hirdetés
Nicolas Cage exfeleségét a 4 napos házasságuk után már új pasival látták
Erika Koike elég gyorsan továbblépett a nagyon rövid frigy után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 30.


hirdetés

Még márciusban írtunk arról, hogy Nicolas Cage feleségül vette legutóbbi párját, Erika Koikét, de még a mézesheteket sem várta meg, alig pár nappal később már válni akart. Egészen pontosan március 23-án, szombaton egy Las Vegas-i bíróságon nyilvánították házastársakká a párost, a színész viszont a következő hét szerdáján már vissza is ment oda, hogy kérvényezze a házasság érvénytelenítését.

Szemtanúk szerint egyébként már maga az esküvői ceremónia is elég furcsa volt. Cage ugyanis ittas volt a házassági papírok intézése közben és azt üvöltözte, hogy a barátnője el fogja venni minden pénzét, illetve hogy a nő exbarátja egy drogdíler.

El actor estadounidense Nicolas Cage presentó una demanda de anulación de matrimonio apenas cuatro días después de haberse casado en Las Vegas con la maquilladora Erika Koike, en lo que supuso el cuarto matrimonio para el protagonista de filmes como "Birdy" o "Peggy Sue got married" ("Peggy Sue se casó"), según la citada cadena. #RealidadBoga tu#RevistaDigital

19 Likes, 3 Comments - Realidad Boga (@realidadboga) on Instagram: "El actor estadounidense Nicolas Cage presentó una demanda de anulación de matrimonio apenas cuatro..."

Később kiderült, miért gondolta meg magát a színész. A bírósághoz benyújtott válást kérvényező dokumentumban az állt, hogy Cage és Koike "a házassági engedély megszerzése előtt mindketten részegségig ittak." Emellett az is szerepelt benne, hogy a színész "nem volt képes felismerni vagy megérteni cselekedeteinek teljes hatását." Mindezt tetézte az, hogy Erika Koikónak bonyolult kapcsolata volt egy meg nem nevezett másik féllel.

Nos, úgy tűnik, hogy a 34 sminkes hamar túllépett Nicolas Cage-dzsel való románcán és négynapos házasságán, mert máris új férfi oldalán tűnt fel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Jennifer Aniston kipakolt: Brad már akkor félrelépett Angelinával, amikor ők még együtt voltak?
A színésznő mindig is kételkedett abban, hogy exférje nem csalta meg őt Jolie-val. A válás után nem sokkal pedig már biztos is volt a hűtlenségben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 29.Meglepő dolgot nyilatkozott Jennifer Aniston Brad Pittel való kapcsolatáról. Azt állítja, egykori párja már akkor összeszűrte a levet Angelina Jolie-val, amikor ők még együtt voltak.

A két színész szerelme központi téma volt a hollywoodi bulvársajtóban. 2000-ben házasodtak össze, öt évig éltek együtt férjként és feleségként. Csakúgy mint a kapcsolatuk, a szakításuk is nagyot szólt a sztárvilágban, főleg mivel Angelina Jolie volt a harmadik fél, aki miatt (legalábbis sokak szerint ) tönkrement a házasságuk.

Sok pletyka látott napvilágot arról, mi volt a válás igazi oka. A bulvárlapok akkoriban arról írtak, hogy Aniston nem akart gyereket szülni Pittnek, de a színésznő ezt már akkor is tagadta, sőt a napokban azt is elárulta, hogy valójában Pitt nem szeretett volna még akkor családot alapítani, ő pedig sosem mondta, hogy nem szeretne babát.

A pár a szakítás után azt nyilatkozta, békében és barátságban váltak el egymástól. Utána viszont látványosan elhidegültek egymástól, Aniston és Jolie pedig folyamatosan elkerülték egymást.

Brad Pitt ugyan mindig is hangoztatta, hogy bár megtetszett neki Jolie, de nem feküdt le vele, amíg Anistonnal volt. A színésznő szerint viszont exe nem mondott igazat, erről már a válás utáni első interjújában is beszélt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Na ne: Sebestyén Balázs tökéletes hasonmása tűnt fel a Britain's Got Talentben
Tényleg olyanok, mint két tojás...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 29.Sebestyén Balázs elindult az egyik legnépszerűbb brit tehetségkutató műsorban? Felkerült ugyanis egy olyan videó a YouTube-ra, amiben azt láthatjuk, hogy

a Britain's Got Talent egyik versenyzője szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint a jól ismert rádiós műsorvezető.

A hasonlóságot a Balázsék című műsor szerkesztői is kiszúrták, és meg is osztották a videót a Facebookon ezzel a szöveggel: "Hogy tetszett Balázs a Britain's Got Talent-ben?"

