hirdetés
nyero-paros-der-heniek-donto.jpg

Nyerő Páros: Dér Henit szétszedték a kommentelők a döntő miatt

Elözönlötték a negatív és kárörvendő hozzászólások az énekesnő Instagram-oldalát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Pénteken véget ért a Nyerő Páros negyedik évada, amit Rácz Jenő és barátnője, Gyuricza Dóri nyertek meg. A top 3-ba rajtuk kívül még Járai Máté és felesége, Kíra, valamint Dér Heni és párja, Bakos Gergő kerültek be, a döntőbe jutásért Járaiékkal, a döntőben pedig Dér Heniékkel mérkőztek meg a győztesek.

A végső döntés a már kiesett versenyzők kezében volt, ők szavazhattak arról, hogy szerintük melyik páros érdemelné meg jobban a Nyerő Páros címet.

Végül Rácz Jenőék söpörték be minden korábbi ellenfelük szavazatát, így 6-0-ra nyertek Dér Heniékkel szemben.

Dér Heni és párja már majdnem a játék elején kiestek, ők kerültek a legtöbbször veszélyzónába, mégis eljutottak a döntőig, ahol azonban kiderült, hogy esélyük sem volt Ráczékkal szemben. Az énekesnő nagyon megosztó személyiség volt a villában,

hirdetés

a játékstílusát pedig nemcsak a játékostársai, hanem a műsor nézői is rengeteget kritizálták az elejétől kezdve. Heni egy ideig le is tiltotta a kommentelési lehetőség az Instagram-oldalán, amit teljesen elárasztottak a negatív hozzászólások.

A műsor utolsó adása előtt sem kímélték a kommentelők az énekesnőt. A döntő napján Heni egy, a forgatás során készült képet osztott meg a követőivel Instagramon, amihez azt írta, hogy "ma véget ér a játék, jó kis kaland volt, már várjuk azért hogy visszatérjünk a hétköznapi életbe és egy jót pihenjünk." Alatta pedig egyre csak gyűltek a hozzászólások a döntő előtt, alatt és után is.

Rengetegen azt írták, hogy Heniék egyáltalán nem érdemelték meg, hogy ott lehessenek a végén a győzelemért folyó küzdelemben, ezért a nézők nagy része azért szurkolt, hogy ne ők nyerjenek.

"Szerintem egy ország drukkol azért, hogy NE ti nyerjétek meg!!!"

- olvasható a legtöbb (több mint 2100!) lájkot kapott kommentben, ami még a műsor vége előtt íródott.

"Szerintem sem érdemlik meg, hogy megnyerjék! Undorító a kétszínűsége a Heninek. Most egy ország ismerte meg az igazi arcát"

- vélte egy másik hozzászóló.

Lapozz a többi kommenthez!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hazasodna-a-gazda-peti.jpg

Házasodna a gazda: Peti gazda hazaküldött egy lányt, de jön helyette hozzá egy másik

Váratlan fordulat a társkereső műsorban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 30.


hirdetés

Egyre fordulatosabb az RTL-en futó Házasodna a gazda című műsor, amelyben gazdálkodók keresnek párt maguknak. Négy gazda és egy gazdasszony szerepel a mostani évadban, de az egyik férfi már biztos, hogy nem talál rá a szerelemre a reality keretein belül, mert már a jelöltek megismerésekor kijelentette, hogy neki egyikük sem szimpatikus annyira, hogy tovább folytassa az ismerkedést.

Peti, Szabolcs, Roland gazda, illetve Betti gazdasszony azonban még "játékban maradt", de már egyre kevesebb párjelöltjük van.

Szabolcs például eleve összesen csak három lányt hívott meg magához, közülük egyet rögtön haza is küldött a megismerkedés után, majd néhány nap után egy másik lánytól is elbúcsúzott. Így most azzal az Edinával folytatja az ismerkedést, aki az elejétől kezdve a legszimpatikusabb volt neki.

Roland gazda is szűkítette a jelöltek listáját, kiszórta azt a nőt, akivel a legkevesebbet beszélt a megismerkedésük óta, mert túl nyugodtnak és unalmasnak tartotta őt. Így már csak két lány verseng érte.

hirdetés

Betti gazdasszonynál még négy fiú esélyes, de a csütörtöki adásból is kiderült, hogy csak kettő igazán szimpatikus neki, és a következő részben rajta lesz a sor, hogy hazaküldjön valaki(ke)t.

A leglátványosabb versengés eddig Peti gazda választottjai között volt, náluk eddig minden adásban tapintható volt a feszültség, veszekedés is volt köztük, nem is egyszer.

A gazda viszont a legutóbbi adásban kiejtette a játékból a Virág nevű lányt, aki korábban Peti után ment a földekre, hogy kikényszeríthessen belőle egy randit.

