hirdetés
Nem engedi az anyósának az anya, hogy felvegye az unokát, amíg előtte le nem zuhanyzik
A kedves mama ugyanis dohányzik és füstszagúak a ruhái.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A Mirror örvendeztette meg olvasóit egy jó kis vitaindítóval, ami egy kismamáról és anyósáról szól, pontosabban egyelőre még csak a fiatal nő dilemmájáról. Mint a legtöbb édesanya, ő is mindentől félti gyermekét, és most azon morfondírozik, hogy egyszerűen megtiltja anyóságak, hogy csak úgy megfogja a babát.

Erre jó oka is van: a nő erős dohányos, így olykor füstszagúak a ruhái.

A lap azt írja: a fiatal édesanya úgy véli, hogy a ruhákra és bútorokra fújt füst is ártalmas lehet a csecsemők és gyermekek számára. Azt mondja: az ő szemében ez is passzív dohányzásnak számít.

"A férjem és én úgy döntöttünk, hogy miután dohányzik, le kell zuhanyoznia és le kell cserélnie a ruháit, mielőtt felveszi a babát"

- jelentette ki a nő.

Hozzátette: nem akarja kiközösíteni a mamát a családból, és a babás eseményekről, de egyszerűen nem szeretné, ha valaki füstös ruhában fogná meg kisbabáját.

A levelet a nő egy lap egyik rovatába írta, ahol egy újságíró válaszolt a kérdésére. Úgy fogalmazott: nem tud róla, hogy a füst ilyen formában ártana a csecsemőknek, de azért figyelemreméltó, hogy komolyan veszi kisbabája egészségét.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Nem bírta abbahagyni a nevetést a lány, mikor meglátta a neten rendelt ruháját
Egy picike csomag érkezett, benne a szexis ruhadarab. Ám a meglepetés akkor érte, mikor előkerült a sárga 'csoda'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Nem bírta abbahagyni a nevetést a Dublinben élő Jodie Howard, mikor megérkezett a neten vásárolt ruhája.

Az Instagramon találta a szexis sárga rucit a 18 éves lány. A hirdetés szerint 33 euróért kaphatja meg a kissé áttetsző ruhadarabot, szállítással együtt.

Gyorsan meg is rendelte a ruhát, bár már az gyanús volt neki, hogy a bankja egy üzenetben figyelmeztette, hogy az oldal hitelességével gondok lehetnek. Ám Jodie mégis a vásárlás mellett döntött.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x