hirdetés
1-42.jpg

„Nincs ízlésed!” – 10 dolog, amit az ingatlanosok sosem árulnak el az ügyfeleiknek

Ennek a szakmának is vannak íratlan szabályai...
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. május 13.


hirdetés

A Business Insider készített egy összeállítást arról, milyen fontos dolgokat vegyünk figyelembe lakásvásárláskor. A lap azt írja: van néhány titok, amit ha az ingatlanközvetítők elmondanának nekünk, talán lemondanánk a tervünkről, vagy csak másképp gondolkodnánk. Minderről pedig maguk az érintett értékesítők vallottak a lapnak.

Íme a lista:

"Ez sokkal kevésbé jövedelmező munka, mint gondolnád."

Brian Suico, a Vancouver-i ingatlanügynök azt mondta, hogy szeretné elmondani az ügyfeleknek, hogy a sok bevétel sok költséggel is jár, aminek csak egy része a reklámra fordított pénz.

"Mindenki azt hiszi, hogy gazdagok vagyunk - mondta Suico. "Néhányan közülünk azok is, de sok vállalkozáshoz hasonlóan mi is sokat költünk azért, hogy üzlethez jussunk és néha kockáztatnunk is kell" - mondta a szakember.

2. "Soha nem szeretném elmondani egy ügyfélnek, ha érzéketlenek, de néha azt érzem, hogy azok."

Sok ügynök azt mondta, hogy az ügyfelek nem akarják megérteni, hogy ők mennyi munkát végeznek a színfalak mögött.

"Nem csak az ajtókat nyitogatjuk egész nap, sajnos nem érünk rá mindig"

- mondta Spencer Cutler, a New York-i Corcoran ingatlanügynök. "Igen, munkánk egy része a drága ingatlanok bemutatása, de emellett mindegyikünk egy kicsit tranzakciós koordinátor, marketingszakértő, terapeuta, értékesítő, telemarketer, CFO, vezérigazgató, könyvelő és elemző is."

Claire Groome, a Warburg Realty ügynöke azt mondja: szeretné, ha látnák az ügyfelek is, hogy kemény munka folyik a háttérben.

A New York-i Scot Dalbery, hasonlóan fogalmaz:

"Különösen abban a korban, ahol most élünk, amikor az emberek úgy gondolják, hogy mindent azonnal és ingyen lehet megoldani, sokan nem veszik észre, hogy hány órát töltünk a listázással, az ügynökösködéssel, a találkozókkal, az információk ellenőrzésével, vagy az ügyfelek vagy e-mailjének megválaszolásával ”- mondta a Business Insidernek.

3. "Nincs ízlésed."

Mary Hall Mayer, a New York-i Warburg Realty ügynöke azt mondta, azt kívánja, hogy néha megmondhassa az ügyfeleinek a kemény igazságot: "Nincs ízlésed, ezért nem tudsz megfelelő árat kapni a lakásodért."

4. "Ha azon gondolkodsz, hogy egy barát, vagy egy rokon lesz az ingatlanosod, csak azért, mert van rá engedélye, mondj nemet"

Butch Haze, aki a San Francisco környéki 3 millió dolláros és 10 millió dolláros lakóhelyére specializálódott, kiemelte, hogy nagy különbség van a legjobb ingatlanügynökök és a részmunkaidős ügynökök között.

"Ha a nővéredet, vagy barátodat szeretnéd felvenni, csak mert rendelkeznek engedéllyel, ne tedd meg," mondta Haze a Business Insidernek.

"Ha fizetni akarsz a barátságukért, fizess nekik 10.000 dollárt, mert szereted őket, így legalább nem kockáztatod az ingatlanod árát."

5. "A legtöbb ügyfelem 50% -kal vagy annál nagyobb mértékben növeli költségvetését."

Adam Feinberg, az Anchor NYC ügynöke, aki 725 000 dolláros átlagáron ad el lakásokat, azt mondta, hogy sok jó lehetőséget elszalaszt, aki nem hajlandó egy kicsit többet rászánni havonta egy lakásra.

„Az én ügyfeleim 50% -kal vagy annál nagyobb mértékben növelik költségvetésüket” - mondta.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
kisbaba-kavet-iszik-1000x584.jpg

Napi másfél liter kávéval itatják 14 hónapos babájukat fél éves kora óta, és nem a koffein miatt

Az indonéz kislány szervezete már hozzá is szokott az italhoz, mivel szülei nem tudnak neki mást adni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Kávét ad alig több, mint egy éves gyermeküknek egy indonéz pár, de egyáltalán nem olyan okból, mint amire gondolnál.

A Hadijah Haura nevű kislány és családja egy Tonro Lima nevű faluban élnek, igencsak szegényes körülmények között. A szülők, Anita és Saifuddin egy kókuszültetvényen dolgoznak, amiért naponta 20 ezer rúpiát keresnek, ami kevesebb, mint 430 forint.

Kislányukat pedig azért itatják kávéval, mert nincs pénzük arra, hogy tejet vagy tápszert vegyenek neki. A 14 hónapos kicsi fél éves kora óta kapja a koffeintartalmú italt, naponta másfél litert, azaz három cumisüveggel.

Ennyi idő alatt már teljesen hozzászokott a szervezete a koffeinhez, amitől viszont nehezen alszik el.

