hirdetés
nyaridiababa-1000x527.jpg

Beleszálltak Nyári Diába, amiért elment egy koncertre a kisbabája mellől

A színésznő nem hagyta magát, hosszú posztban reagált a kritikára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 22.


hirdetés

Nyári Dia július közepén szülte meg első gyermekét, Zétényt. A színésznő életét azóta a kisfia határozza meg, de azért a gyereknevelés mellett magára is fordít időt.

Nemrég például elment fodrászhoz, ami sokaknak szemet szúrt, mert szerintük egy anyának ilyenkor a gyereke mellett a helye, és nem az a fontos, hogy szépülni menjen.

Most pedig egy blogger fejezte ki nemtetszését Diával, illetve azzal kapcsolatban,hogy a színésznő elment Bécsbe Ed Sheeran koncertjére, és otthon hagyta kéthetes kisbabáját. De írásában nemcsak őt, hanem más híres édesanyákat is kritizált.

"Van egy jelenség, ami mellett nehéz szó nélkül elmenni. Ez pedig az, amikor fiatal sztáranyukák - Szabó Zsófitól Vasvári Vivienen át Csobot Adélig - arról áradoznak, hogy a babázás életük legszebb élménye. És persze a gyerek mellett ugyanúgy önmaguk tudtak maradni, mint eddig: koncertekre, bulizni járnak, összejönnek a barátnőikkel, szépítkeznek, romantikáznak a párjukkal, utazgatnak a - néhány hetes, hónapos - baba nélkül is.

Közben pedig sokan közülük úgy tekintenek a hatodik negyven perces éjszakai szoptatástól bezombult kisgyerekes nőkre, mint fura ősanyákra, akik valamiféle agyament fétis folytán mártírkodnak, mert nincs életük a gyerekszobán túl" - írta Barok Eszter, aki azt nehezményezni, hogy a sztárok úgy tűntetik fel az anyaságot közösségi oldalaikon, mintha könnyű lenne, pedig segítség nélkül nehéz úgy egy gyerekről gondoskodni, hogy közben még szabadideje is legyen.

hirdetés

A cikk Nyári Diához is eljutott, aki persze nem hagyta szó nélkül a kritikát. Instagramon tett közzé egy aranyos baba-mama képet, de néhány gondolatot is hozzáfűzött arról, hogy számára sem sétagalopp Zétény nevelése.

"Nincs udvartartásom, aki megcsinálja helyettem az itthoni teendőket. Egyik mama Győrből a másik Egerből tud segíteni a jövőben... telefonon javarészt. Nem hirdetem, hogy az anyaság baromi könnyű, nem nézem le azt, aki zombiüzemmódban létezik vagy nincs ideje kisminkelni magát... ha nekem sikerül az egy hosszabb alvásnak köszönhető Zétől, vagy a szuper pasinak, aki mindenben csapattársam. Mi is sírtunk, fogunk is. Hasfájás, szoptatás, nemalvás miatt...mint mindenki, de aztán megpróbáljuk ezeket elfelejteni és valahogyan viccet csinálni belőle, hogy minden ruhánk böfis hányásos.

Mikor felmegyek a közösségi oldalakra és látom, hogy valakinek jó, szép helyen van, jól érzi magát... nem az az érzés fog el, minek teszi ki... de szar nekem, neki biztos sokkal könnyebb ezért, vagy azért. Azt gondolom, na tök jó...biztos egyszer úgyis én is... remélem."

