hirdetés
nemeth-sandor-joga-demonok-okkult.jpg

Németh Sándor reagált a jógabotrányra: „Hecckampánnyal akarnak megfélemlíteni bennünket”

A Hit Rádió készített vele interjút.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 23.


hirdetés

Mi is megírtuk: "A jógázás démontiszteletre rendelt mozgáskultúra" címmel jelent meg egy videó Németh Sándor Youtube-csatornáján. A Hit Gyülekezetének vezetője szerint a jógázás veszélyes mozgásforma és elválaszt a hittől és Istentől.

Szerinte ez a testmozgás egyáltalán nem egészséges dolog, sokkal inkább a keleti okkult világnézet része, ami eredendően a démonok tiszteletére volt szánva, és ettől nem lehet elvonatkoztatni.

Az Indiai Nagykövetség írásban reagált a videóban elhangzottakra. "A jóga megtanította nekünk a betegségből az egészséghez vezető utat, és egy módját annak, miként élhetünk nyugodt, kreatív, tartalmas és megelégedettséggel eltöltő életet" - áll Facebookon is közzétett közleményükben.

Megmutatja a módját, miként győzhetjük le a feszültséget és a tudattalan szorongást. Kijelenthetjük, hogy a jóga az egészség és a jólét keresésének egyik legnagyobb tömegmozgalmává nőtte ki magát. Megosztás helyett a jóga egyesít; a szenvedések erősítése helyett a jóga gyógyít."

hirdetés

Hozzátették: "Vallási és nemzeti hovatartozásuktól, kulturális nézeteiktől függetlenül, a jóga emberek millióinak életébe hozott pozítiv változást szerte a világban".

A Magyarországi Jógaoktatók Szövetsége is közzétette az álláspontját Facebook-oldalukon. Közleményükben a következőket írják:

"Az elmúlt napokban a HIT Gyülekezete vallási vezetője Németh Sándor súlyos kijelentéseket fogalmazott meg a jógával, az indiai kultúrával és a buddhizmussal szemben.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
kunszent-gyilkossag.jpg

Az apa csak pár percre hagyta magára a feleségét – nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának

A polgármester úgy tudja, hogy a nagymama is a házban volt, amikor menye pénteken megölte 3 éves kisfiát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 24.


hirdetés

Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának – ezt mondta az RTL híradónak a település polgármestere. Úgy tudja, a nagymama is a házban volt, amikor menye pénteken megölte 3 éves kisfiát. A gyerekkel a karjában a nagymama rohant segítségért a szemközti kocsmába. Információink szerint az apa szinte egész nap otthon volt, csak pár percre hagyta magára a feleségét, ekkor történt a tragédia. Az anya letartóztatásáról holnap dönt a bíróság.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
via.jpg

Leszakadt az autópálya viaduktja Észak-Olaszországban az esőzések miatt

A tűzoltók egyelőre azt mérik fel, hogy vannak-e sérültjei a balesetnek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 24.


hirdetés

Az Észak-Olaszországban tomboló ítéletidő miatt leszakadt az A6-os autópálya Torino és Savona közti szakaszán egy viadukt is - jelentette a helyi sajtó, hozzátéve, hogy az autóút egy közel 30 méteres szakaszon omlott össze.

A tűzoltók a helyszínen vannak és egyelőre azt mérik fel, hogy vannak-e sérültjei a balesetnek.

Súlyos a helyzet vasárnap a heves esőzések és áradások által sújtott észak-olaszországi területeken, különösen Liguria és Piemont régiókban. Utóbbiban egy ember eltűnt, feltehetően egy megáradt folyóba fulladhatott.

hirdetés

Kicsit több mint egy éve mát történt hasonló eset Olaszországban: akkor a Genova felett húzódó Polcevera-viadukt omlott össze. Az akkori hírek szerint a tragédiát a hatvanas években épült híd szerkezeti hibái vagy a viharos időjárás okozhatták.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
twitter-panyi.jpg

Antiszemita plakátok jelentek meg az utcán két indexes újságíróról

A plakátokra már az izraeli nagykövetség is reagált.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 24.


hirdetés

Az Index újságíróit ábrázoló antiszemita poszterek jelentek meg Budapesten - írja a Mérce. Mindez egyébként egy fotóról derült ki, amelyet Panyi Szabolcs, a Direkt36 újságírója posztolt ki a Twitteren. Egyelőre nem tudni, kik helyezték el a plakátokat.

A posztereken Miklósi Gábor és Dezső András látható és egy izraeli zászló, valamint egy „Mi is a határon túlról jöttünk!” felirat. A posztert ellátták címkékkel is: "konstans rinyálás", "látens magyarellenesség", "hazaárulás".

hirdetés

Miklósi Gábor ellen már korábban több cikket írtak szélsőjobboldali orgánumok és a kormánymédia is. Miklósi a Puskás Aréna megnyitóján nem állt fel, amikor felvidéki magyar gyerekek énekelték el az Ismerős Arcok Nélküled című számát, és erről cikket is írt. Az Origo „Az Index alkalmazottja tudatosan megalázta az éneklő felvidéki magyar gyerekeket” címmel, a Tények pedig „Külhoniakat gyaláz az Index” címmel írt az esetről. Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke sajtótájékoztatón azt mondta, hogy feljelentést tesznek az Index ellen „videó, publicisztika és karikatúra miatt”, szerintük közösség elleni uszításról van szó.

Panyi tweetjére reagált ma Izrael budapesti nagykövetsége is:

„Mélységesen elítéljük ezt a posztert, amelyen antiszemita és Izrael-ellenes szimbólumok és rágalmak láthatóak. Nincs helye rasszizmusnak, uszításnak és gyűlöletnek semmilyen párbeszédben. Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy a magyar hatóságok el fogják távolítani az ilyen posztereket” - írták.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
twitter-panyi.jpg

Karácsony Gergely leszedeti az antiszemita plakátokat

A főpolgármester az emberek segítségét is kéri, hogy a város minél előbb megszabaduljon a gyűlölködő plakátoktól.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 24.


hirdetés

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, az Index újságíróit gyalázó, antiszemita plakátok jelentek meg Budapest utcáin. A posztereket később Izrael nagykövetsége is elítélte.

Reagált a hírre Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely is. Mint Facebook-posztjában írta: nem ad teret Budapest utcáin a gyűlöletnek. A lakosság segítségét kérte, hogy minél előbb felderíthessék, pontosan hol helyeztek ki ilyen képeket, és hatékonyan eltüntethessék azokat. "A mi Budapestünkön ilyen egyszerűen nincs" - fogalmazott a főváros első embere.

hirdetés


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!