Az orvosok szerint nem szenvedett maradandó károsodást, a helyi egészségügyi hivatal munkatársai viszont felszólították a szülőket, hogy súlyos következményei lesznek, ha továbbra is kávéval itatják a gyereküknek.

Hogy ezt elkerüljék,

tejet és kekszet is vittek a családnak, hogy az energiadús ital helyett ezeket adják a kislánynak.

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:hirdetés
eleni-antoniadou-gorog-tudos-no-1000x657.jpg

Lebukott a csinos görög kamutudós, aki pedig nemzeti példakép is lett

Eleni Antoniadou ünnepelt híresség hazájában, de Európában is ismert lett. Most viszont utánanéztek a hátterének, ami közel sem olyan fényes, mint ahogy ő állította eddig.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Nagy botrányt okozott Görögországban Eleni Antoniadou, vagyis pontosabban azok a tudósok, akik utánajártak fiatal kollégájuk eddigi eredményeinek.

Eleni Antoniadou még csak 31 éves, de azon kívül, hogy hazájában nemzeti példakép lett, Európában is hírnevet szerzett magának.

Görögországban a lapok sorban álltak azért, hogy interjút kaphassanak a fiatal tudóstól, aki orvosi csodatörténetekről, nemzetközileg jegyzett tudományos eredményeiről, szakmai sikereiről számolt be rendszeresen. Például arról, hogy sokáig a NASA kutatója volt, része volt egy fantasztikus orvostudományi sikernek, a regeneratív gyógyászat szakértője, és egy mesterséges szerveket gyártó céget vezet.

Eleni Antoniadou

Make the Moon great again. #MoonVillage #Moon #GoBacktoTheMoon #HumanSpaceflight #SupportNasaFunding #SupportNasaResearch #HumanSpaceflight #space #AdventuresInSpace #Sarcastic

Az Európai Néppárt 2014-ben beválasztotta az elmúlt száz év legfontosabb görög származású emberei közé, a BBC ugyanebben az évben a 100 legfontosabb nő közé sorolta, 2015-ben pedig felkerült a Forbes 30 harminc év alatti fiatalt bemutató listájára.

A Mattel egy Barbie babát is mintázott róla a Sheroes, azaz hősnők nevű kollekciója részeként.

Ám most kiderült, hogy valójában nem is ért el annyi mindent, mint ahogy azt állította.

Minderre azután derült fény, hogy szeptemberben Niki Kerameus görög oktatásügyi miniszter átadott neki egy díjat, a görög tudóstársadalomnál pedig betelt a pohár. Egy professzor úgy döntött, utánajár Antoniadou eredményeinek, mert kissé hihetetlen volt számukra, hogy ilyen fiatalon, hogy lehet ennyire sikeres. Végül közzé is tette a közösségi médiában, hogy mire jutott - ekkor robbant a bomba.

Antoniadou ugyanis eléggé kiszínezte a sikertörténetének egyes részleteit.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Florence-and-Jasmine-1-1000x563.jpg

A világ első vaginamúzeuma nyílik Londonban novemberben

A tárlaton túl lehet majd kapni vulva alakú muffint és vagacchino kávét is.
Fotó: Vagina Museum/Nicole Rixon - szmo.hu
2019. szeptember 20.Közösségi finanszírozással gyűlt össze az az 50 ezer font (kb. 19 millió forint), amiből november 16-án megnyílik a világ első vaginamúzeuma. Az ötlet azután jött, hogy az egyik alapító megtudta, Izlandon már létezik egy péniszmúzeum. A Falloszológiai Múzeumot még 1997-ben hozták létre azzal a céllal, hogy az északi ország környékén élő összes emlős hímvesszőjét bemutassa. Az utóbbi időben viszont már a világ bármely tájáról származó pénisz, vagy a hímvesszőket formázó tárgyak is helyet kapnak a gyűjteményben.

Azt egyelőre még nem tudni, hogy pontosan hogyan épül majd fel az izlandi múzeum párja Londonban, vagyis a híres camdeni piac környékén nyíló vaginamúzeum, de annyit már elárul az alapító a Mirrornak, hogy a kiállításon túl előadásokat is szerveznek majd. Firenze Schechter olyan helyet akar létrehozni, ahol ahhoz hasonló érzékeny kérdésekről is gátlások nélkül lehet beszélgetni, mint a női nemi szervek megcsonkítása, a nemi erőszak vagy éppen a családon belüli erőszak kérdése.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
oroszlanok.png

Videón, ahogy az apaoroszlán és kölyke először találkoznak

A denveri állatkertbe pár hónapja érkezett jövevény hihetetlenül aranyos.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 20.Hihetetlenül aranyos videót tett közzé a denveri állatkert a nemrég született kisoroszlánról. A látogatók egyelőre még nem láthatják a pár hónapos kölyköt, de felvételek már vannak róla.

Például az alábbi, amin azt is lencsevégre kapták, ahogy

először találkozik Tobiasszal, az apjával.

De úgy tűnik, egyedül is nagyon cukin el tud játszani...

Az állatkert honlapján szavazni is lehet arról, hogy nevezzék el a kicsit: Meru, Moremi és Tatu a választható opciók.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x