Nem tudnak segíteni az orvosok Koós Jánoson
Az énekes balesete óta nem a régi, az orvosok sem tudnak már rajta segíteni.
Szeretlek Magyarország
2018. június 18.

Koós János a bal karját a tavalyi balesete óta nem tudja felemelni, írja a Ripost.

"Ahogy az orvos elkezdte óvatosan nyomkodni, azt hittem, ott maradok, úgy fájt. Rögtön elküldött röntgenre, ott derült ki, hogy nem csak simán megütődött a vállam, hanem csúnyán ki is ficamodott. Olyannyira, hogy műteni is kellett. S bár az operáció jól sikerült, sokáig voltak még komoly fájdalmaim. Aztán hónapokig jártam gyógytornára, szépen haladtunk a rehabilitációval, egyre jobban tudtam használni a kezem" - nyilatkozta János.

A tornát otthon kellett folytatnia. Nem tudja, hogy ott rontott-e valamit, de a karját a hasánál magasabbra nem tudja felemelni. Visszament a kórházba, ahol közölték vele, hogy

ezen már nem tudnak segíteni.

Az énekest eléggé megviselte a hír, hiszen nagyon szeret vitorlázni, így azonban semmi esély arra, hogy ugyanúgy űzze hobbiját, mint eddig.

"Amikor meghalt Bajor Imi barátom, először nem akartam többet vitorlázni, mert sokszor mentünk a hajómmal együtt. De aztán rájöttem, hogy éppen az tesz jót, ha vízre teszem a vitorlást. A kezem miatt tavaly nyáron összesen kétszer voltam kint, akkor is a lányomékkal."

Lánya, Réka kiskora óta vitorlázik apjával, így megtanult mindent, még a vizsgát is lerakta, de János azt mondja, hogy nem ugyanaz, ha nem ő irányít. Még focizni sem mer, mert fél ha elesik, ami a fociban esélyes, akkor lebénul a karja.

"Még szerencse, hogy fellépés közben nem zavar, mert jobbkezes vagyok" - mondta az énekes.

Emlékszel?


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!