hirdetés
Nem hajlandó táncolni a lányával a szalagavatón egy apuka, mert szerinte ez a tánc 'szexuális'
Azt mondja, ez éppen olyan, mintha randizni vinné a saját gyerekét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.


hirdetés

A szalagavatókon - csak úgy, mint az esküvőkön - régóta bevett szokás, hogy az édesapa is felkéri a lányát egy táncra. Éppen ezért gerjesztett hatalmas vitát annak a férfinak a posztja Redditen, aki nyíltan kifejtette: nem szeretne a lányával táncolni. És hogy miért? Bár a férfi rajong gyermekéért és szeretné őt boldoggá tenni, rossz érzései vannak a keringővel kapcsolatban. Úgy érzi, a romantikus tánc inkább a szerelmeseknek, mintsem egy apja-lánya párosnak való.

Íme a férfi álláspontja:

"Egyik nap láttam egy hirdetést, amiben apa-lánya táncestet hirdetnek, és kifejtettem a feleségemnek, hogy ellenérzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Ennek a következő az oka: szerintem ijesztő és szexuális tartalmú ez az egész. (...) Imádom a lányom a szívem minden szeretetével, de nem szeretnék randizni vele. Emellett nem szeretnék megerősíteni semmiféle nemi vagy patriarchális sztereotípiát a gondolkodásmódjában.

A lányom még csak kétéves, így ezt az egészet egyelőre hipotetikusan írom le. Egyszerűen csak kifejtettem a véleményem a feleségemnek, de ő nem értett meg. Sírt és kiabált velem. (...) Úgy gondolja, ezzel a döntésemmel megfosztom a lányom egy fontos apa-lánya programtól, amivel közelebb kerülhetnénk egymáshoz. Attól fél, hogy ezzel megbántom majd őt. Ha ez lenne a lányom legnagyobb vágya, valószínűleg elmennék, de úgy gondolom, szülőként feladatom mérlegelni a dolgokat, és nem fejet hajtani valami előtt, csak mert az a 'szokás'.

Szerintem nem nagy dolog, hogy nem akarok részt venni egy furcsa, régi hagyományban, ami romantikus síkra tereli apa és lánya kapcsolatát. Meg tudom érteni a feleségem álláspontját, de úgy érzem, túlreagálta a helyzetet. Mit gondoltok?"

- írta az apa, aki később hozzátette, talán azért is érintette ilyen érzékenyen a feleségét a téma, mert ő apa nélkül nőtt fel, és sosem volt része valódi, bensőséges kapcsolatban a felmenőivel.

A férfi azt is elmondta, hogy mivel otthonról dolgozik, rengeteg időt tölt a gyerekeivel, sok közös programot szerveznek, és mindent megtesz, hogy ne szenvedjenek hiányt a családi életben. Míg korábban az apa-lánya tánc egy fontos találkozási helyszín is volt a két fél számára, ma már erre semmi szükség.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Fához bilincselt, évek óta eltűnt túrázó csontvázát találták meg – extrém szex okozhatta a halálát
A másik verzió, hogy egy Houdini-féle szabadulós számot akart kipróbálni, de nem jött be neki.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 17.Megoldódni látszik egy Moszkvától nem messze eltűnt túrázó esete. A 30 éves Ivan Klyucharevnek 2017 májusában veszett nyoma, most pedig egy erdőben, fához kötözve találták meg a csontvázát, számol be a Mirror.

A testet falevelek és a pulóvere takarta, a bal kezén három bilincs is volt, így volt egy lánccal körbevett fához erősítve.

A halál okát egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de

mivel az extrém szex nagy rajongója volt, lehetséges, hogy egy elfajult BDSM-menet állhat a háttérben.

Egy másik feltételezés szerint a férfi Houdini egyik világhírű szabadulós számát akarta kipróbálni, de nem sikerült, így ez lett a veszte. Egyelőre ezt tartják valószínűbbnek.

