hirdetés
1-42.jpg

„Nincs ízlésed!” – 10 dolog, amit az ingatlanosok sosem árulnak el az ügyfeleiknek

Ennek a szakmának is vannak íratlan szabályai...
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. május 13.


hirdetés

A Business Insider készített egy összeállítást arról, milyen fontos dolgokat vegyünk figyelembe lakásvásárláskor. A lap azt írja: van néhány titok, amit ha az ingatlanközvetítők elmondanának nekünk, talán lemondanánk a tervünkről, vagy csak másképp gondolkodnánk. Minderről pedig maguk az érintett értékesítők vallottak a lapnak.

Íme a lista:

"Ez sokkal kevésbé jövedelmező munka, mint gondolnád."

Brian Suico, a Vancouver-i ingatlanügynök azt mondta, hogy szeretné elmondani az ügyfeleknek, hogy a sok bevétel sok költséggel is jár, aminek csak egy része a reklámra fordított pénz.

"Mindenki azt hiszi, hogy gazdagok vagyunk - mondta Suico. "Néhányan közülünk azok is, de sok vállalkozáshoz hasonlóan mi is sokat költünk azért, hogy üzlethez jussunk és néha kockáztatnunk is kell" - mondta a szakember.

2. "Soha nem szeretném elmondani egy ügyfélnek, ha érzéketlenek, de néha azt érzem, hogy azok."

Sok ügynök azt mondta, hogy az ügyfelek nem akarják megérteni, hogy ők mennyi munkát végeznek a színfalak mögött.

"Nem csak az ajtókat nyitogatjuk egész nap, sajnos nem érünk rá mindig"

- mondta Spencer Cutler, a New York-i Corcoran ingatlanügynök. "Igen, munkánk egy része a drága ingatlanok bemutatása, de emellett mindegyikünk egy kicsit tranzakciós koordinátor, marketingszakértő, terapeuta, értékesítő, telemarketer, CFO, vezérigazgató, könyvelő és elemző is."

Claire Groome, a Warburg Realty ügynöke azt mondja: szeretné, ha látnák az ügyfelek is, hogy kemény munka folyik a háttérben.

A New York-i Scot Dalbery, hasonlóan fogalmaz:

"Különösen abban a korban, ahol most élünk, amikor az emberek úgy gondolják, hogy mindent azonnal és ingyen lehet megoldani, sokan nem veszik észre, hogy hány órát töltünk a listázással, az ügynökösködéssel, a találkozókkal, az információk ellenőrzésével, vagy az ügyfelek vagy e-mailjének megválaszolásával ”- mondta a Business Insidernek.

3. "Nincs ízlésed."

Mary Hall Mayer, a New York-i Warburg Realty ügynöke azt mondta, azt kívánja, hogy néha megmondhassa az ügyfeleinek a kemény igazságot: "Nincs ízlésed, ezért nem tudsz megfelelő árat kapni a lakásodért."

4. "Ha azon gondolkodsz, hogy egy barát, vagy egy rokon lesz az ingatlanosod, csak azért, mert van rá engedélye, mondj nemet"

Butch Haze, aki a San Francisco környéki 3 millió dolláros és 10 millió dolláros lakóhelyére specializálódott, kiemelte, hogy nagy különbség van a legjobb ingatlanügynökök és a részmunkaidős ügynökök között.

"Ha a nővéredet, vagy barátodat szeretnéd felvenni, csak mert rendelkeznek engedéllyel, ne tedd meg," mondta Haze a Business Insidernek.

"Ha fizetni akarsz a barátságukért, fizess nekik 10.000 dollárt, mert szereted őket, így legalább nem kockáztatod az ingatlanod árát."

5. "A legtöbb ügyfelem 50% -kal vagy annál nagyobb mértékben növeli költségvetését."

Adam Feinberg, az Anchor NYC ügynöke, aki 725 000 dolláros átlagáron ad el lakásokat, azt mondta, hogy sok jó lehetőséget elszalaszt, aki nem hajlandó egy kicsit többet rászánni havonta egy lakásra.

„Az én ügyfeleim 50% -kal vagy annál nagyobb mértékben növelik költségvetésüket” - mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
telefon-ferfi-pexels.jpg

Öregítős alkalmazással találták meg a 18 éve eltűnt fiút

Tehát az öregítő szűrők nem csak szórakoztatóak, de hasznosak is lehetnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 21.Íme az öregítő szűrők praktikus és forradalmi oldala egy futurisztikusnak ható történetben, ami napjaink valósága.

Szinte nincs olyan internetet böngésző ember, aki az elmúlt napokban ne találta volna szembe magát a FaceApp nevezetű alkalmazással, aminek legnépszerűbb funkciója előre pörgeti az éveket és egy-egy friss szelfink vagy korábbi fotónk segítségével betekintést enged abba, hogy miként fogunk festeni idősebb korunkban.

Az applikációra a hazai sztárok is rákattantak, azonban a szakértők óvatosságra intették a felhasználókat adatvédelmi problémákra hivatkozva és arra, hogy a képeink akár az orosz fejlesztők markában is landolhatnak, akik ne adj' isten, hálátlan célra használják fel azokat.