Persze nem a műsorvezető lépett fel Simon Cowellék előtt a színpadon, csak

egy szinte tökéletes hasonmása, aki egy előbb egy hatalmas rózsaszín ruhában táncolva, majd Pókembernek öltözve, éneklő, jelmezes gyerekekkel együtt adta elő produkcióját.

Egyébként nem ő volt a főszereplő, a műsort a Flakefleet Általános Iskola tanulói szolgáltatták, a közönség pedig imádta őket.

A magyarok viszont persze csak arra tudtak koncentrálni, hogy mennyire hasonlít a férfi Sebestyén Balázsra. És tényleg...

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Sírva tanúskodott Ashton Kutcher a bíróságon volt barátnője brutális gyilkosságának ügyében
Kutcher elmondása szerint két órát késett a megbeszélt randiról. A lányt azalatt 44 késszúrással szabályosan lemészárolta egy sorozatgyilkos.
The Sun - szmo.hu
2019. május 30.Ashton Kutcher 2001-ben kezdett találkozgatni az akkor 22 éves Ashley Ellerinnel, aki divattervezést tanult Hollywoodban. Egy februári estén telefonon randevút beszélt meg a lánnyal, majd két órával később odaért Ashley házához.

Az ügy bírósági tárgyalásán Kutcher negyven percig ült a tanúk padján, és megtörten, könnyek között mesélte el: az ajtó zárva volt, a lány nem nyitotta ki, de odabent égtek a villanyok.

"Még be is lestem az ablakon, de csak annyit láttam, hogy bent mintha kiömlött volna a vörösbor a szőnyegre. Úgy éreztem, elszúrtam a dolgot Ashley-nél azzal, hogy annyit késtem, ezért hazamentem" - számolt be a történtekről a színész.

Másnap hallotta a hírt: a lányt 44 késszúrással gyilkolta meg a "Hollywoodi Késelő" néven emlegetett sorozatgyilkos. Amikor Kutcher csengetett és kopogott, a lány odabent valószínűleg már halott volt.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Elképesztő hasonlóság: Meghan Markle ikertestvére lehetne egy spanyol politikusnő
Begona Villacis tényleg kiköpött hasonmása Harry herceg feleségének.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 29.Meghan Markle-nek számos hasonmását találták már meg a világban, de mind közül talán egy spanyol politikusnő hasonlít rá a leginkább. Begona Villacis akár az ikertestvére is lehetne a hercegnének - szúrta ki a Femina.hu.

A 41 éves politikus Madriban él férjével és gyermekeivel. A legújabb családtagot vasárnap mutatta meg először az embereknek, ekkor pedig még az öltözékét tekintve is mintha Meghant láthatták volna a spanyolok.

Villacis ugyanis egy olyan fehér kabátruhát vett fel, ami nagyon hasonlít a hercegné korábbi, a kis trónörökös bemutatásán viselt ruhájához.

شبهٌ لا يُصدّق ?? قدّمت البرلمانية الإسبانية "بيجونا فيليسيس" مولودتها الجديدة يوم الأحد الماضي أثناء الانتخابات، إذ مشت على خُطى دوقة ساسكس ميغان ماركل عندما قدّمت طفلها "آرتشي" للعالم بالإطلالة التي ارتدتها، والتي كانت عبارة عن فُستان الترنش الأبيض. . . . #ميغان_ماركل #دوقة_ساسكس #ارتشي_هاريسون #meghanmarkle #duchessofsussex #begoñavillacis @begonavillacis

1,051 Likes, 18 Comments - ميغان ماركل (@meghanmarkle_arabic) on Instagram: "شبهٌ لا يُصدّق ?? قدّمت البرلمانية الإسبانية "بيجونا فيليسيس" مولودتها الجديدة يوم الأحد الماضي..."

A spanyol hölgynek egyébként is hasonló stílusa és ízlése van, mint Meghannek, sőt a hajviseletük is egyezik, ugyanis Begona is laza, kicsit hullámos frizurával látható a legtöbbször.

Nueva fotografía de Candidatxs en Contexto. Begoña Villacís, número uno por Ciudadanos al Ayuntamiento de Madrid. Por Rosa Muñoz. @begonavillacis @ciudadanos #26m #ciudadanos #ayuntamiento #begoñavillacis

99 Likes, 1 Comments - CTXT: contexto y acción (@ctxt_es) on Instagram: "Nueva fotografía de Candidatxs en Contexto. Begoña Villacís, número uno por Ciudadanos al..."

Sokak szerint direkt utánozza Harry herceg feleségét, hogy rájátsszon a hasonlóságra, így népszerűbbé téve magát a választópolgárok szemében.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x