hirdetés
kon-karampelas-7Hv7183ZNFM-unsplash.jpg

Növekszik a randiappokon a forgalom – ilyen hatással van a járvány a társkeresésre

Az online randi az egyetlen lehetőség, ami nagyban hajazhat udvarlási hagyományokra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 29.


hirdetés

A koronavírus kitörésének eredményeképp az emberek szerte a világon négy fal közé vannak zárva egyedül, az élettársukkal vagy a családjukkal.  Ez a szinglik számára késő esti videóhívásokat jelent, a korábbi személyes találkozók helyett, miközben a kapcsolatban élő társaik párjuk mellett alszanak el éjszakánként.

Időszakosan szünetel az első randik időszaka, és az első látásra szerelembe esés minimálisan esélyes. Ezt követően ki tudja még mennyi ideig honol majd bennünk a félelem, miután valaki kezét megfogtuk, hogy fertőtlenítőbe áztassuk egy fél órára az ujjaink.

A vírus alig néhány hét után új iránynyelvet adott a párkeresésre. A The Independent beszámolt arról, hogy létrejött egy olyan angol nyelvű fórum az ismerkedésre, ami a Netflix népszerű, Vak szerelem című sorozatán alapul, ahol emberek virtuálisan ismerik meg egymást.

Noha ez mind szórakoztató történeteket eredményez, a változásoknak komoly következményei is lehetnek.

A világjárvány által okozott fizikai kapcsolat hiánya súlyosan akadályozhatja az emberek mentális jólétét, különösen az egyedül élőkét.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



hirdetés
KÖVESS MINKET:




Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
szerelmes_par_agy_unsplash.jpg

Hétfő óta tilos a szex a nem egy háztartásban élőknek a briteknél

A lakásokban legalábbis. A szabad ég alatt viszont nyugodtan szexelhetnek egymással, akár hatan is.
képünk illusztráció, fotó: Unsplash - szmo.hu
2020. június 02.


hirdetés

A koronavírus-járvány miatt bevezetett legfrissebb szabályozások alapján az Egyesült Királyságban június 1-től csak az egy háztartásban élők szexelhetnek egymással, írja a Metro.

A rendelet szöveg szerint ugyanis

"egyetlen személy sem vehet részt olyan két vagy több fő részére tartott rendezvényen, melyet zárt térben tartanak, függetlenül attól, hogy ez egy nyilvános hely vagy magántulajdon."

Eddig csak az követett el szabálysértést, aki egy másik ember lakásába lépett, de az új rendelet értelmében már nemcsak a látogató, hanem a vendéglátó is felelősségre vonható.

A korábbi szabályozások nem tértek ki ennyire részletesen a magántulajdonban lévő ingatlanok használatára, mivel általánosan elfogadott volt a "maradj otthon!" irányelve. Ebben az időszakban csak a legszükségesebb esetben hagyták el az emberek a lakásaikat. Mostantól azonban csak az "ésszerű kivételek" esetében lehet eltérni a hétfőn életbe lépett szabályozástól, ebbe pedig nem tartozik bele az intim együttlét, ha a pár tagjai külön ingatlanokban élnek.

hirdetés

Ehhez képest ilyen kivétel lehet az egy légtérben tartózkodó, habár külön lakásban élők esetében a gyerekfelügyelet, a gyereklátogatás elvált szülők esetében, a temetés és a sürgős ellátásra szoruló embereknek nyújtott segítség ideje.

A kiskaput a kültéri szabályozás viszonylagos lazasága jelentheti a pároknak: eszerint a szabad ég alatt akár 6 ember is részt vehet egy összejövetelen. Vagyis igény esetén akár csoportos szexre is lehetőség nyílik például egy parkban.

Az egyelőre még nem világos a lap szerint, hogy milyen eljárás és büntetés jár azoknak, akik megszegik a június 1-jén életbe léptetett határozatot.

