hirdetés
Nem bírta abbahagyni a röhögést a lány, mikor meglátta a neten rendelt ruháját
Egy picike csomag érkezett, benne a szexis ruhadarab. Ám a meglepetés akkor érte, mikor előkerült a sárga 'csoda'.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.


hirdetés

Nem bírta abbahagyni a nevetést a Dublinben élő Jodie Howard, mikor megérkezett a neten vásárolt ruhája.

Az Instagramon találta a szexis sárga rucit a 18 éves lány. A hirdetés szerint 33 euróért kaphatja meg a kissé áttetsző ruhadarabot, szállítással együtt.

Gyorsan meg is rendelte a ruhát, bár már az gyanús volt neki, hogy a bankja egy üzenetben figyelmeztette, hogy az oldal hitelességével gondok lehetnek. Ám Jodie mégis a vásárlás mellett döntött.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Kigyulladt a kastély, ahol Colin Firth szexszimbólum lett a tóban fürdős jelenettel
Büszkeség és balítélet, Mr. Darcy fehér, vizes ingben...ugye megvan? A kastély szerencsére megúszta, de azért mutatjuk a videót is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Jane Austen regényének világhírű, 1995-ös televíziós adaptációja egyértelműen az A-listás férfisztárok és szexszimbólumok sorába repítette a sármos brit színészt, Colin Firth-öt. A mufurc, de belül nagyon is érzékeny és érző szívű arisztokrata, Mr. Darcy szerepében nők millióinak rabolta el a szívét világszerte.

Ebben főszerepet játszott az a jelenet, amelyben Darcy a birtokára érkezve (a regényben Pemberley-nek hívják) a nagy hőségben ruhástul beleugrik a kastély melletti tóba, úszik egyet, majd a másik parton kibukkanva váratlanul összetalálkozik Elisabeth Bennett-tel.

Unfortunately Mr Darcy wasn't home or swimming in the pond ? #lymepark #cheshire #nationaltrust #peakdistrict #visitcheshire #gb_gb #visitpeakdistrict #ig_peakdistrict #uniquedistrict #scenicbritain #lovegreatbritain #ukscenery #autumn #reflection #hidden_igers #my_natural_feature #mybritain #ourbritain #genuinebritain #ukshots #landscape_lovers #ukpotd #landscapephotography #visitengland #fifty_shades_of_nature #naturegram #explore_britain #bestukpics

747 Likes, 25 Comments - @clara_bella2017 on Instagram: "Unfortunately Mr Darcy wasn't home or swimming in the pond ? #lymepark #cheshire #nationaltrust..."

A gyönyörű kastély eredeti neve Lyme Park, most már turistalátványosság, és természetesen védett műemlék. Éppen ezért okozott nagy felzúdulást a hír, hogy az épület környéke kigyulladt.

A folytatásért és a videóért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x