hirdetés
sophie-turner-tronok-harca-1000x586.jpg

Nem moshatott hajat – zsírosan, csapzottan kellett forgatnia a Trónok harca színésznőjének

A Sansát alakító Sophie Turner nem viselte jól azt, hogy megtiltották neki a hajmosást.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 18.


hirdetés

A színészeknek néha egészen extrém dolgokat kell megtenniük azért, hogy hitelesek legyenek a képernyőn. Ezt bizonyítja a Trónok harca egyik színésznője is, akinek egy teljesen hétköznapi dolgot tiltottak meg az alkotók:

nem moshatott hajat.

Sophie Turner az InStyle magazinnak adott interjújában árulta el, hogy a sorozat ötödik évada előtt kérték meg erre az "elég gusztustalan" dologra. Mint mondta, azért volt szükség rá, mert a történet szerint egyre csapzottabb hajjal kellett szerepelnie és ez volt a legéletszerűbb megoldás. Elárulta, hogy

egy idő után már annyira zsíros volt a haja, hogy a havas jelenetekben a műhópelyhek már megragadtak az összetapadt tincsein. Később viszont megengedték neki, hogy parókát húzzon a forgatásokon, így ezután már akkor moshatott hajat, amikor csak akart.

A Sansát alakító színésznő azt is elmondta, hogy a sorozat korábbi szakaszában azért nem tiltották el a hajmosástól, mert akkor még egy fiatal arisztokrata hölgyet játszott, később viszont már a karaktere is megsínylette a történteket.

A Trónok harca utolsó évada áprilisban érkezik, egy kis részlet már meg is jelent az új részekből.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
shane-tusup-ilaria-olaszorszag-edzo.jpg

Vigyorogva szelfizett Shane Tusup a repülőjeggyel - Hosszú Katinka riválisához utazik

Olaszországban készíti fel Ilaria Cusinatót. Pedig néhány napja azt nyilatkozta, hogy az úszással már nem foglalkozik, a golfra koncentrál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 18.Shane Tusup visszatért, és Bujdosó Zsobor mellett Hosszú Katinka egyik ellenfelét fogja tréningezni, külföldön.

A hír azét lepett meg sokakat, mert Shane Tusup a napokban arról nyilatkozott, hogy a válással mindent elvesztett és elsősorban golf-, és motivációs tréner karrierjére fókuszál.

Azt állította, hogy úszással már nincs kapcsolata, azt leszámítva, hogy a barátoktól és ismerősöktől kap néha üzeneteket, és hogy a dél-koreai vizes vébét nem is követte, mert éppen egy golfversenyen volt.

A legfrissebb információk szerint Shane Tusup a 2018-as Európa-bajnokság vegyesúszó döntőinek kétszeres ezüstérmesével, Ilaria Cusinato foglalkozik majd Bujdosó Zsombor mellett.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
homonnayzsolt.jpg

Homonnay Zsolt újranősült, és hamarosan a közös gyerekük is megszületik párjával

A babáról annyit tudni, hogy ősszel érkezik és kisfiú lesz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 19."Just Married"

- írta közösségi oldalán megosztott fotója mellé Homonnay Zsolt, aki kolléganőjét, Földesi Anitát vette el a hétvégén.

A színész és exe Polyák Lilla kapcsolata 2015 decemberében futott zátonyra. Polyák Lilla Gömöri András Máté oldalán találta meg a boldogságot, akivel tavaly nyáron össze is házasodtak, most pedig Homonnay Zsolt is elvette szerelmét, akivel hamarosan közös gyermekük is megszületik.

A babáról annyit tudni, hogy ősszel érkezik és kisfiú lesz.

Homonnay korábban az RTL klubnak beszélt arról, milyen érzés az édesapáknak megélni a babavárás 9 hónapját. A színész akkor azt mondta: néha várta az éjszakai ébredéseket, hogy ő kelhessen fel gyermekeihez. Hozzátette azt is, hogy általában "szimpátiás terhesség" is kialakult nála, amitől ő is felszedett néhány kilót párja várandóssága alatt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x