hirdetés
1-26.jpg

Nicole Kidman csirkezsírral küzd a ráncok ellen

Lehet, hogy olcsóbb a fiatal bőr titka, mint gondoltuk volna.
Mirror, fotók: - szmo.hu
2019. július 17.


hirdetés

A hollywoodi színésznő makulátlan arcbőrével - és mimikájával - kapcsolatban időről időre szárnyra kapnak a híresztelések, melyek szerint nem kizárólag krémeknek és a géneknek köszönheti szépségét. Kidman nem tagadta azt sem, hogy korábban botoxoltatott, bár bevallása szerint az nem tett jót az arcizmainak, ami meg a színészetének nem feltétlenül jó - így abbahagyta. Most a Mirror azt írta meg, hogy a sztár titka egy saját készítésű kence, ami csirkezsírt is tartalmaz.

An outback throwback ?✨ @VogueAustralia #TBT

195.9k Likes, 1,662 Comments - Nicole Kidman (@nicolekidman) on Instagram: "An outback throwback ?✨ @VogueAustralia #TBT"

Nicole Kidman a sztárhoz közeli forrás szerint nem csupán a természetes módon kimúlt és nem ipari körülmények között tartott állatok zsírját keni az arcára, hanem némi mandulaolajjal, lime-al vagy almaecettel keveri össze, a mixtúrát egy órán át az arcán hagyja, majd lemossa. A kollagénkezelést egészíti ki ezzel egyébként, arról nem szól a fáma, melyik a hatásosabb. Még az is lehet, hogy a saját csirkéinek zsírjáról van szó, ausztrál farmján ugyanis a színésznő egészen organikus életet él, például naponta maga gyűjti össze az itt tojt tojásokat.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
lili.jpg

Hoppá: Bajor Imre lánya szerepet kapott a Barátok köztben

A színésznő úgy érzi, édesapja büszke lenne rá.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 16.Bajor Imre lánya is szerepet kapott a népszerű sorozatban - ma estétől Bajor Lili visz új színt a Mátyás király tér lakóinak életébe.

A Blikknek a színész lánya is nyilatkozott, aki elmondta: valószínűleg édesapja is örülne annak, hogy a színészkedést választotta.

"Nagyon szerettem a Szomszédokat és benne aput, nekem ez volt a gyerekkorom. Biztos örülne ennek a munkámnak és támogatna.Színházi színésznő szeretnék lenni, a diplomámat is ebből szereztem, de úgy érzem, sokat tanulhatok a Barátok közt csapatától és sok szakmabelivel ismerkedhetek meg" - mondta a színésznő, aki a Varga Iza által alakított dr. Balogh Nóra szerelmének, Leventének volt barátnőjét személyesíti meg.

"Eszter rendkívül életvidám, cserfes lány, egy picit szerintem hasonlít is rám a karaktere, én is ilyen életigenlő ember vagyok – árulta el a lapnak Lili, aki márciusban kezdett el forgatni a stábbal.

A sorozat kreatív producere, Szerencsés Gabriella elmondta: hogy a nyári forgatási szünet után, ősztől újra számolnak a színésznővel.

Bajor Lili ebben a korábbi beszélgetésben mondta el, mit szóltak szülei, amikor kiderült, hogy ő is a színészi pályát választotta:


KÖVESS MINKET:hirdetés
1-29.jpg

Viccesen fognak kinézni Balázsék 30 év múlva

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri az app szerint tisztes öregurak lesznek.
fotó: Instagram - szmo.hu
2019. július 17.A FaceApp és Sebestyén Balázsék nagy találkozásából az sült ki, amit mostanában elég gyakran láthatunk a feedünkben: kipróbálták, hogy néznének ki három évtized múlva. Mi tagadás, sármos, idősödő férfiak mosolyognak a képről. Akinek hármójuk közül eddig nem volt haja, annak ezután sem lesz, Balázsnak csodás ezüst frizurája, Rákóczi Ferinek pedig vagány szakállkája lehet 30 év múlva.

Vajon ha ezt a kort elérjük, együtt leszünk még???#radio1 #balazsek#sosemöregszünkmeg

12k Likes, 170 Comments - Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) on Instagram: "Vajon ha ezt a kort elérjük, együtt leszünk még???#radio1 #balazsek#sosemöregszünkmeg"


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x