hirdetés
trump.jpg

„Nincs még egy ilyen idióta a világon” - mondta a 101 éves néni Trumpról, ezzel pedig híressé vált a neten

Az ausztrál asszony ennél durvábbat is mondott egy alapvetően kedves témájú interjúban az amerikai elnökről, amivel sokak szimpátiáját elnyerte.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 02.


hirdetés

Hogy lehet az, hogy egy idős nénivel készült interjú, amiben alapvetően az életéről és legjobb barátjáról beszél, bejárta az internetet? Hát úgy, hogy valami olyat mondott Donald Trumpról, amit eddig talán senki nem jelentett ki nyilvánosan.

Dot Sullivan Ausztráliában, Sydney-ben él, és nem mellesleg 101 éves. Vele készített interjút a The Sydney Morning Herald nevű helyi újság.

Nemcsak a kora az egyetlen érdekesség az asszonyban, hanem az is, hogy háborús özvegy és ráktúlélő, jelenleg pedig egy hozzá képest feleannyi idős férfi, az 54 éves Tim Castley a legjobb barátja, aki amikor csak teheti, meglátogatja őt, annyira megszerették egymást.

A pár az idős nő unokahúgán keresztül ismerkedett meg, és már nyolc éve tart szoros barátságuk. Az asszony ott volt a férfi 50 éves születésnapi buliján, Tim pedig Dot 100. szülinapi ünneplésén. Mindketten szeretik a keresztrejtvényeket, és szívesen beszélgetnek a világ dolgairól, többek közt politikáról is.

Így került szóba az interjúban Donald Trump is, akit - mint kiderült - a 101 éves néni nem igazán szívlel, és ezt elég világosan ki is fejezte.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
74460262_3183838021658105_6160427792023420928_o.jpg

Náci témájú filmet forgatnak a Keleti pályaudvaron, a díszlet többeket meglepett

A horogkeresztes lobogók rögtön feltűntek a gyanútlan utazóközönségnek.
Címkép: Keleti pályaudvar Facebook-oldal/Dila Erika - szmo.hu
2019. november 02.A 444.hu több olvasója is olyan fotókat juttatott el a portálhoz, amiken az látható, hogy a Keleti pályaudvar belterébe horogkeresztes zászlók és német feliratok kerültek.

A képeket szombat reggel készítették és a pályaudvar Facebook-oldalára is feltöltöttek párat a látogatók.

"Ma reggeli életképek. Egy pillanatra nagyon ijesztő volt..."

- írta egyikük.

A kép azonban lassan összeállt.

Kora délelőttre kitettek pár táblát, amiken az áll, hogy "filmforgatás miatt a Lotz terem zárva", illetve az emberek az egyik peron végén elhelyezett világítástechnikai berendezésekből , kamerákból és egyéb díszlet-elemekből is sejtették, hogy forgatásról lehet szó.

Minden jel arra mutat, hogy egy náci korszakhoz kötődő alkotást rögzítenek éppen a magyar fővárosban.

Forrás: Keleti pályaudvar Facebook-oldal / Dila Erika Forrás: Keleti pályaudvar Facebook-oldal / Dila Erika


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
orthodontist-287285_1920.jpg

Világrekord: kihúzták a világ leghosszabb emberi fogát

A közel 4 centiméteres fogat egy német fogorvos távolította el.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. október 30.A világrekord 2018. szeptember 17-én született egy mainzi fogorvosi rendelőben.

Dr. Max Lukas egy horvát származású, német páciens szájából húzta ki az eddig soha nem látott méretű, egészen pontosan 37,2 milliméteres emberi fogat - számolt be a Frankfurter Neue Presse c. lap.

A műveletért kedden kapta meg a Guinness Világrekordoktól az elismerő oklevelet.

A beteg heves fogfájással érkezett a rendelőbe, de ekkor még nem sejtették, hogy különleges esetről lesz szó - írja a DW.com.

A fogorvos szerint egy közönséges foghúzásra készültek és mindenki meglepődött, amikor egy csaknem 4 centiméteres fog került elő a páciens szájából.

A fog közel háromnegyede az ínyben helyezkedett el.

A "világcsúcs" dokumentálása körülbelül egy évig tartott. Az orvos minden szükséges papírmunkát elkészített és ellenőriztette a fogat, így gond nélkül hitelesítették a rekordot.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kutyas-csengos.png

Véletlenül kizárták a házból a kutyust, hajnalban becsöngetett a gazdáihoz

Feltalálta magát, miután rájött, hogy nem tud bemenni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 01.Fantasztikusan oldotta meg egy kutyus azt a problémát, hogy gazdái véletlenül kizárták a házból. A kedves történetről a Daily Mail számolt be. Azt írják: a Chika nevű labradorkeverék hétfő este elcsavargott, hajnali kettőkor azonban csengőszóval ébresztette fel a háziakat.

Az eset Georgiában történt, McDonoughban. Hétfő éjjel a Fox család már rég nyugovóra tért, azonban nem vették észre, hogy kutyájuk nincs otthon, ezért mit sem sejtve bezárkóztak.

Hihetetlenül meg is lepődtek, amikor hajnalban valaki becsengetett hozzájuk. Még nagyobb volt a meglepetés, amikor kiderült, hogy Chika az.

A családfő, Rob Fox elbeszélése mellett egy videó is bizonyítja, hogy igaz a történet, ugyanis a házon kamerás csengő van, ami minden mozzanatot rögzített, így a csengetés után türelmesen várakozó Chikát is.

A videót itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
twerkeles_fejbe_rugas_brazilia.png

Sokkoló videó: nekifutásból rúgta fejbe a buliban táncoló barátnőjét egy férfi

Túl erotikus volt a lány twerkelése, ezen pöccenhetett be a brazil srác.
Fotó: YouTube - szmo.hu
2019. október 29.Szabályos nekifutásból rúgta teljes erővel arcon a barátnőjét egy brazil férfi, miközben a lány éppen guggolva twerkelt egy buliban. A Daily Mail azt írja, hogy az eset az O Poeta nevű rapper buliján történt Pojucában.

A döbbenetes pillanatról videó is készült, amin jól látszik, hogy

miközben a lány a csípőjét ringatva táncol, a tömegből hirtelen felbukkan egy piros pólós férfi, aki nekifutásból, teljes erőből fejbe rúgja.

A videó alapján úgy tűnik, hogy az ismeretlen nevű lánynak az ijedtségen kívül nem lett komolyabb baja.

A férfit a biztonsági őrök elkapták, de a beszámolókból nem derült ki, hogy indult-e ellene rendőrségi eljárás.

O Poeta az Instagramján határolódott el a rugdosástól. Azt írja, hogy

"Ha szexista és gyáva vagy, tele előítéletekkel, ráadásul nem tudod elfogadni, hogy egy nő táncol a színpadon, ne kövess engem az Instagramon vagy más közösségi felületen, ne gyere az O Poeta bulikra! Még jobb, ha el sem hagyod a lakásodat, a társadalom és a nők ugyanis nem érdemlik meg, hogy ilyen emberekkel kelljen élniük, te pedig azt nem érdemled meg, hogy O Poeta rajongója legyél!"


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!