hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Nyílt levelet adott ki Michael Schumacher családja
Holnap lesz a legendás Forma–1-es pilóta 50. születésnapja, emiatt törték meg a hallgatást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 02.


hirdetés

Michael Schumacher hozzátartozói nyílt levelet tettek közzé, melyből kiderül, hogy alapítványuk készíttetett egy nagyon különleges alkalmazást.

A "virtuális múzeumként" szolgáló applikáció segítségével a rajongók átélhetik a pilóta győzelmeit.

A közeledő kerek születésnap melletti másik, jóval szomorúbb apropó a legenda öt évvel ezelőtti, majdnem végzetes síbalesetének ötödik évfordulója, ami négy napja volt esedékes.

A közlemény szövege így szól:

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy holnap veletek együtt ünnepelhetjük Michael 50. születésnapját és tiszta szívünkből köszönetet mondunk azért, hogy ezt közösen megtehetjük. Mintegy ajándékul neki, nekünk és nektek, a Keep Fighting Alapítvány létrehozott egy virtuális múzeumot.

A hivatalos Michael Schumacher applikáció holnaptól lesz nyilvános, és ezzel közösen átélhetjük Michael sikereit. Ez az alkalmazás egy újabb mérföldkő az erőfeszítéseinkben, hogy a kedvében járjunk neki, és nektek, a rajongóinak a teljesítménye megünneplésével. Sok örömet kívánunk hozzá!

Michael büszke lehet mindarra, amit elért, és mi is azok vagyunk rá! Ezért is emlékezünk meg a sikereiről a magángyűjteménye kölni kiállításával, azzal, hogy az emlékeit nyilvánossá tesszük a közösségi médiában, vagy a jótékonysági tevékenységei folytatásával az alapítványban. Szeretnénk emlékezni győzelmeire és megünnepelni a rekordjait.

Biztosak lehettek benne, hogy jelenleg a lehető legjobb kezekben van, és mi minden emberileg lehetségeset megteszünk azért, hogy segítsük őt. Kérjük a megértéseteket, ha Michael kívánságának megfelelően, ahogy korábban is tettük, magánügyként kezeljük az oly érzékeny témának számító egészségügyi állapotát! Egyúttal szívből köszönjük a barátságotokat, és egészséges és boldog 2019-es évet kívánunk!"


KÖVESS MINKET:
A család szerint egy rosszul beültetett kanül okozott tragédiát
Egy orvos elismerte a férfi gyerekeinek, hogy az apjuknak még nem kellett volna meghalnia.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 19.


hirdetés

Egy rosszul beültetett orvosi kanül miatt halhatott meg egy 64 éves férfi 2016-ban az Országos Onkológiai Intézetben - állítja a családja. A férfit fej-nyaki daganattal kezelték, és kanült ültettek a mellkasába, ami néhány nap után elgennyesedett - majd a férfi trombózist kapott és meghalt.

A gyerekei hangfelvételt készítettek arról, ahogy az egyik orvos elismeri, az apjuknak még nem kellett volna meghalnia. A család szerint nem tájékoztatták őket arról, hogy mivel jár egy ilyen beavatkozás.

A család nem pénzt akar, hanem, hogy ismerjék el, hogy hibáztak.

A kórház szerint hozzájuk nem érkezett hivatalos panasz. A Nemzeti Népegészségügyi Központtól azt írták, vizsgálják az ügyet.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolója


KÖVESS MINKET:
Levágta az ujját a betonozó gép, húszezer forintot kapott
Egy budapesti belvárosi építkezésen komoly baleset ért egy dolgozót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

Egy 47 éves férfi egy zsák cementet rakott a betonozó gépbe, amikor megcsúszott, a szerkezet pedig bekapta a kezét. Egy ujját azonnal levágta a gép, két másikat pedig amputálni kellett. A férfi egy fővárosi építkezésen szenvedett balesetet – számolt be a január 8-án történt esetről az RTL Híradó.

A munkás elmondta: főnöke azonnal bevitte a kórházba, ahol megműtötték, másnap viszont 20 ezer forintot adott a párjának, azzal, hogy "ne problémázzon".

A háromgyermekes apa azóta nem tud dolgozni, ezért úgy döntött, értesíti a munkavédelmi hivatalt, ahol eljárást is indítottak. A jogász szerint komoly kártérítés jár ilyenkor – derült ki az RTL Híradójából.

Nézd meg a tudósítást!


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.


hirdetés


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x