hirdetés
ferfi-nem-adja-at-a-helyet-1000x551.jpg

Nem adja át a helyét a nőknek a vonaton a férfi, mert a nők sem állnak fel az ülésről miatta

Azt is mondta, hogy a nők képesek felháborodni azon, ha a férfiak felajánlják a segítségüket, ezzel pedig csak összezavarják az udvarias úriembereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.


hirdetés

Egy újságíró őszintén beszélt arról, szerinte miért nem kell átadni a férfiaknak a helyüket a nőknek a tömegközlekedési eszközökön. A Good Morning Britain című reggeli tévéműsorban ugyanis azt a témát boncolgatták a műsorvezetők és a meghívott vendégek, hogy a mai modern feminizmus kiöli-e a férfiakból a lovagiasságot.

A 45 éves Nirpal Dhaliwal azt mondta, a férfiak ugyanolyan fáradtak egy hosszú munkanap végén, mint a nők, és ők is ugyanúgy kifizetik a jegyet, amiért megilleti őket az ülőhely.

"Ha a hölgy olyan fizikai állapotban van, hogy tud állni, miért kellene átadnom neki a helyemet? Ez egy egyirányú utca. Egy nő sem adta át nekem soha az ülőhelyét. Amikor egyszer foci közben lesérültem, és sántítva szálltam le a vonatkocsiról, egy nő sem nyitotta ki nekem az ajtót, vagy segített kihúzni egy széket, semmit nem tettek"

- panaszolta a férfi.

Azt azért hozzátette, hogy a várandós, mozgáskorlátozott vagy egészségügyi problémákkal küzdő nőknek szívesen átadja az ülését.

A műsor témájával kapcsolatban azt mondta, szerinte a férfiak már nem tudják, hogy működik a lovagiasság a mai modern világban.

"Leharapják a fejüket vagy kioktatják őket, ha segíteni akarnak, ami zavaró a srácoknak. Pedig csak kedvesek akarnak lenni. Ezt már sokszor túlgondolják a nők. Én is szívesen segítenék, de előbb valószínűleg aláíratnék velük egy beleegyező nyilatkozatot"

- magyarázta Nirpal Dhaliwal.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
mero-laszlo-matematikus.jpg

Mérő László megoldotta az internetet lázban tartó matematikai feladványt

Mutatjuk a válaszát.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Az utóbbi napokban sokakat tartott lázban egy elsőre egyszerűnek tűnő matematikai feladvány.

Az egyenletről készült képeket közösségi oldalakon tették közzé, így terjedt el.

A az alábbi egyenlet megoldásán is rengetegen vitatkoztak.

Voltak, akik szerint a megoldás 1, mások szerint pedig 16, de akad, aki úgy véli, hogy mindkét megoldás helyes.

A Portfólió megkérdezte Mérő László matematikust, az ELTE egyetemi tanárát arról, hogy mi lehet a helyes megoldás.

Lapozz a válaszért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
rendorok-pizza-segelyhivo.jpg

Rendőrök vittek pizzát az 5 éves kisfiúnak, aki a segélyhívót hívta, mert nagyon éhes volt

A kissrác számára ez vészhelyzet volt, az egyenruhások viszont elmagyarázták neki, mikor szabad tárcsázni a 911-et és mikor nem.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 08.Szokatlan hívás érkezett be múlt pénteken a floridai Sanford város rendőrkapitányságágára:

egy 5 éves kisfiú azért tárcsázta a 911-et, mert farkaséhes volt, és szeretett volna pizzát rendelni.

A rendőrségen úgy gondolták, mégha nem is volt vészhelyzet, elmennek megnézni a kisfiút, hogy minden rendben van-e vele. Csak a kis Manuel Beshara és 15 éves nővére volt otthon. A lány elmondta a három kiérkező tisztnek, hogy öccse az ő tudta nélkül tárcsázta a segélyhívót, és egyébként jól vannak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
live-google.jpg

Új közlekedési alkalmazást indított a Google Magyarországon

Az okostelefonon működő app valós környezetbe vetített jelzésekkel mutatja meg a helyes utat.
MTI - szmo.hu
2019. augusztus 08.Magyarországon is elindult a Google gyalogos közlekedést segítő funkciója, a Live View - közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.

Az okostelefonos alkalmazás az úti cél beírását követően valós környezetbe vetített jelzésekkel mutatja meg a helyes utat. A közlemény szerint a Live View a látnivalók feltérképezését is megkönnyíti. A Google új funkciója minden településen használható, ahol az utcakép-szolgáltatás, a Street View is működik.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fakeface.jpg

Ingyen cipők, ingyen pólók – átverés terjed a Facebookon az Adidassal kapcsolatban

A cég is cáfol, nem ők akcióznak így. Valakik valósnak tűnő játékkal vernek át embereket, aki nem elég óvatos, megnyithatja előttük a bankszámláját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 07.Elég hihetőnek látszó, trükkös átverés terjed a Facebookon ismét. Sokaknál megjelenhetett az a felhívás, amely szerint a cég születésnapot ünnepel, ezért ingyenpólókat és -cipőket osztogat az Adidas. A magyar részen is sokan osztják a teljesen valótlan átvágást, aki rákattint könnyen elbúcsúzhat a pénzétől - írja a hvg.hu.

Persze hihetetlenül előnyösnek ígérkezik az ajánlat, hiszen pár kattintás, és a miénk lehet a márkás póló vagy cipő, utóbbi akár több tízezer forintba is kerülhet a boltokban.

Az akció első látásra valóságosnak tűnik, de ha jobban megnézzük a szöveget, tele van helyesírási hibákkal, a játéknál pedig borzalmasan gyenge minőségű képet tettek fel. Ilyet egy magára valamit adó cég sohasem csinál.

Ami igazán trükkös megoldás, egy olyan folyamatosan frissülő Facebook-falat is létrehoztak a játék oldalán, amely hitelesebbé teszi a gyanútlan felhasználó előtt az akciót, mi több, még olyan felhasználók kommentjeit is feltették, akik már nyertek. Természetesen a profilok hamisak, csak valódinak tűnnek, és aki nem elég óvatos, beugorhat ennek az olcsó trükknek.

Lapozz, milyen trükkök vannak még:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x