hirdetés
gesztesi-karoly-3.jpg

„Nem szabad elfáradni”- kiderült, miről beszélt Gesztesi Károly utolsó rádiós interjújában, ami végül nem került adásba

A színész többek között a kedvenc szerepéről, a színészetről, Andy Vajnáról és a Shrekről is beszélt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Gesztesi Károly a halála előtt a Hit Rádiónak adott egy interjút, amelyben többek közt arról is beszélt, hogy 1995-ben miért döntött úgy, egyetlen színházhoz sem szeretne tartozni. Az interjú sosem került adásba – írja a Blikk a Színes Ászra hivatkozva.

„24 éve volt utoljára, amikor azt mondtam, lekötöm magam, azóta nem. Pont azért, mert szerintem egy művészember, alkotó ember nem tartozhat sehova, neki szabadnak kell lennie. A legfontosabb az, hogy magad felé az elvárás legyen nagyon nagy. Most már 24 éve megvan az a szabadságom, hogy ha nem tetszik valami, akkor fölállok és elmegyek” – fogalmazott Gesztesi Károly az interjúban, hozzátéve: ezt csakis azért teheti meg, mert a színészeten kívül van más bevételi forrása is.

Véleménye szerint ez minden színésznek kijárna, ugyanis meggyőződése, hogy a színészetet nem lehet színészkedéssel megúszni, muszáj mögé tenni egy anyagi bázist.

Elmesélte továbbá, hogy amikor a Shrek második részét forgatták, ő éppen Los Angelesben volt, emiatt először nélküle forgatták le a szinkront. Végül mégis vele készült el a szinkron.

„Épp Amerikában forgattam egy filmet, amikor szóltak, hogy jön a második rész. Mondtam, hogy szuper, de én most Los Angelesben forgatok még három hónapig. Aztán leforgatták nélkülem. Miután Spielberg tanár úr meghallgatta, visszaküldte, hogy ez nem az, ami volt. Pedig hangban nagyon hasonlított az enyémhez, de azt mondta, a szív nincs mögötte.

hirdetés

- fogalmazott Gesztesi, aki szerint a szinkronszínészek gázsija épp ennek a történetnek köszönhetően emelkedett meg.

A színész az interjúban Andy Vajnáról is beszélt. Szerinte a producer felkészült volt, és empatikus. Gesztesi Károly azt is elmondta, hogy a kedvenc filmes szerepe a Szabadság, szerelemben volt, ahol egy edzőt alakított.

Végül az interjú végén arról beszélt, hogy rengeteget dolgozik, ám ennek ellenére is nagyon sok energiája van.

„Nem szabad elfáradni. Pont drága jó Salamon Béla mondta, hogy ne fáradj el, amit kaptál, azt toldd ki az embereknek, és általuk te is felfrissülsz. Ezt csinálni kell, főleg úgy, hogy meggyőződésem, hogy az Úr adta nekem azt az ajándékot, hogy bemegyek a színpadra, és egyszer csak elkezd a közönség nevetni. Ez a dolgom."

- fogalmazott a január elején elhunyt színész.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Gesztesi Károly január 4-én halt meg, miután vezetés közben hirtelen rosszul lett. Életéért 50 percen keresztül küzdöttek sikertelenül, halálát szívroham okozta. 56 évesen hunyt el.

A színészt múlt csütörtökön temették el Budakalászon szűk családi körben. A szertartáson a hozzátartozókon kívül csak néhány közeli barát vett részt, például Galambos Lajos, aki trombitált is, Hajdú Péter, L.L. Junior, Bánfalvy Ágnes és Kapitány Iván.hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
hw.png

Lezárult egy korszak: Vilmos herceg lesújtva beszélt arról, mit érez Harryék döntése miatt

'Egész életemben ott voltunk egymásnak, de most már teljesen külön utakon járunk.'
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 12.


hirdetés

Hétfőn rendezett sürgős megbeszélésen tárgyalnak majd a Harry herceg és Meghan hercegné körül kialakult krízisről a királyi családban – írja a Mirror. A megbeszélést maga Erzsébet királynő hívta össze, akit elmondások szerint nagyon megrendített a pár bejelentése.

De nem ő volt az egyetlen, aki nem vette jó néven Harry és Meghan döntését. Vilmos herceg egy közeli barátja azt mondta, a trónörököst nagyon letörte, hogy öccsével megromlott a viszonyuk, és most valószínűleg elválnak útjaik.

„Egész életemben ott voltunk egymásnak, de most már teljesen külön utakon járunk. Nagyon szomorú vagyok emiatt. Csak annyit tehetek, hogy megpróbálom mindenben támogatni őket, és reménykedem, hogy egy nap majd újra egy hullámhosszon leszünk”

– mondta a herceg.

