12 nő vallott arról, mitől tudnak legkönnyebben a csúcsra jutni
Egy tanulmány szerint a heteroszexuális nők mindenki másnál ritkábban érnek el a szerelmi csúcspontra.
Szeretlek Magyarország
2018. augusztus 09.


Ennek egyik oka, hogy partnerük nem tudja, mi a kulcs hozzájuk. Pedig a férfiak is csak nyernének vele, ha beavatnák őket.

A Huffington Post körkérdést intézett a témában az érintettekhez, akik meglepően őszintén árulták el legintimebb titkaikat.

Az illusztrátor Corinne bevallotta, hogy van egy vibrátora, de a kezénél semmi sem jobb, és az aktus közben is eképpen fokozza az élvezetet, különösen, mióta tudja, hogy ezt a párját is felizgatja.

Jessica Metha írónőnél minden a csikló kényeztetésén, és a pozíciók váltogatásán múlik. Nem veti el a pornófilmek nézését sem, bár nem tartja nélkülözhetetlennek, miként a szexgépekre is csak távolról kíváncsi, szerelme magába fogadásának öröme mindennél többet ér.

A szociológus és párkapcsolati szakértő Jennifer bevallotta, hogy egyedül leginkább ülő pozícióval, kitámasztott háttal tud a mennyekbe jutni, egy nagy teljesítményű, ám lassú fordulatszámú „segédeszköz.”

A szextanácsadó Luna, aki egyben táncos bohóc is, arra a gyakran elfelejtett tényre hívja fel a figyelmet, hogy az első számú erogén zóna az agy.

Éppen ezért nemcsak a nemi szervekre kell koncentrálni, ha ki kell használni a szó adottságait, nevén nevezve a dolgokat, nem szabad titkolni erotikus fantáziáinkat.

„Meg kell tanulnunk azokat a szavakat, jeleneteket, képeket, amelyek felkorbácsolják érzékeinket. Agyi vágyserkentővé válnak, és megerősítik élvezetünket” – mondja.

Lisának az jelenti a csúcsot, ha meglovagolja fekvő kedvesét, és amikor már eljut a szakadék szélére, csupán annyira van szüksége, hogy rávesse magát szerelme mellkasára. „Minden érzékem felébred, egész lényemet elárasztja a szerelem” – vallja, de előfordul az is, hogy magát prostituáltnak képzeli, és gyönyört okoz neki a „mocskos” együttlét, akár egy kis szado-mazóval vegyítve.

A szintén intim coach-ként dolgozó Celeste számára G-pont mellett a méhnyak a fő erogén zóna, és nem tagadja: sűrű, mély lökésekre van szüksége ahhoz, hogy a csillagokban érezze magát.

Hudsy, aki a „nem hagyományos” praktikákra szakosodott, elmesélte, hogy régebben azt volt számára a legfontosabb, hogy egy elbűvölő férfi a szájával repítse az égbe. Ma már gazdagabb, elmélyültebb kapcsolatokra vágyik, és akkor a legboldogabb, ha az ő örömmegnyilvánulásaitól a pasi valósággal megőrül.

A forgatókönyvíró Caytha nem kertel: ő csak egy másik emberrel érintkezve működik, és olyankor teljesen kiüríti az agyát, hogy a beteljesülés izgalmára koncentrálja érzéseit.

Georgia, hivatásos domina egy vibromasszőrben bízik. A szex-coach Kendra kedvenc eszközét mindig keze ügyében tartja, reggel, este, sőt, ha kedve tartja, napközben is használja. A szerkesztőnő Suzannah párja ujjaiban és nyelvében, de azt tanácsolja nőtársainak, hogy nyugodtan magyarázzák el partnerüknek, hogyan érjenek hozzájuk, hogy a legjobb legyen nekik.

Végül a tantratanár Sofia úgy véli, hogy „a gyönyör legkisebb fuvallatát is úgy kell megélni, mint egy kis orgazmust”, mert ez hozzátartozik természetünk legmélyebb rétegeihez. Számára a legfontosabb teendő félresöpörni mindazokat az akadályokat, amelyek megakadályozzák, hogy visszataláljunk ősállapotunkba.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
Tényleg a férfi kötelessége eltartani a nőt egy életen át?
x