hirdetés
Nevelőapja sokáig molesztálta, amit anyja évekig nem hitt el neki – árulta el Ellen DeGeneres
A hírességet többször is molesztálta az édesanyja férje.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 28.


hirdetés

DeGeneres David Lettermannal beszélgetett a Netflix egyik új show-jában, ahol azt mondta, anyja, Betty feleségül ment egy „nagyon rossz emberhez”, akit nem nevezett meg - szúrta ki a Daily Mail.

DeGeneres elmondta, hogy 15-16 éves lehetett, amikor a férfi azt mondta neki, hogy meg kell vizsgálnia a mellét, hogy vannak-e benne rákos csomók.

A híresség anyja mellrák-túlélő volt, ám a helyzet egyre kellemetlenebb lett, amikor a férfi újabb és újabb hasonló ellenőrzéseket akart tartani.

Amikor anyjának elmesélte, ő azt mondta, hogy nem hisz neki. 18 évig élt a férfival, majd elváltak, és most már azt is elhiszi, amit lánya annak idején mondott.

A 61 éves híresség ugyan nem nevezte meg a férfit, de annyit tudni, hogy anyja akkoriban Roy Grussendorffal élt, aki 1997-ben halt meg. Azt mondja: a férfi egyszer nem engedte ki az ajtón, és nagyon bánja, hogy nem volt olyan erős, hogy ellenkezzen. Minden fiatal lánynak azt tanácsolja, hogy ne hagyják, hogy hasonló történjen velük.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Sarka Kata megmutatta szülés utáni alakját
Most osztott meg először képet magáról azután, hogy világra jött harmadik gyermeke.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Sarka Kata anyák napja alkalmából osztotta meg a nagyvilággal, hogy már 3 gyermek édesanyja. Később azt is elárulta, miért "titkolta" a terhességét: nyugodt, kiegyensúlyozott várandósságot akart, a kicsinek pedig harmonikus gyerekkort szeretne, a nyilvánosság teljes kizárásával.

A kicsinek már van két nagyobb testvére, Noémi és Dávid. Ők Hajdú Pétertől születtek, míg a legkisebb Sarka új párjától.

Nemrég új bejegyzést tett közzé Instagramján: egy gyereknapi rendezvényen vett részt az Orczy parkban. A szülés után most posztolt magáról először.

Lapozz a fotóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Delhusa Gjon szerint Pápai Joci ellopta a dalát, erre valaki megtalálta a Nika se perimeno eredetijét
Hát, ez nehezen védhető. A dal szerzője azt mondja: sohasem járt Görögországban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Nehéz helyzetben van Delhusa Gjon, akit plágiummal vádolnak, és az eredetinek gondolt nóta ráadásul megszólalásig hasonlít a Nika se perimeno-ra.

A Me lene Gior­go című dalt a görög Ma­nolisz Mitsziasz 1973-ban éne­kelte, hat évvel Delhusa Gjon előtt. A két szám dallamvezetése szin­te teljesen megegyezik, és a jel­leg­zetes húros hangszer, a bu­zu­ki motívuma is gyakorlatilag ugyan­­az, ahogy a Delhusa-féle ref­­rénen is csak apró változást le­­het hallani a görög nótáéhoz képest. A hangszerelésen túl az énekdallam is majdnem ugyanaz - szúrta ki a Bors.

Az 1979-ben született Nika se perimeno szerzője a Pásztor László–Jakab György–Hatvani Emese–Delhusa Gjon négyes, ám az 1973-as görög dal alkotójának, Giorgisz Hatzinasziosz nevét se­hol nem tüntették fel. A lap fel­kereste Delhusát, hogy fejtse ki véleményét a két szám hasonlósága kapcsán, ő pedig azonnal a dal egyik szerzőjéhez, a Neoton Famíliát is alapító slágergyároshoz, Pásztor Lászlóhoz irányította a lapot.

"Kissé meg vagyok lepve, mert ezt a dalt abszolút nem ismertem"

– mondta Pásztor László, aki hozzátette: sosem járt Görögországban, így onnan nem jöhetett az ihlet.

Lapozz a dalokért, hogy összehasonlíthasd őket:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Pataky Attila állítja: táltosdobbal űzte el az esőt az Edda bulijáról
Borongós időt jósoltak péntek estére, de az énekes nem esett kétségbe, inkább kezébe vette az irányítást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 27.Pataky Attila egyik nem mindennapi képességére hívja fel a figyelmet a hétfői Blikk. A zenész azt mondja: sikerült elűznie az esőt egyik pénteki koncertjéről.

"Borongós időt mondtak, ezért péntek reggel negyvenöt percig vertem a táltosdobomat, hogy a 45 éves Edda szabadtéri koncertjére jó legyen az idő, és az óhajom teljesült.

Fél éven keresztül készültünk erre, és olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Lélekemelő buli volt!" – áradozott Pataky Attila, aki azt nem részletezte, honnan tudni, hogy dobolás nélkül nem lett volna szép idő aznap.

A zenész azt mondja, néhány kilót le is ad egy-egy jól sikerült buli közben.

"Úgy mentem ki a tömeg elé, mint egy profi bokszoló, és a kétórás koncert alatt le is adtam másfél kilót. Utána alig győztem ásványvízzel pótolni" – magyarázta a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett Pataky.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Rebel Wilson Vajna Tímea Instájáról üzent Magyarországra, majd Vajna vette át a szót, aki angolul magyarázott a magyar követőknek
Csak ő tudja, miért angolul szólt a magyarokhoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 28.Vajna Tímea Olaszországból, Portofinoból jelentkezett be Instagram-sztorijában egy yachtról, a Tökéletes hang széria sztárjával, Rebel Wilsonnal.

Az ausztrál stand-up komikus, színésznő a videóban arról beszél, hogy hallotta, hogy most mutatják be nálunk új filmjét, a Csaló csajokat. Ezek után elsüti a Hungary – hungry szóviccet is. A folytatásban Vajna Tímea angolul szól a magyar követőkhöz a nekik szánt videóban és elmondja, mennyire szereti Wilsont.

A videókat Vajna Instasztorijában lehet megnézni, egészen holnapig. Egyébként Wilson is posztolt egy csoportképet, amin szerepel Vajna.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sunset crew x

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x