hirdetés
 
 
Nevetés tört ki a Legyen Ön is Milliomos! stúdiójában az egyik kérdésnél
Még Gundel Takács Gábor is elmosolyodott az utolsó válaszlehetőségen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 18.


hirdetés

Kisebb nevetéshullám futott végig a közönségen a csütörtök esti Legyen Ön is Milliomos! című kvízműsorban, amikor a játék a második, 20 ezer forintot érő kérdéshez érkezett, pontosabban amikor Gundel Takács Gábor felolvasta a válaszlehetőségeket.

A kérdés így szólt: "Hol ült már Pataky Attila az Edda Művek slágere szerint?"

A humoros válaszlehetőségek pedig ezek voltak:

A: minden sarkon

B: minden lépcsőn

C: minden téren

D: minden repülő csészealjon

Aki esetleg nem értené, miért nevetett fel a közönség a D válaszon: Pataky Attila köztudottan hisz a földönkívüliekben, sőt többször is elmondta, hogy kapcsolatban van az ufókkal.

A jelenet a 46. perctől látható a videón:

Forrás: Blikk


KÖVESS MINKET:
Épp csak a talajt érinthette az utasszállító a hatalmas szél miatt – nem tudták letenni a gépet
Videóra vették a rémisztő jelenetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 09.


hirdetés

Lecsapott az Erik névre keresztelt vihar az Egyesült Királyságra. A Severe Weather időjárási oldal is azt írta, hogy február 8-án pénteken és február 9-én szombaton

tombolhat a hurrikán erősségű szél,

és a 90-100 kilométer/órás széllökések akár 112 kilométer/órásra erősödhetnek, a viharos szelet pedig eső is kísérheti.

A vihar a közlekedésben is problémákat okozott.

A Guardian videót tett közzé arról, ahogyan a British Airways egyik utasszállítóját le sem tudták tenni Londonban, a Heathrow reptéren: épp csak érintette a gép futóműve a talajt.

VIDEÓ: Elsőre nem jött össze a landolás a szél miatt


KÖVESS MINKET:Végre olyan forró lett a testem, mint amilyenre mindig vágytam – a nagymama, aki megírta saját morbid gyászjelentését
Halálával is megnevettette szeretteit és az internetet is meghódította egy ötgyermekes, 13 három unokát maga után hagyó kanadai nő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 09.


hirdetés

Sybil Marie Hicks február 2-án halt meg 82 éves korában, de előtte két gyermeke segítségével megírta saját búcsúztatóját.

Egy gyászjelentés többnyire igen szomorú dolog, és bizonyos szabályok között születik, Sybilé azonban mindennek mondható, csak éppen bánatosnak nem.

A férjét, Ront egyszerűen „tökfejként” emlegeti, gyermekeiről úgy beszél, mint akiket „el kellett viselnie” az évek során, és elégedett földi maradványainak utóéletével, mivel végre olyan perzselően forró lehetett a teste, mint amire mindig is vágyott – Sybilt ugyanis elhamvasztották – írta a Daily Mail.

"Sajnálattal közlöm, hogy csendesen eltávoztam, legidősebb lányom, Brenda volt mellettem" – így kezdődik a Hamilton Spectator című lapban megjelent gyászhír, amelyhez a pontos dátumot is hozzáillesztették.

Sybil egy-egy jellemző vonását is elárulja gyermekeinek: legidősebb fia, Bob volt a kedvence, Brian imádta a pilótakekszet, Brenda, akit Hazelnek becéztek, amint meghallotta, hogy vendégek érkeznek hozzájuk, rögtön nekiállt a fürdőszobákat kitakarítani, Barbara volt mindig a Miss Tökéletes, és a legkisebb, Bruce, nem szerette a házi pulykalevest, mert nem szerette a csontokat kerülgetni. Egyúttal közli, hogy a legjobban unokái fognak hiányozni neki.

Posztumusz önéletrajzából megtudhatjuk, hogy Sybilnek ápolónő végzettsége volt, aztán 1972-től férjével 20 éven át egy iskolabuszt üzemeltettek Baysville-ben és nagyon szeretett konyhakertészkedni.

"Kérlek benneteket, búcsúzzatok el tőlem, és ünnepeljétek csodálatos életemet férjemmel, és az ő különleges barátnőjével Dorothy-val, aki most lesz olyan szíves gondját viselni az én Tökfejemnek… Köszönöm mindannyiótoknak, hogy megoszthattam veletek az életemet. Elfáradtam. Szeretettel, Sybil" – írta végezetül a vagány nagyi.


KÖVESS MINKET:
Puma támadt rá egy amerikai család kutyájára – először azt hitték, egy másik kutya az
Csak akkor jöttek rá, mivel állnak szemben, amikor megpróbálták szétválasztani őket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 09.


hirdetés

Egy amerikai nő a napokban megpróbált véget vetni két kutya harcának Idaho államban, de közben kiderült, hogy az egyik állat igazából nem is kutya, hanem egy puma - írja a 24.hu az Independent nyomán. A nő azért avatkozott közbe, mert a harc egyik résztvevője a saját kutyája volt.

A hatóságok közlése szerint amikor megragadta az állatokat, észrevette, hogy az idegen állat valójában egy körülbelül 15 kilós, fiatal hím puma.

A nagymacskát végül a nő férje lőtte le. Az állat tetemét most megvizsgálják, hogy bármilyen betegség közrejátszott-e a fajtól egyáltalán nem megszokott viselkedésében. A nő és a kutyája apróbb sérüléseket szenvedtek, de nincs komolyabb bajuk.

Nemrég szintén egy hasonló eset történt, amelyről mi is beszámoltunk. Akkor egy futóra támadott rá egy puma. A férfi ekkor önvédelemből megfojtotta a ragadózót.


KÖVESS MINKET:
97 évesen kapott modellszerződést a New York-i szupernagyi
Iris Apfel még a Vogue címlapjára is felkerült.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2019. február 09.


hirdetés

Az ember csak ámul, amikor megtudja, mekkora karriert futott be 97 évesen egy New York-i üzletasszony, Iris Apfel. A hölgy nem csak lakberendező és stílusikon volt az elmúlt esztendőkben, hanem már több világmárka hirdetéseiben is feltűnt. Például a M.A.C kozmetikai márka és a Kate Spade ruhamárka is dolgozott vele, de még az olasz Vogue címlapjára is felkerült. Legutóbb

az egyik legnagyobb modellügynökséggel, az IGM-mel kötött szerződést, azzal, amely az aktuális szupermodellek, Kaia Gerber, Gigi Hadid vagy épp Karlie Kloss szerepléseit is igazgatja.

"Lesz néhány kollaborációnk, lehetséges, hogy a szóvivőjük leszek. Rájuk bízom, jobban tudják, mint én. Jó móka lesz, élvezem."

- mesélte a szupernagyi. Apfel modellkarriere egy újabb fontos lépés ahhoz, hogy láthassuk: a szépség és a stílus nem életkorhoz kötött. Ha bármilyen kétséged maradna efelől, csak vess egy pillantást a hölgy fotóira:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

On set at @hsn. Shop the collection now: #linkinbio

Iris Apfel (@iris.apfel) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x