Nem jár a 2-es metró a Déli pályaudvar és a Deák tér között
A BKK azt írta, járműhiba miatt.
BKK, MTI,Fotó: Illusztráció - szmo.hu
2018. december 15.Nem jár a piros - kettes - metró Budapesten egy szakaszon.

A BKK azt írja a Facebook-oldalán: "a M2-es metró helyett a Déli Pályaudvar és a Deák Ferenc tér között továbbra is pótlóbusszal lehet utazni járműhiba miatt. A 19-es, a 49-es és az 56-os villamos, továbbá a 16-os, valamint a 105-ös autóbusz igénybevételét is ajánljuk."

Demonstráció miatt azonban nehezebb lesz ma a városban a közlekedés. Forgalomkorlátozásokra kell számítani december 15-én, szombaton 10 és 13 óra között a fővárosban a Jászai Mari térnél és a Szent István körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalon, változhat több autóbusz, köztük az M3-as metrópótló közlekedése is - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ péntek este az MTI-t.

A lezárásokat a résztvevők számától teszik függővé; a vonulási iránynak megfelelő forgalmi sávokat lezárhatják a Szent István körúton és a Bajcsy-Zsilinszky úton. A lezárások miatt változhat a Szent István körútnál a 9-es, a 91-es, a 191-es és a 291-es autóbusz, a Nyugati pályaudvarnál az M3-as pótlóbusz, az V. kerületben pedig a 15-ös, a 115-ös autóbusz, valamint a City-troli közlekedése.

A rendezvény résztvevői 10 és 11 óra között a Jászai Mari téren gyülekeznek, majd a Jászai Mari tér-Szent István körút-Bajcsy-Zsilinszky út-Alkotmány utca útvonalon a Kossuth Lajos tér torkolatánál felállított színpadhoz vonulnak. A rendezvény ott várhatóan 12 órától 13 óráig tart.

Szombatra a Magyar Szakszervezeti Szövetség hirdetett demonstrációt az évi 400 órás túlóra ellen, a tudományos kutatás szabadságáért és a tanszabadságért.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x