A rendőrség munkájához nagyban hozzájárulhat, hogy Ivan sátrától nem messze volt egy kamera, ami rögzítette az eseményeket.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Óriáskeréken esett egymásnak a pár – minden mozdulat látszott az átlátszó kabinban
A kaliforniai Coachella fesztiválon videózták le a merész fiatalokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.A kaliforniai Coachella fesztiválon történt, hogy egy pár az óriáskerékben esett egymásnak, többszáz bulizó tekintetétől kísérve.

Az üvegkapszulában történtekről természetesen videó is készült, a közösségi média már tele van vele.

Csak 18 éven felüliek kattintsanak!

A Coachella fesztivált évente rendezik meg Kaliforniában, Indio városában. Rendszeres fellépői világsztárok, többek között Ariana Grande, Tame Impala, Rihanna vagy Beyoncé, de tavaly Vajna Timi is kilátogatott és bulizott egy hatalmasat.

Idén Rubint Rella is ott szórakozott, jó néhány fotót posztolt Instára (itt pont az óriáskerék előtt pózol):


KÖVESS MINKET:
hirdetés
20 éve nem volt beteg a vegán jógi, aki minden nap vizeletet önt az orrába
'Amikor először csinálod, olyan, mintha megfulladnál, de hozzá lehet szokni' - vallja a férfi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.Ha betegségek megelőzéséről van szó, az emberek nagy része a vitamindús táplálkozásra és a sportolásra esküszik, de szóba jön még a stresszmentes életmód, a kiegyensúlyozott párkapcsolat és a meditáció is. Azonban egy dolog biztos: soha, senki nem javasolta még azt, hogy a nátha elkerülése végett öntsd a vizeleted az orrodba - legalábbis eddig.

Sam Cohen, a 41 éves jógi állítása szerint ez a furcsa praktika menti őt meg a megfázástól.

A férfi 20 éve minden egyes vizeléskor felszippant egy kicsit az orrába, és amellett, hogy ez segít egészsége megőrzésében, a szexuális életére is pozitív hatást gyakorol.

"Mindig van nálam egy pohár. Ha mosdóba kell mennem, viszem magammal, bezárom az ajtót és iszom az orromon keresztül. Ettől úgy érzed magad, mint Superman" - fejtette ki Cohen, aki hozzátette: nagyon izgalmasnak találja, hogy senki sem tudja, mit csinál titokban a WC-n.

Cohen elárulta, hogy végezte már a műveletet repülőn, londoni luxushotelben és nightclubban is, és amióta ezt a furcsa szokást űzi, úgy érzi, megfiatalodott. 22 éves korában folyamatosan kimerültnek érezte magát, de a vizelet ivásával a libidója is megnőtt, és sokkal hosszabb ideig tartó és vadabb együttlétekre képes.

Ha kíváncsi vagy a folytatásra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Édesanyja 'nem megfelelő' ruhája miatt nem vettek fel egy lányt az iskolába
Az eset nagyon megosztotta az embereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 17.Megbotránkoztató történetet osztott meg a Click2Houston-nal egy texasi édesanya. Joselyn Lewis a Madison High School nevű középiskolába szerette volna beíratni 15 éves lányát, azonban az iskolában ellehetetlenítették az ügyintézést.

Lewis fejkendőben és egy Marily Monroe-s fekete ruhában jelent meg az iskolában, mikor a regisztrációnál elutasították őt és lányát.

Az iskola munkatársai azt mondták, a hölgy ruhája nem megfelelő, így nem léphet be az intézménybe. Lewis ekkor azt hitte, összekeverték őt gyerekével, így elmagyarázta, hogy nem saját magát, hanem lányát szeretné beíratni, ám a pedagógus hajthatatlan volt.

"Azt mondta, nem a dress code szerint öltöztem. Nem értettem, mit jelent ez, erre elmagyarázta, hogy a fejkendőm és a rövid ruhám miatt nem engednek regisztrálni" - mesélte a nő.

Lewis elmondása szerint egyáltalán nem volt rövid a ruhája - ha leengedi a kezét, a ruha hossza addig ér, míg a középső ujja - , a haját pedig éppen ki akarta bontani, de ekkor meggondolta magát.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x