hirdetés
 
 
"Nem disznyózsírt, paraszt!" - újabb, fiatal gasztroblogger bontogatja szárnyait
Az ő erőssége nem a megmondás, hanem a főzés.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Újabb, vitatható stílusú influenszer-reménység bontogatja szárnyait a konyhában, Tibi atya és Vágvölgyi Noémi után.

Az ő erőssége viszont nem a megmondás, hanem a főzés. A 444 szúrta ki a rendhagyó receptvideót, de talán jobb, ha a képkockák beszélnek helyettünk.

Gál Merci

Megne sértődjön senki!❤️ ?https://youtu.be/d6LYYF2pi7g?


KÖVESS MINKET:
Bugyi nélkül lépett jégre az orosz jégtáncos - a közönség szava is elállt
Alekszandra Sztyepanova bevállalósra vette a figurát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Az orosz szűrmazású korcsolyázónő Ivam Bukinnal lépett "színpadra" a minszki jégtáncgálán, ahol úgy döntött, kicsit forrósít a hűvös kontextuson - saját bevallása szerint szerette volna erotikusabb színezetűre varázsolni az előadást, ezért aztán átsejlő fekete kűrruhája alól kihagyta a fehérneműket.

"Remélem, nem túloztam, bár valóban szexis, erotikus látványt akartam nyújtani"

– árulta el a produkció után Alekszandra.

Forrás: Bors


KÖVESS MINKET:A nászútjukon jött rá a feleség, hogy a férje eltitkolt egy elég komoly dolgot
Csak a nászúton jött rá, hogy lehet, nem is azért várt a férj az első szeretkezéssel, mert régimódi.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Egy fiatal nő a Redditen kért segítséget, ugyanis úgy érzi, hogy a férje átverte - írja a Daily Mail. A pár még csak két hete házasodott össze, de máris egy nehéz akadályba ütköztek.

A 32 éves férfi ugyanis régi módinak vallotta magát, ezért nem akart lefeküdni a lánnyal egészen a házasságig. Hat hónapja jártak, amikor megkérte szerelme kezét, rá hat hónapra házasodtak össze. Tehát egy évig nem is szexeltek egymással, pedig a nő azt mondja, többször is bepróbálkozott.

"Néha egész közel jártunk hozzá, de sose jutottunk el odáig. Én próbáltam, de mindig megállított, hogy ez már túl sok"

- írta a nő, aki az esküvő után igencsak meglepődött, amikor szexre került a sor, mert lehetséges, hogy a férfi nem azért nem feküdt le

Ugyanis kiderült, hogy a férfinak egy 3 centis mikropénisze van.

A nő azt írja, hogy bár nem akarja megalázni újdonsült férjét, de úgy érzi, hogy át lett verve.

"Úgy érzem, mintha hazudtak volna nekem. Mintha csak egy féligazságot mondott volna el, vagy valamit visszatartott volna előlem"

- panaszkodott a nő az oldalon, aki dühös a férjére, de nem tudja, hogyan hozza fel a témát.


KÖVESS MINKET:
Sztriptízshow közben vakult meg a nagymama, 55 millióra perli a vetkőzős fiúkat
Az 58 éves asszonyt a Dreamboys nevű sztriptíztársulat előadásán érte a baleset.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

Merle Groenewald számára tragikusan végződőtt a régimódi csajos este: úgy tűnik, barátnőivel túl közel merészkedtek a Dreamboys csapatának produkciójához.

Az ominózus eset még 2014. decemberében történt, a londoni Rise Clubban. Az 58 éves nagymamát egy tűzoltónak öltözött sztipper sebesítette meg, mivel elhajított alsónadrágja szerencsétlen módon az asszony szemébe csapódott.

A dél-afrikai nőt zonnal kórházba szállították, a jobb szeme időlegesen, a bal tartósan megvakult. Nem csoda hát, hogy 150 ezer font, azaz 55 millió forint értékben beperelte a Dream Boys társulatát.

Szerinte nem biztosították, hogy elegendő hely maradjon az előadók és a nézők között annak érdekében, hogy az előadást biztonságosan le lehessen folytatni - a nagymama térde például hozzá is ért a színpadhoz.

A Dreamboys tagadja, hogy az ő munkatársuk miatt sérült volna meg a nő szeme, szerintük egy ilyen eset „racionálisan nem előre látható”.

Forrás: TheSun


KÖVESS MINKET:
Víz alatti futással kápráztatta el rajongóit a szabadtüdős merülés bajnoknője
Szó szerint lélegzetelállító tengeralatti mutatványt hajtott végre az a kolumbiai lány, aki már eddig is világhírre tett szert extrém merüléseivel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 11.


hirdetés

A 26 éves Sofia Gomez Uribe a Karib-tengerben, Dominika szigete mellett 20 méter mélységben, légzőkészülék nélkül futott, egy követ cipelve magával. Az erről készült felvételt, amelyet a szintén merülőbajnokként is ismert Daan Verhoeven operatőr készítette, több mint egymillió látogatót vonzott Sofia Twitter-oldalán és immár a YouTube-on arat. Nemcsak a metál kísérőzene, hanem Sofia teljesítménye is brutális.

A helyszín megválasztása sem volt véletlen, mert Sofia e szigeten rendszeresen tart merülő-kurzusokat.

A civilben mérnökként dolgozó, Medellínben élő Gomez szinkronúszóként ismerkedett a vízi sportokkal, húszévesen kezdte el a szabadtüdős, azaz légzőkészülék nélküli merüléseket. Miután néhány edzés után már le tudott merülni 40 méter mélységbe, elkötelezte magát e műfaj mellett. Ma már háromszoros pán-amerikai és kétszeres világcsúcstartó. 2017-ben 83,1 méter mélyre ereszkedett 2 perc 43 másodperc alatt, a múltnak adva át a szlovák Alenka Artnik 82 méteres rekordját, két nappal később saját csúcsát megdöntve elérte a 84 métert.

Sofia Gomez Uribe tavaly részt vett Medellínben egy tudományos kísérletben, amelynek során egy óriás akváriumban végrehajtott merülései közben mérték testfunkcióit.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x