A márciusban bevezetett kijárási korlátozások kezdetén a kormány sürgette a különélő párok összeköltözését éppen azért, hogy minél kevesebbet hagyják el az otthonaikat. Egy kutatás szerint 10-ből 6 brit nem élt szexuális életet az országos vesztegzár idején.


hirdetés
KÖVESS MINKET:




hirdetés
tk3s_h_mdrum_man_magnet_at_60-13-1000x523.jpg

„Az anyjuk lehetnék” – ajánlataikkal bombázzák a huszonéves férfiak a 62 éves nőt Instagramon

A sport és az egészséges életmód híve viszont nem kér a hódolókból.
Fotó: mediadrumworld.com / Sheila Kiss / Northfoto - szmo.hu
2020. június 05.


hirdetés

Sheila Kiss 62 éves, de Instagram-fiókját elárasztják a huszonéves túlfűtött férfiak levelei, még úgy is, hogy a nő hangsúlyozza: az anyátok lehetnék.

A birminghami nő 30 éves korában, második gyermeke születése után határozta el, hogy egészségesebb és sportosabb életmódra vált - írta meg a történetét a Daily Mail. Negyvenéves koráig teniszezett és aerobicozott, majd negyven évesen kezdett el súlyemeléssel foglalkozni, később a birkam jógára tért át. Azóta - tehát több mint 20 éve - a hatszor a héten napi 2 órát edz, hogy karbantartsa testét. Az edzések fontosságára egy érdekes hasonlatot használ:

"Úgy tekintek az edzésre, mint a fogmosásra. Ha egy napig nem mosod meg a fogadat, kényelmetlenül és rosszul érzed magad. Bennem ugyanez az érzés van az edzésssel kapcsolatban."

Sheila időközben Birminghamből Balira költözött, ahol ugyan mások az ételek, és a bikram jógát is hanyagolja egy ideje a páratartalom miatt, mégis hozzáigazította az új körülményekhez az életmódját.

hirdetés

"Az edzőtermekben nagyon gyakran kérdeznek rá a koromra, és a fiatal nők jellemzően azt mondják rám, hogy ők is így akarnak majd kinézni ennyi idősen"

- mondja. "Ilyenkor mindig azt mondják, hogy inspiráló vagyok a számukra. Azért örülök ennek, mert huszonéves korunkban kell rádöbbenni, hogy milyen fontos, hogy erősek, fittek és egészségesek legyünk, ez pedig önbizalmat ad az embernek."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:





hirdetés
woman-in-white-long-sleeve-shirt-and-gray-pants-sitting-on-4098366-1000x667.jpg

Nem elég szőrös mellkas és anyós a nászúton - ügyvédek meséltek a legfurcsább válóokokról

A „kibékíthetetlen ellentétek” máris más megvilágításba kerülnek.
A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2020. május 26.


hirdetés

Amerikai és brit ügyvédek osztották meg Redditen egy már régen posztolt, de most újra felpörgött kérdésre, mik voltak azok a legbizarrabb, legnevetségesebb és legfurább válóokok, amelyekre hivatkozva beadták ügyfeleik a válókeresetet. A legjobb gyöngyszemeket a Bored Panda gyűjtötte össze.

1.

"Egy két éve házas pár azért adta be a válókeresetet, mert a férj állandóan etette a közös kutyát. A kutya megdöbbentően kövér lett. A nő úgy vélte, hogy hasonlóság lehet a kutya és a jövendőbeli gyerekek közt a férj hozzáállását tekintve."

2.

hirdetés

"Sok válással találkoztam a munkám során. Egyszer egy olyan válópert kellett felügyelnem, amelyben azért akart elválni a férfi, mert a feleség nagyvécé után foltosan hagyta ott a vécét."

3.

"Az ügyfelem azért akart elválni a férjétől, mert az ragaszkodott hozzá, hogy nászutukra az anyját is magával vigye. Hogy miért? Mert az anyja még mindig szoptatta. Igen, a férjet, a felnőtt férfit még mindig szoptatta."

4.