A téma ezen szegletétől eltekintve azonban a LadBible rávilágított egy egészen másfajta felhasználási módra is, ami új kapukat nyithat meg - a poénkodás helyett ezúttal például az eltűnt emberek keresésében és megtalálásában.

Az oldal beszámolt egy igazán inspiráló kínai happy endről, melyben egy FaceApphoz hasonló algoritmusnak hála a szülők visszakaptak egy 18 éve elveszett "kisfiút".

A kulcs pedig abban rejlik, hogy a srác már nem kisfiú többé, azonban a kereséséhez használt fotó 18 évvel ezelőtti volt.

A rendőrök kezelésbe vették a képet az említett app kínai "testvérével", a Tencenttel, majd bevetették az arcfelismerős szoftverekkel felruházott utcai kamerákat is és végül a 21 éves Yu Weifent július 18-án ismét találkozhatott a szüleivel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
alinity.jpg

Elhajította a macskáját az élő közvetítés közben egy videós - nézői állatkínzással vádolják

Alinity ezzel a húzásával kiverte a biztosítékot a nézőinél. A kommentelők viszont azt állítják, nem ez volt az első eset, amikor durván bánt az állattal.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 21.Az biztos, hogy legközelebb kétszer is meggondolja, miként bánik cicájával a kamera előtt az Alinity néven ismert streamer.

A felháborodott közösség szerint ráadásul nem is volt az első eset, hogy méltatlan módon járt el négylábú pajtásával.

Az aktuális balhé július 18. után robbant ki, amikor Alinity a Twitch népszerű, videojáték-közvetítéssel foglalkozó weboldalán streamelt egy Apex Legends meccset.

Milo nevezetű macskája talán unatkozott és egy kis szeretgetésre vágyott, mindenesetre felugrott gazdája ölébe, ám nem épp a várt babusgatást kapta.

Épp ellenkezőleg: Alinity nem túl szeretetteljes módon megfogta és teljes erőből a háta mögé hajította.

Semmi finom hessegetés, hanem durvaság. Az eset online szemtanúinak zöme dühbe gurut a látottaktól és kommentben kezdték bírálni a lányt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
adult-1869397_960_720.jpg

Rendőrök mentették ki az autóba bezárkózott férfit, aki szexőrült barátnője elől menekült

Túl meleg volt az időjárás a szeretkezéshez, ezért akart menekülni párja elől.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. július 22.Barátnője elől menekülve zárkózott be egy autóba egy férfi, végül mégis őt találták bűnösnek.

A furcsa történet főszereplője azért menekült el a lakásból, mert a lány „folyamatosan szexelni akart”

- írja a Ladbible.

A nő kereste meg a rendőröket, aki elmondta, hogy barátja kirohant a lakásból, majd bezárkózott az autójába. A rendőrök a résnyire lehúzott ablakon át próbálták jobb belátásra bírni Khrystian Collinst, aki előállt a fura farbával:

elege van abból, hogy a nő folyamatosan a szexszel nyaggatja, ráadásul szerinte túl nagy a kánikula a szerelmeskedéshez.

Gondolhatnánk, hogy a férfi az áldozat a történetben, de sajnos akciója közben több szabálysértést is elkövetett:

az autóba bemászva birtokháborítást követhetett el, mert nem az övé volt a kocsi, ráadásul azért is felelnie kellett, hogy nem engedelmeskedett a rendőröknek, azaz kivonta magát az intézkedés alól.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
panda-649938_960_720.jpg

Kövekkel dobálták meg a pandát az állatkertben, mert nem tartották elég szórakoztatónak azt, hogy éppen pihen

A gondozók azonnal igyekeztek közbelépni, hogy megakadályozzák, hogy még több turista dobjon tárgyakat a pandaházba.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. július 21.Pandák Kína egyik legfontosabb szimbóluma, barátságot és békét képviselnek. és ismertek a szelíd temperamentumukról - ám ez nem akadályozta meg azt két turistát a pekingi állatkertben, akik kövekkel dobálták meg az egyik állatot. Egy másik látogató felvette az eseményt, és azt mondta, hogy a pár megpróbálta „felébreszteni” a nagy állatot, ezért kezdtek bele a dobálózásba.

Az eset a Pekingi Állatkertben történt, annak panda pavilonjában készítették, amelyet 1989-ben építettek, hogy megünnepeljék a kínai fővárosban rendezett 1990-es ázsiai játékokat.

A videó a Weibóra is felkerült, ahol több mint 100 millióan látták már. A kegyetlen duó nem lett népszerűbb az interneten, a kommentelők mindegyike elítéli, amit tettek, még úgy is, hogy a felvétel tanúsága szerint valóban nem akarhatták bántani az állatot.

Az állatkert szóvivője később elmondta a The Beijing News-nek, hogy a gondozók azonnal igyekeztek közbelépni, hogy megakadályozzák, hogy még több turista dobjon tárgyakat a pandaházba.

Az állat egyébként nem sérült meg.

Az esetről készült videót lapozás után tudod megnézni:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x