A hétfői találkozón elkezdődnek a tárgyalások arról, hogyan kezdhet neki a sussexi hercegi pár a királyi családról való leválásnak. Meghan Markle valószínűleg Kanadából csatlakozik majd videóhíváson keresztül, mivel a bejelentés óta ott tartózkodik 8 hónapos kisfiával, Archie-val.

hirdetés

A Harpers Bazaar összegyűjtötte a királyi testvérpár legkedvesebb pillanatait az évek során:

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
liptai-claudia3-1-1000x647.jpg

Szívszorító sorokban ír Liptai Claudia Gesztesi Károlyról

„Mindig tudtam, hogy szeretlek, mint volt férjemet, kislányom édesapját, barátomat. De egy héttel ezelőttig magam sem voltam tisztában azzal, hogy ha te egyszer nem leszel az teljesen összeroppantja a lelkem.”
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Először szólalt meg nyilvánosan Gesztesi Károly halálával kapcsolatban Liptai Claudia, méghozzá saját Instagram-oldalán írt pár megható sort arról, mit érez most volt férje elvesztése és temetése után.

A műsorvezető több mint egy hete nem posztolt semmit közösségi oldalain. Január 4-én,

miután értesült a szomorú hírről, egy fekete képhez írt néhány sort, többek közt azt, hogy: "Felfoghatatlan és feldolgozhatatlan. Nem tudok búcsúzni. Ma meghalt a lelkem egy része Tobika."

Az elmúlt egy hét a gyászról szólt Liptai Claudia számára is, hiszen volt férjét, kislánya édesapját és jó barátját veszítette el. Gesztesi Károlyt múlt csütörtökön temették el, ahol természetesen Claudia és Panka is jelen voltak. A színész volt feleségét és közös gyermekét nagyon megviselték a búcsú pillanatai.

hirdetés

Liptai Claudia most egy hosszú bejegyzésben beszélt az érzéseiről. A megható és egyben szívszorító sorokat Gesztesinek címezte.

"Drága Tobi! Szinte megbénulnak az ujjaim amikor ezeket a sorokat írom. A lelkem most is annyira fáj, mintha lenne benne “egy marék forró lepke.” Ez nem egy búcsúlevél hanem egy levél neked, magamnak. 25 éve része vagy az életemnek. Mindig tudtam, hogy szeretlek mint volt férjemet, kislányom édesapját, barátomat. De egy héttel ezelőttig magam sem voltam tisztában azzal, hogy ha te egyszer nem leszel az teljesen összeroppantja a lelkem.

Lapozz a teljes bejegyzésért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
Screenshot-2020-01-13-at-13.32.53.png

Vilmos herceg és Harry közös sajtóközleményben tagadták a kettejük közti ellentétet

A közleményt néhány órával a krízistárgyalások megkezdése előtt adták ki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Nagy port kavart egy angol napilap mai számában egy ismeretlen forrásra utaló cikk a hercegi testvérpárról, ami szerint Vilmos herceg fúrta ki a királyi családból Harryt és feleségét, mivel sosem volt kibékülve öccse Meghannal kötött házasságával.

Vilmos herceg és öccse néhány órával a Harry herceg és Meghan hercegné jövője kapcsán folytatott tárgyalások előtt adott ki sajtóközleményt, ami szerint az állítások „hamisak”, „sértőek” és „árthatnak a királyi családnak” - írja a Metro.

A család szóvivője azt nyilatkozta:

„Egy mai újságcikkben hamis állítások és spekulációk láttak napvilágot a sussexi és a cambridge-i herceg kapcsolatát illetően, hiába állították korábban egyértelműen az ellenkezőjét.”

„Mint olyan emberek, akik nagyon komolyan veszik a mentális egészséget érintő kérdéseket, ez a felbujtó hangnem nagyon sértő, és ártalmas lehet a királyi családra nézve.”

hirdetés

A tárgyalások Harry és Meghan jövőjét illetően hamarosan megkezdődnek, amibe valószínűleg Meghan is bekapcsolódik majd telefonon keresztül Kanadából, ahova a Harryvel tett bejelentésük után utazott, visszatérve a pár 8 hónapos kisfiához.


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
ejjel-nappal-budapest-1000x627.jpg

Kirúgták az Éjjel-nappal Budapest egyik szereplőjét

A Teót játszó Gerendásy Gábor nem szerepel többé a sorozatban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 13.


hirdetés

Távozik az Éjjel-nappal Budapest című sorozatból Gerendásy Gábor - értesült az indirekt.hu.

Információik szerint

a sorozat készítői azonnali hatállyal kirúgták a Teót játszó színészt.

A Blikk megpróbált utánajárni, miért váltak meg Gerendásytól. Az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatóság megerősítette a hírt, de csak annyit közölt, hogy

Teó már nem tagja a csapatnak, és a vele zajló események forgatása már korábban véget ért.

hirdetés

Gerendásy egyébként az RTL Klub egyik másik műsorában, a tavaly év végén futó Konyhafőnök VIP-ben is szerepelt, ráadásul egészen sokáig eljutott, a legjobb férfi versenyző lett.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!