hirdetés
sas-jozsef.png

Négy hónapnyi kórházi kezelés után hazamehetett Sas József

A 80 éves humoristát hordágyon vitték haza. Mostantól otthon gyógyulhat tovább.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 19.


hirdetés

Sas József tavaly novemberben váratlanul lemondta kabaréműsorának minden előadását, ekkor közölte, hogy rosszul van, orvosai pedig azt mondták, pihennie kell. A humorista szót fogadott és Thaiföldre utazott, hogy nyugodtan pihenhessen és kikapcsolódhasson, ám váratlanul agyvérzést kapott az idegen országban. A humoristát egy phuketi kórházba szállították, ott stabilizálták az állapotát, majd március 7-én egy betegszállító repülőgép hozta haza. A humorista a János kórházba került, majd az Országos Rehabilitációs Intézetbe, Budakeszire, majd a Mazsihisz Szeretetkórházba.

Négy hónapnyi kórházi kezelés után pedig csütörtökön, saját felelősségére végre hazamehetett és mostantól otthonában gyógyulhat majd

- írja a Blikk. A 80 éves humoristával csütörtökön dél körül indult el egy betegszállító, majd a lap információi szerint fél órával később már haza is értek vele.

Sas József a Blikk szerint még gyenge, ezért a betegszállítók hordágyon vitték be otthonába. A humorista felesége pedig könnybe lábadt szemmel nézte, ahogy a férje végre hazatérhet ennyi idő után.

Zsuzsa asszony ugyanis négy hónapig folyamatosan a férje mellett volt, járt be utána a kórházba, segítette, támogatta párját.

"Olyan nehéz ezt elmondani, hogy mit érzünk. Nagyon boldogok vagyunk. Még mindig kemény időszak vár ránk, sok feladat, sok munka, mire teljesen felépül, de így már minden könnyebb lesz. Valószínűleg kell majd nekem segítség otthon, de ezt még meglátjuk. Most az a legfontosabb, hogy este már otthon alszik velem. És persze, a finom ebéd már várja őt"

- mondta a lapnak elérzékenyülve a humorista felesége, akinek egy speciális ágyat is be kellett szerezni a férjének, ami megkönnyíti majd a felkelést.

Zsuzsa asszony abban reménykedik, hogy a megszokott, régi környezet jó hatással lesz mjd a humoristára és segíti a felépülést.

"Bár eddig is lehetett látogatni Jóskát, ha otthon lesz, még többen tudnak majd jönni hozzá, ami biztosan segít majd neki a gyors felépülésben. Imádja a kertet, a jó levegőt, biztosan sokat fog pihenni a kertben is" - mesélte az asszony.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
camilla-parker-bowles-charles-károly.png

Kiderült: Kamilla hercegné 'kegyetlen' levélben szakított Károllyal, mielőtt a herceg elvette Dianát

Huszonévesek voltak, Károlynak állítólag darabokra tört a szíve. Már akkor sejthető volt, hogy leendő feleségének, Dianának esélye sem lesz.
Mirror - szmo.hu
2019. július 17.Károly herceg és Diana hercegnő hivatalosan 1996. augusztus 28-án váltak el. A walesi herceg 2005-ben vette feleségül mostani párját, Camilla Parker Bowlest a Windsor Guildhall-ban. A királyi család jelen volt, II. Erzsébet is.

Mindenki tudta, hogy Camilla nem új jövevény Károly életében, épp ellenkezőleg: ő volt élete első nagy szerelme még a húszas éveikben. A házaspár ma már tökéletesen boldog, ahogy az alábbi képeken is látszik, de ez nem volt mindig így.

Over the past two days, The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall have been carrying out engagements across Northern Ireland. Their Royal Highnesses began their visit yesterday at Castle Coole, County Fermanagh, where they attended the Secretary of State's Annual Garden Party. In Lisnaskea, The Prince and The Duchess joined a community celebration event including a Big Lunch and The Prince met farmers from County Fermanagh who have taken part in The Prince's Countryside Fund Farm Resilience Programme, which provides free advice and business skills training. Today, The Prince of Wales visited Belfast Synagogue and The Duchess of Cornwall visited the Welcome Organisation in Belfast, a charity that provides services and support to vulnerable women. In Armagh, The Prince toured St Patrick's Catholic Cathedral where he learnt about the important cross-community work in the city, and met students at St Patrick's Grammar School who are taking part in Prince's Trust programmes. HRH also met young people taking part in a Game of Two Halves - a game which features one half of rugby and the other of Gaelic football. Ending the visit to Northern Ireland in Lurgan, The Prince of Wales met members of the local community including schoolchildren, the Loyal Orders, and culture and heritage groups. Discover more photographs of TRH's visit on @clarencehouse.

64.8k Likes, 461 Comments - The Royal Family (@theroyalfamily) on Instagram: "Over the past two days, The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall have been carrying out..."