"Az egyik ügyfél azért jött be, mert a felesége beadta a válókeresetet. Mindezt azért, mert bedőlt egy internetes átverésnek, ahol egy ember azt állítja magáról, hogy ő Törökország hercege. A feleség elhitte, és most 45 ezer dollárt akar neki adni, meg Törökországba költözni, és hozzámenni."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:





hirdetés
szex-mozgaskorlatozott-emberrel.jpg

„Nem olyan törékeny, mint amilyennek látszik” - egy nő elmesélte, milyen mozgáskorlátozott barátjával szeretkezni

A pár meglepően nyíltan beszélt szexuális életükről közös videójukban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. május 29.


hirdetés

Sok ember hiszi azt, hogy a mozgáskorlátozottaknak nincs szexuális életük, pedig ez nem igaz. Ezt bizonyítja egy fiatal nő is, aki egy mozgáskorlátozott férfivel alkot egy párt. A 24 éves Hannah Aylward és a nála három évvel idősebb Shane Burcaw közös YouTube-csatornát vezet, ahol most egy videóban meséltek a szexuális életükről.

A férfi spinális izomatrófiával (SMA), azaz gerinc eredetű izomsorvadással született, ami miatt kétéves kora óta egy elektromos kerekesszékben él, és alig tudja mozgatni a végtagjait. Shane ennek ellenére teljes életet él: íróként és előadóként tevékenykedik.

My "Golden Birthday" is approaching and I could not be more excited. What is a Golden Birthday, you ask? Great question-I had no clue either until very recently when I told Hannah's 9-year-old niece that I was turning 28 on May 28th and she nearly keeled over with excitement. "THIS IS YOUR GOLDEN BIRTHDAY SHANE," she yelled with glee.⁣ ⁣ Based on her reaction alone, this is a highly momentous occasion that warrants extreme levels of fanfare.⁣ ⁣ To celebrate, I'm asking each and every one of you to send me 28 cans of GOLDEN, delicious beer... just kidding. While I would love that, I don't think my tiny beer fridge could handle the surge. Hannah might also leave me when I tell her we need to find space for 300 cases of beer.⁣ ⁣ However, I would like to use my big, special, important Golden Birthday to do some good in the world. As you know, I co-manage a nonprofit organization called Laughing At My Nightmare, Inc. Our mission is twofold: we provide free disability awareness seminars for thousands of students across the country each year, helping schools foster more inclusive and empathetic environments. Second, we support the disability community with grants and item donations. We've provided over $250,000 in adaptive and medical equipment in the last few years!⁣ ⁣ For my Golden Birthday, I've created a special Golden Fundraiser, with a goal of raising $2,800 in honor of what might be the most important day in my life-May 28th.⁣ ⁣ Every dollar donated on this fundraiser helps us achieve that mission above, allowing us to provide our services to more people in bigger and better ways. If you'd like to toss in a dollar or two as a GOLDEN birthday gift to me, it would mean the world to me. For real, thank you from the bottom of my heart.⁣ ⁣ The fundraiser link is in my bio. Click the linktree link, and then select "Golden Birthday Fundraiser." Thank you everyone!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

Hannah akkor ismerte meg őt, amikor látta Rainn Wilson amerikai színész róla készített kisfilmjét a YouTube-on. Ebben a színész Shane mindennapjait mutatta be, hogy mások is láthassák, milyen inspiráló az, ahogy a férfi él a betegsége ellenére.

hirdetés

A lánynak nagyon szimpatikus lett az akkor 20 éves fiú. Írt egy e-mailt neki, amiben megdicsérte többek közt a humorát és az írásait. Egy idő után üzengetni kezdtek egymásnak, a beszélgetések során pedig egymásba szerettek.

This picture is from Shane's first visit to Minnesota in December 2016. We had only been dating for 9 months, and would never have guessed that almost three years later we would be BUYING A HOUSE a few miles away. We are super excited to fill you in on all the details, so click the link in my bio to watch our new video!

Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.

A pár azért indított közös YouTube-csatornát, hogy megmutassák,

egy fizikailag ép és egy mozgáskorlátozott embernek is lehet olyan párkapcsolata, mint másoknak.

Legutóbbi videójukban a szexuális életükről beszéltek meglepően nyíltan, mivel elmondásuk szerint nagyon sok kérdést kapnak erre vonatkozóan.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:







Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!