hirdetés
torkos.jpeg

Nem lesz idén Torkos Csütörtök

Március 2-án tartották volna, de kiszállt a szervező, még a honlapot is törölte. Az éttermek egyenként esetleg akciózhatnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 13.


hirdetés

Idén nem szervezi meg a Magyar Turisztikai Ügynökség a Torkos Csütörtököt - írja a 24.hu. Már a honlapot is megszüntették. Ez persze nem zárja ki azt, hogy az éttermek a saját kontójukra, önálló szervezésben tartsanak 50%-os árazású napokat.

A Torkos Csütörtökhöz, amely idén március 2-án lett volna, tavaly már 600 étterem csatlakozott.

Az ötlet egyébként, amelyet 2006-ban indítottak újra, egy magyar hagyományból indul ki: a közelgő nagyböjt előtt alaposan be kell lakmározni mindenféle - elsősorban a farsangi időszakban jellemző - ételből.torkos2

Oszd meg a hírt!


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
gyorfi-tiktok.jpg

Orbán Viktor is megosztotta Győrfi Pál TikTok-videóját

A rövid klipben az OMSZ szóvivője a fiával együtt kéri az időseket: maradjanak otthon!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 27.


hirdetés

Napok óta fut a YouTube-on is a kormány koronavírus-ellenes kampánya, amelynek Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője az arca.

Most pedig Dani nevű fia is beszállt a figyelemfelhívásba: a fiatalok körében nagyon népszerű TikTokra töltött fel egy rövid videót, amiben apjával együtt szerepel.

A klipben először ő is belefut az említett hirdetésbe a YouTube-on, majd miután kijelenti, hogy ezt már ezerszer hallotta, élőben is megjelenik Győrfi Pál, hogy elmondja: nem baj, ez nagyon fontos.

A videót csütörtök délután még Orbán Viktor is megosztotta hivatalos Facebook-oldalán, a következő kommentárral: "Tizenhatodik nap. Nem lehet elégszer elmondani #vigyázzunkegymásra"

@gyorfidani

Nézd végig!!! ##gyorfipal ##fyp ##foryou ##foryoupage

hirdetés
♬ eredeti hang - gyorfidani

A miniszterelnök posztja pedig itt látható:

Orbán Viktor

Tizenhatodik nap. Nem lehet elégszer elmondani #vigyázzunkegymásra


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
wizz-wiki.jpg

Van olyan utas, aki egymillió forintot próbál meg visszaszerezni a WizzAir-től

A légitársaság szerint mindenki visszakapja a pénzét, akinek törölték a járatát, de az ügyintézés hosszú ideig tarthat.
Illusztráció: Wikipédia - szmo.hu
2020. március 27.


hirdetés

Van, aki 1 millió forintot próbál meg visszaszerezni a Wizzair-től, mert törölték a járatát, de a pénz visszafizetése helyett átfoglalást ajánlottak neki.

Az illető a bolgár-magyar Eb-selejtezőre utazott volna a szurkolói különjárattal, amire 9 jegyet vásárolt, de mivel a meccset cégül törölték, értelemszerűen a gép sem indult el.

Sokan jelentkeztek az RTL Híradónál olyanok is, aki szerint csak klubkártyán való jóváírást ajánl fel a rendszer.

A légitársaságnál azt mondják: mindenki visszakapja a pénzét, akinek törölték a járatát, de az ügyintézés hosszú ideig tarthat.

Közlésük szerint először mindenkinek a 120 százalékos jóváírást kell elfogadnia a Wizz-számlájára, és ha oda megérkezett az összeg, akkor kérvényezheti, hogy inkább valódi pénzben szeretne visszautalást – ebben az esetben az eredeti összeg 100 százaléka jár.

hirdetés

Részletek itt:


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
torokgabor.jpg

Előrehozott választás is jöhet akár a járvány után Török Gábor szerint

„Minden, ami most történik, az részben 2022-ről is szól” – jelentette ki az elemző.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 26.


hirdetés

Interjút adott Skype-on Török Gábor politológus az ATV Egyenes beszéd című műsorának a felhatalmazási törvénnyel és a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.

A beszélgetés során azt mondta hogy minden, ami most történik, az részben 2022-ről is szól.

Török Gábor szerint, miután Orbán Viktorék feleszméltek a járvány okozta sokktól, arra gondolhattak, mi lesz így a 2022-es választási esélyekkel.

"Minden, ami most történik, az részben 2022-ről is szól" - jelentette ki.

hirdetés

A helyzetet elemezve azt is mondta, hogy a válságkezelés nem könnyű. Az is nyilvánvaló, hogy a válság után nagyon nehéz helyzetbe fog kerülni az ország, így a a kormány is. Nekik tehát most kell előnyt szerezniük, a válságkezelés ezen szakaszában, amikor a probléma és a probléma következménye sem akkora.

Török Gábor úgy véli, a jelenlegi helyzetben nem a rendeleti kormányzás Orbán Viktorék célja, hanem a választói támogatás megtartása.

"Nyilván ehhez az a látszat kell is, hogy jól kezel egy válságot. Ez azonban kevés lesz. Azon is kell gondolkodni, mi lesz utána" – mondta a politológus.

"Én azon sem lepődnék meg, hogy ha ezután a kormány már azon gondolkodna, nem fogja tudni kihúzni a 2022-es választásokig a népszerűségének megtartásával, és mondjuk egy sikeres válságkezelés után előrehozott választások irányába vinné az országot."

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
palinkabol-kezfertotlenito-koronavirus-aba.jpg

Pálinkából készítenek házi kézfertőtlenítőt Abán

Két napja már a saját készítésű szert használják az orvosi rendelőkben, az idősotthonban és a polgármesteri hivatalban is, és, ha szükséges, a boltok is kapnak majd belőle.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 26.


hirdetés

Pálinkából, házilag készítik a kézfertőtlenítőt Abán - számolt be az RTL Híradó. A polgármester szerint akkor kezdtek el agyalni a házi kézfertőtlenítőn, amikor az egész országban készlethiány volt.

70 fokos alkohol, glicerin és illóolaj

- a Fejér megyei település polgármestere szerint ezek a hozzávalók szükségesek. Az alkoholt, vagyis a pálinkát az abaiak ajánlották fel az önkormányzatnak. Az első főzet kedden készült el, egy egyszerű pálinkafőzővel.

Két napja már a saját készítésű szert használják az orvosi rendelőkben, az idősotthonban és a polgármesteri hivatalban is, és, ha szükséges, a boltok is kapnak majd belőle.

Jelenleg zajlik a második adag készítése, 104 liter pálinka gyűlt össze, amiből a polgármester szerint 70-80 liter kézfertőtlenítő lesz. A két főzetből készült fertőtlenítő pedig másfél, két hónapig elég lesz majd nekik.

hirdetés

Az RTL Híradó riportja:


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!