Kiderült: milliókat nyert egy tévés vetélkedőn a férfi, akinek a csomagtartójában egy női holttestet találtak
Ránézésre rendezett körülmények között élt a szomszédai szerint.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 06.


Tévés vetélkedőn nyert hárommillió forintot a "nyíregyházi késelőként" és "csomagtartós gyilkosként" is elhíresült férfi - írja a Blikk.

A lap szerint a szomszédai azt mondták: nem gondolták, hogy anyagi gondjai vannak, sőt, azt hitték, gondtalan életet él, miután egy tévés vetélkedőben milliókat kasszírozott. Az egyik szomszéd úgy vélte, hogy a férfit irigyelték a pénz miatt, egy ismerős pedig úgy gondolja, hogy a férfi elszórta a nyereményt. Azt is hozzátette, hogy ránézésre rendezett körülmények között élt a gyilkossággal vádolt férfi.

Mint arról mi is beszámoltunk, a férfi 2018. november 22-én életveszélyesen megsebesített egy nőt Nyíregyházán. A 42 éves mátészalkai férfi késsel és riasztópisztollyal ment be egy üzletbe, a pisztoly markolatával megütötte az eladót, azután késsel megsebesítette a combján és a hasán.

Az eladó életveszélyes sérüléseket szenvedett; a támadót másnap fogták el a rendőrök. Ennek az ügynek a felgöngyölítése közben találtak a csomagtartójában egy holttesttet.

Kiderült, hogy az áldozat egy 21 éves mándoki lány volt. A fiatal lány november 16-án tűnt el, miután Kisvárdára utazott vásárolni. A rendőrök a letartóztatásban lévő férfit emberölés gyanúja miatt hallgatták ki.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x