Barok Eszter írására reflektálva, ha már nulla információ, három poszt alapján, az én nevemmel is példálózik. *Nincs udvartartásom, aki megcsinálja helyettem az itthoni teendőket. Egyik mama Győrből a másik Egerből tud segíteni a jövőben... telefonon javarészt ?☺️ *Nem hirdetem, hogy az anyaság baromi könnyű, nem nézem le azt, aki zombiüzemmódban létezik vagy nincs ideje kisminkelni magát... ha nekem sikerül az egy hosszabb alvásnak köszönhető Zétől, vagy a szuper pasinak, aki mindenben csapattársam. *Mi is sírtunk, fogunk is. Hasfájás, szoptatás, nemalvás miatt...mint mindenki,de aztán megpróbáljuk ezeket elfelejteni és valahogyan viccet csinálni belőle, hogy minden ruhánk böfis hányásos. *Mikor felmegyek a közösségi oldalakra és látom, hogy valakinek jó, szép helyen van, jól érzi magát... nem az az érzés fog el, minek teszi ki... de szar nekem, neki biztos sokkal könnyebb ezért, vagy azért. Azt gondolom, na tök jó...biztos egyszer úgyis én is... remélem? Szóval nagyon kérlek... velem ne példálózz, mert amit én képviselek pár hetes anyukaként, (ha annak hívhatom magam): Az első pár hét nagyon durva, 180 fokos fordulat, amire nem lehet felkészülni.⚠️ Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam "biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírj már az Istenért te baba! Valaki kicsit vigye el"? Egy jó társsal MINDENT meg tudtok oldani.? A savanyú tejszag az új Dior! ??‍♀️? Nem vagy ? ember, ha kimozdulsz, az sem az aki erről mást gondol. Szíve joga.??❤️ Ha fut a lakás, majd ki lesz porszívózva, de előtte odabújok a kedveshez kicsit❤️?? Hirdethetjük, hogy ez egy szar dolog, (néha egyébként tényleg jó kiírni magadból) csak szerintem nem az mutat rá a fényre az alagút végén ? úgyhogy engedd meg, hogy továbbra se arról posztoljak, mikor éjjel szoptatok, vagy bőgök... pedig szoktam ??? Itt találod Eszter írását: http://www.she.hu/nofilter/20180821-az-anyasag-konnyed-szorakozas-ha-van-segitseged-barok-eszter.html

12.5k Likes, 144 Comments - Nyári Diána (@nyaridia) on Instagram: "Barok Eszter írására reflektálva, ha már nulla információ, három poszt alapján, az én nevemmel is..."

Az újdonsült édesanya a szülés utáni napokról is őszintén beszélt:

"Az első pár hét nagyon durva, 180 fokos fordulat, amire nem lehet felkészülni. Vállalom, hogy sírtam, voltak olyan gondolataim, amik miatt még szégyellem is magam “biztos, hogy ezt akartad?! Ne sírj már az Istenért te baba! Valaki kicsit vigye el” Egy jó társsal MINDENT meg tudtok oldani.

A savanyú tejszag az új Dior! Nem vagy szar ember, ha kimozdulsz, az sem az aki erről mást gondol. Szíve joga "- írta a színésznő, aki azt is hozzátette, hogy továbbra se arról fog posztolni, hogy éjjel szoptat vagy bőg, mert olyat is szokott.

A poszt alatt sokan Dia mellé álltak, és megnyugtatták, hogy más édesanyák is ilyen helyzetben vannak, illetve voltak az első hetekben.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
majoroshajni.jpg

Majoros Hajnalka: „Ha kellett két nagy mell, oda hívjuk a Dundikát”

Majka felesége a Dundika-korszakról mesélt, amit persze aztán megunt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

A Mondd el Tatár Csillának! második évadában a hetedik adás vendége Majoros Hajni lesz. Majka felesége az ismertté válása előtti időszakról is mesél.

"Akkor minket nagyon foglalkoztattak, és nagyon durván köztudatba raktak minket.

Azaz bármi, ami erotikával kapcsolatos volt, vagy bárhova kellett két nagy mell, oda hívjuk a Dundikát. És akkor én mentem is.

Negatív dolgaim nincsenek ezzel kapcsolatban, de kezdett olyan szinten terhessé válni, hogy azt éreztem, nem engem akarnak, nem én vagyok a fontos, hanem a test" – mondta,

Amikor 22-23 éves volt, tetszett neki ez, aztán végül megunta.

hirdetés

Íme, a részlet a vasárnapi ATV-adást beharangozó videón:

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kylie_jenner_instagram.png

A karanténban sem bírják ki meztelenkedés nélkül az Insta-sztárok – egyre többen akadnak ki rájuk

A kommenteket olvasva megváltozott a világ. Mintha a cicivillantás már nem lenne olyan magasztos tett, mint egy koronavírusos beteget ápoló nővér mosolya.
The Sun - szmo.hu
2020. április 03.


hirdetés

A The Sun beszámolója szerint érdekes, de elkerülhetetlen változás indult meg a nemzetközi celebvilág megítélésében – vagy leginkább az emberek értékrendjében.

