 4-en próbálnak elférni - ebből kettő középen száguldozva előzött, az olvasó leírása szerint mindkettőnek P-s, azaz próbarendszáma volt. Mit szóltok hozzá?


KÖVESS MINKET:
Kamionnal ütköző helikopterben halt meg az egyik legismertebb brazil tévés műsorvezető
Fő témája a korrupció volt, Brazília legfontosabb esti híradóját vezette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Helikopter-balesetben meghalt Brazília egyik legismertebb újságírója, Ricardo Boechat, miután egy főút fölött kamionnak ütközött az őt szállító helikopter. A pilóta valószínűleg épp le akart szállni a meghibásodott helikopterrel egy üresen maradt útszakaszon, de a felüljáró alatt áthaladó kamion nem látta a helikoptert, ezért történt a tragédia - írta meg az Index.

Boechat halálhírét munkaadója, a TV Band is megerősítette. A balesetben a helikopter pilótája is meghalt,a kamion sofőrjét viszont sikerült megmenteni.

A 66 éves tévés újságíró fő témája a korrupció volt, az ország egyik legfontosabb esti híradóját vezette, és állandó rádióműsorral is jelentkezett.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x