A nőt ugyanis nagyon idegesítette, hogy az Anett nevű riválisával a férfi már többször is volt kettesben, míg vele egyszer sem. Peti gazda viszont csak barátként tudott Virágra gondolni, aki a döntés után könnyek között ment haza és úgy ölelgette a másik két lányt, mintha nem is lett volna köztük semmilyen konfliktus.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
rtl-szabolcs-gazda.png

Házasodna a gazda: veszekedés és sírás lett a vége Edina és Szabolcs gazda horvátországi hajókázásának

Szabolcs gazda fél órán keresztül várakozott a tengerparton Edinára, és ezen igencsak felhúzta magát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 31.


hirdetés

Edina és Szabolcs bár még alig ismerik egymást, kapcsolatuk folyamatos vitákból áll. A férfi már rögtön az első néhány találkozás alkalmával belekötött Edinába, folyamatosan felhozta a lány múltbeli aktfotózásait, majd pedig egy vacsora alkalmával a ruháját kritizálta.

A legutóbbi adásban a nézők azt láthatták, ahogy egy horvátországi hajókázás során ismét hajba kaptak a szerelmesek.

A vízen megbeszélték, hogy Szabolcs kiúszik a partra, míg Edina - mivel nem tud úszni - csónakkal megy oda. Mindez rendben is lett volna, csakhogy a szélirány megváltozása miatt az egész hajóval odébb kellett állnia a kapitánynak, így nem tudta elvinni a lányt a szárazföldre.

Szabolcs fél órán keresztül várakozott a tengerparton Edinára, és ezen igencsak felhúzta magát.

hirdetés

Visszatérve a hajó fedélzetére először csak duzzogtak mindketten, majd a férfi elmondta az ő részét Edinának, és úgy gondolta, hogy ezzel meg van beszélve a dolog.

A lányban bár tüskét hagyott az incidens, már nem szeretett volna tovább vitatkozni, mint fogalmazott: „Sírtam egyet, tiszta a szemem, tágul a tüdőm, de ennyi.”

A férfi a békülő ölelés közben még megjegyezte: „lehet hogy jobb is, hogy nem jöttél ki a partra ebben a fürdőruhában.”


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
bochkor-gabor-koronavirus.jpg

Bochkor Gábor koronavírusos

A rádióműsorát otthonról vezeti, az ATV-n futó műsorának felvételei pedig elmaradnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 30.


hirdetés

Bochkor Gábor is elkapta a koronavírust. A műsorvezető egy ideje már gyengélkedett, és bár a gyorstesztje negatív lett, a PCR-teszt már kimutatta nála a fertőzést.

"A hír igaz, pozitív lett a tesztem. Kedd óta hőemelkedésem és pici izomfájdalmam van, amire fájdalomcsillapítót szedek. A közérzetem teljesen jó, szaglásom és ízlelésem van, úgyhogy ezzel egészen jól elvagyok"

- számolt be állapotáról a Blikknek csütörtök délután.

Bochkor Gábor azt is hozzátette: amint érzékelte az első tüneteket magán, jelezte a kollégáknak, akiket a napokban tesztelnek majd.

A Retro rádió reggeli műsorában egyelőre korábbi adásokból játszanak majd le részleteket, Lovász Lacival csak egy közös felkonf erejéig lesznek majd adásban, hogy beszámoljanak a kialakult helyzetről. Hétfőtől pedig otthonról készül majd a műsor - számolt be a műsorvezető, akinek az ATV-n futó műsora, a #Bochkor felvétele is elmaradt, a héten ott is best of adást láthatnak majd a nézők.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
rudolf-peter.jpg

Rudolf Péter kikosarazta Bruce Willist: lemondott egy fontos szerepet a Die Hardban

Nehéz döntés volt, de nem vállalta. Most felidézte, miért nem.
Címkép: Wikimedia Commons - szmo.hu
2020. október 31.


hirdetés

A Vígszínház igazgatója néhány évvel ezelőtt egy hatalmas lehetőséget kapott: szerepelhetett volna egy hollywoodi szuperprodukcióban Bruce Willis oldalán. Tehetségével le is nyűgözte a film készítőit, ám mégis visszaadta a szerepet, hogy nevelt lánya montreali diplomaosztójára utazhasson. A színész a Blikknek mesélt az esetről.

„Akkor nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, mert elég komoly szerepet kaptam volna egy Bruce Willis-filmben. Már a próbafelvételen is túl voltam, úgy tűnt, elégedettek velem, mert az addigi jelenetekhez képest össze akartak vonni néhány taxis karaktert, így komolyabb szerep lehetett volna, de vissza kellett adnom, mert a lányom akkor diplomázott Montrealban”

– idézte fel Rudolf Péter, aki a 2012 nyarán nagyrészt hazánkban forgatott Die Hard egy szöveges mellékszerepét passzolta.

Ezzel nemcsak milliós gázsiról mondott le, hanem a világhírnévről is. A szerepet végül Pasa D. Licsnyikov orosz színművész kapta meg, aki azóta több amerikai tévésorozatban is feltűnt.

hirdetés

Rudolf Péter ennek ellenére nem bánta meg döntését, mint mondta: „míg élek, büszke leszek arra, hogy akkor a lányomat választottam.”

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!