Pár hónappal ezelőtt még tízezres kommentáradatok ajnározták agyon a közösségi oldalakon, főként az Instagramon azokat a celebeket, akik kizárólag arról híresek, hogy híresek.

Most viszont, hogy egy világjárvány árnyéka vetül a mindennapjainkra, a COVID-19 fertőzöttek száma hivatalosan és globálisan átlépte az egymilliót, emberek halnak meg, rengetegen veszítik el a megélhetésüket és a jövőképüket, és milliók ülnek otthon kényszerű karaténban, hogy meg ne fertőződjenek, úgy tűnik, kicsit mások lettek a prioritások.

Jól látszik ez az Instagram-sztárok "karanténfotóira" kapott reakciókból. Ők pesze csak a megszokott formájukat hozzák: a járványból gyaníthatóan annyit fognak fel, hogy itt is magamutogatni, sőt meztelenkedni KELL.

A párductestű szupermodell, Emily Ratajkowski például ezzel a fotóval igyekezett bebizonyítani, hogy mennyire elvan az otthoni karanténban a kutyájával.

hirdetés

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

He’s so sick of the snuggles

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Persze kapott egy halom pozitív visszajelzést, de megjelentek a kritikus hangok is:

"Istenem, mindenki tudja, hogy ezzel az egésszel csak azt akarod elérni, hogy mindenki a testedet bámulja."

Vagy egy másik: "Oké, szép vagy, de mi a túrót akarsz itt most ezzel?"

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
katy-perry-baba-neme.jpg

Katy Perry furcsa Instagram-posztban tudatta babája nemét

A képen ráadásul az énekesnő párja, Orlando Bloom látható.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 04.


hirdetés

Mi is beszámoltunk róla, hogy március elején új klipet tettek közzé Katy Perry Youtube-csatornáján. A videóból az is kiderült, hogy az énekesnő az első gyermekét várja, de megmutatta az akkor már igencsak gömbölyödő pocakját is.

Később élőben jelentkezett be az Instagram-oldalán, ahol egyértelművé tette a hírt.

Katy Perry akkor azt közölte, hogy egy csomó dolog történik majd nyáron, nem csak az, hogy gyereket szül. Azt is elmondta, hogy ez a klipben is látható.

Beszámolt róla, hogy a párjával, Orlando Bloommal együtt izgatott és boldog, és hogy talán ezt a titkot tudta a leghosszabb ideig megőrizni; a lehető legjobb módon szerette volna megosztani a hírt a rajongókkal, és szerinte a zene alkalmas erre.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Névtelen.png

Öt nővel egy háztartásban egyedüli férfiként – Ryan Reynolds a karanténról

A Stephen Colbert showban mesélt a mindennapjairól a színész.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 05.


hirdetés

Reynolds ezúttal se hazudtolta meg magát, őszintén, némi fekete humorral átszőve adott válaszokat a Stephen Colbert show-ban a családjáról. Ryant B terv nélkül szorult az otthona ajtajai mögé, ami mérhetetlen humorral ruházta fel a mindennapjait.

Szóval, mikor Colbert elhívta a műsora otthoni kiadásába, Ryannek volt miről mesélnie. Kiderült például a beszélgetésből, hogy a Deadpool csillaga többnyire iszik, és három lányával csinál egy csomó csajos dolgot, például ruhákat varr selyempapírból. Ryan fel van készülve a legrosszabb esetre is.

„Nem fogok habozni, ha meg kell ennem a gyerekeim”

– viccelődött a végletekig elmenve.

Kiderült a beszélgetésből, hogy Ryan a feleségével, három lányával és az anyósával tölti együtt a mindennapjait.

hirdetés

„Az anyósom életmentő, szóval nagyszerű, hogy itt van. Bár ő még nem tudja, de ő a vészhelyzet táplálékunk, ha szükség lenne rá.”

Raynolds poénkodott azzal is, hogy mindent megtesz a maga részéről, hogy eltörölje a férfinemet a Föld színéről, de azt mondja, nem igazán hiányzik neki a tesztoszteron. A lányai lekötik, akik minden nap rózsaszínt akarnak viselni, így az interjú reggelén is kénytelen volt selyempapírból készíteni nekik egy ruhát.

Colbertnek arra a kérdésére, hogy mit szokott csinálni a szabadidejében, azt válaszolta: „Többnyire inni.”

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!