hirdetés
Nyári zápor után csodaszép szivárványt hozott a bolondos április
Egyik nap hideg, másik nap meleg, közben egy átfutó esőt hozó felhő, napsütés és szivárvány... A szeszélyes tavasz különleges pillanatokat is produkál.
Fotók: Kiefer Béla - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Áprilisban volt már télikabátos hideg, bikinis meleg. Eső ugyan kevés jutott, de a nyári zápor után csodaszép látvánnyal vonult tovább.

Kiefer Béla Pécsen örökítette meg a nem mindennapi látványt.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ahogy csak egy türelmes fotós láthatja: madárportrék a Mecsekből
Kiefer Béla nagy türelemmel és szeretettel látogatja az erdő lakóit, akik a jelek szerint befogadták, és ugyan olyan kíváncsisággal lesnek vissza rá.
Fotók: Kiefer Béla - szmo.hu
2019. április 15.A természetet járó, azt szerető és tisztelő fotós minden évben újra meg újra megörökíti az erdő lakóit. A madarakkal is "jó barátságban" van, eteti őket, és figyeli életüket. Ők pedig elfogadva a gondoskodást, érdeklődve néznek őrá is. Így születhetnek meg ezek a képek, ahol a békés hétköznapjaikat mutatják meg nekünk.

A többi képért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Már Pécsen is házhoz viszik a bevásárlást
Szó szerint megszabadulhatunk a hétköznapok terheitől, hiszen mostantól Pécsen és környékén is házhoz viszi a Tesco a bevásárlást.
Szponzorált tartalom (X) - szmo.hu
2019. április 09.Valljuk be, ha nem az új tavaszi kollekció között kell válogatni, akkor a bevásárlás inkább nyűg, semmint kellemes tevékenység. Főleg egy hosszú nap végén fárasztó a polcok közti keresgélés, ami egy családi bevásárlás esetén vagy ünnepi készülődéskor mindennel együtt akár több órára is nyúlhat. S aztán a válogatás után még mindent haza is kell cipelni…

Budapesten már régóta elérhető, mostantól azonban végre Pécsett és környékén is házhoz szállít a Tesco.

Csak fel kell menni erre az oldalra, a fotelben ülve kiválasztani mire van szükséged, és a Tesco pedig kiszállítja neked a rendelésedet.

Persze nem csak webes felületen tudod ezt megtenni, akár a mobilodon is leadhatod rendelésedet, csak töltsd le a Tesco online bevásárlás alkalmazását Androidra vagy iOS-re.

Az online Tescoban több mint 17.000 termék közül válogathatsz.

Hogy könnyebben megtaláld az akciós termékeket, a webáruházban külön kategóriába rendezve találod meg őket.

Mikor rendelhetsz?

A Tesco futárjai hétfőtől szombatig reggel 8 és este 22 óra között, vasárnap változó időpontokban szállítják ki a megrendeléseket.

A Tesco átlagosan 12 000 kilónyi terméket szállít házhoz havonta. De ha inkább személyesen vennéd át a neten leadott rendelést, erre is van egy remek ötletünk: próbáld ki az Átvételi Pontot.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lenyűgöző drónfelvételek a pécsi havihegyi mandulafáról
A csavarodott törzsű, több mint 100 éves fa még gyönyörűbb, hiszen már csodálatos virágokkal van teli.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 25.Nemrég jelentették be, hogy a pécsi havihegyi mandulafa lett az Európai Év Fája 2019-ben. A csavarodott törzsű, több mint 100 éves fa 45 ezer szavazatot kapott és tavaly a 2018-as év magyarországi fája versenyen is ő lett a győztes. A gyönyörű fa a Havihegy csúcsán álló pécsi Havas Boldogasszony-templomnál fogadja az érkezőket.

A havihegyi mandulafáról most lenyűgöző felvételek készültek, ráadásul madártávlatból is megcsodálhatjuk a virágba borult fát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Elvarázsolt táj Pécs környékén – csodákra képes a naplemente
A narancsos fényektől olyan lett a táj, mint egy rajzfilm búcsúzó képkockái.
Fotók: Kiefer Béla - szmo.hu
2019. március 31.Egészen meseszerűvé vált a táj Pécs környékén a tavaszi vöröses-narancsos naplementében. Még a traktort is misztikussá varázsolta a fény.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x