„Nem volt erekciója” - megszólalt a bajnok futónő, akit meg akartak erőszakolni
Makai Viktóriának a férje mentette meg az életét. Támadója összeverte, de szerencsére az nem következett be, amit eltervezett.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2018. október 16.


A hétszeres magyar bajnok ultrafutónőt, Makai Viktóriát futóedzés közben támadta meg egy férfi. Áldozatát véresre vert, sőt, meg is akarta erőszakolni. Viktóriát azóta is kórházban ápolják. A Tények telefonon kereste meg őt, és a magyar bajnok megdöbbentő részletességgel mesélte el, mi történt aznap - írja a Blikk.

Vasárnap a futónő a Jászberényi út mellett edzett, amikor arra lett figyelmes, hogy valaki fut utána. Megijedt, ezért félreállt – nem sejthette, mi következik ezután.

"Félreálltam, hogy elrohanjon, de akkor lerántott a földre. Mondta, kussoljak, és ököllel ütötte a fejemet, kizárólag a fejemet, és elég... elég érzéketlenül, vagy hogy is mondjam, elég hidegvérűen" - mesélte a Tényeknek Viktória, aki hiába kiabált segítségért, senki nem hallotta, csak a támadóját bőszítette fel még jobban.

Ezek után Viktória az egyik úton haladó autósnak próbált jelezni, de a sofőr nem vette észre őt. Támadója arrébb húzta a futónőt, hogy az útról ne láthassák őket, majd ismét ököllel kezdte el ütni a fejét, közben úgy leszorította, hogy a nő nem kapott levegőt.

A kétgyermekes anya fején átfutott a gondolat, hogy ha a támadója megkapta, amit akar, nem hagyja majd őt életben. Ezért taktikát váltott, és igyekezett szóval tartani a férfit, hogy időt nyerjen.

"Megkérdeztem, hogy ő most tulajdonképpen mit akar. Elmondta, hogy szexet akar. Ami, hál’ Istennek azért nem következett be, mert nem volt megfelelő erekciója ehhez"

– mondta a futónő. Eközben a férje Viktória keresésére indult, mivel a nő nem ment haza időben: a férfi a megszokott futóútvonalon talált rá véresre vert feleségére és annak támadójára. Bár a nő ekkor már nem látott feldagadt szemeitől, a férje ordítását meghallva már tudta, hogy megmenekült. A férfi azonnal rávetette magát a támadóra, aki alsónadrágban menekült, ám a helyszínen hagyta a hátizsákját, benne a személyes irataival, így a rendőrök másfél óra alatt elfogták. A férfi ellen szexuális erőszak és súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

A teljes interjú:

via Blikk


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x