The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall pause whilst walking through woodland at Hillsborough Castle in Northern Ireland today. Their Royal Highnesses reopened the Castle, which has undergone extensive renovation in recent years. See @clarencehouse for more. Swipe to see Her Majesty The Queen and The Duke of Edinburgh at the Castle in 1977. ? PA

110.9k Likes, 1,014 Comments - The Royal Family (@theroyalfamily) on Instagram: "The Prince of Wales and The Duchess of Cornwall pause whilst walking through woodland at..."

Amikor Károly 24 éves volt, Camilla pedig 26, fél évig randiztak egymással, és a barátaik szerint a herceg olyan szerelmes volt Camillába, mint egy nagyágyú. Ám a királyi család nem tartotta megfelelő partinak a lányt a trónörökös számára, ezért elküldték Károlyt a Királyi Flottához szolgálni.

Ekkor történt a dráma. Károly hamarosan levelet kapott Camillától.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
1-30.jpg

Eljött, amitől tartott: Leonardo DiCapriónak feltették a tízmillió dolláros kérdést

Hát nem örült neki.
fotó: Instagram - szmo.hu
2019. július 17.Talán csak annak a kérdésnek örült volna kevésbé Leonardo DiCaprio az ominózus interjúban, hogy mikor nősül, legalábbis ez volt az arcára írva. Felfért volna Jack Rose mellé az ajtóra, vagy nem? - tette fel a kérdést egy egyébként rutinos filmes újságíró a színésznek a Volt egyszer egy Hollywood sajtóturnéjának egyik állomásán. Az interjún jelen volt a filmbeli két kollégája, Margot Robbie és Brad Pitt is, akik kínosan nevetgélve igyekeztek maguk megválaszolni a kérdést, miközben a kibillenthetetlen DiCaprio cinikusan csak azt ismételgette, ezt nem kívánja kommentálni.

MTV NEWS on Twitter

We asked @LeoDiCaprio if he could have fit on the door at the end of #Titanic, and his #OnceUponATimeInHollywood co-stars @MargotRobbie and Brad Pitt seemed to think so ??? https://t.co/nsOMZpXhFz

Amikor a riporter viccesen próbálta hangsúlyozni, hogy ez minden idők legnagyobb filmes ellentmondása, DiCaprio még élesebb cinizmussal reagált és az "ever" szót ismételgette, azt jelezvén hogy na igen, tényleg a valaha volt legnagyobb filmes ellentmondás ez.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ordog-nora-1000x698.jpg

Keményen visszaszólt Ördög Nóra a vádra, hogy pénzszerzésre használja a gyerekeit

Egy szponzorált Insta-poszt váltotta ki a balhét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 18.Durva vádakkal támadta be egy követője Ördög Nórát. A műsorvezető nemrég egy olyan fotót tett közzé Instagram-oldalán, amellyel egy legót reklámoz. A képen kislánya, Mici elmélyülten játszik a éppen a legókkal.

A fotó alatt egy kommentelő azt nehezményezte, hogy Ördög Nóra a kislánya arcát használja ahhoz, hogy a reklámért cserébe pénzhez jusson.

Ugyan nem ez az első alkalom, hogy a követői támadják a műsorvezetőt, korábban is beszóltak már neki az utazásaikkal vagy ugyanígy a reklámokkal kapcsolatban. A mostani kommentet viszont a kétgyermekes anyuka sem hagyta szó nélkül.

"Soha nem elegyedtem még ezzel kapcsolatban beszélgetésbe senkivel, mert csak intelligensen érdemes erről vitázni, de talán veled lehet.

Visszakérdezhetek, hogy szerinted mit jelent a »használni«? Valaki belegondolt már ebbe úgy igazán? Vagy csak olyan egyszerű és hangzatos szajkózni. A pénz, amit egy szülő keres a munkájával, szerinted hova lesz? Nem azért dolgozunk mindannyian, hogy a keresetünket a családunk, a gyerekeink jólétére, nevelésére, a körülményeinek a minél jobbá tételére fordítsuk? Szerinted ez a pénz mire megy? »Használom« a gyereket, és aztán magamra költöm? Mi abban a rossz, hogy a gyerekeink szeretik a legót, és ezt megosztjuk másokkal?

De hadd fordítsam meg: már korábban is kiderült, mennyire szeretjük a legó játékokat, mert a gyerekek egyfolytában ezzel játszanak. Látszik a vlogban, a posztjainkban. Szerinted kivel szúrok ki, ha nemet mondok, amikor megkeresett a cég, hogy legyünk a nagykövetük? Nem a gyerekkel? Büszkén vállalom, hogy reklámozzuk a legót, büszkék vagyunk, hogy egy ilyen fantasztikus cég bennünket választott. És ez a pénz is, mint minden fillér, amit megkeresünk arra megy, hogy minél szebb, boldogabb életet biztosítsunk nekik"

- írta kommentjében a műsorvezető.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
george-clooney-1000x577.jpg

Durva pletyka terjed George Clooney-ról: lehet egy eltitkolt gyereke korábbi kapcsolatából?

A színész állítólag még hónapokig randizott exével, miközben már mostani feleségével járt. A botrányt egy levél válthatta ki, amit Amal Clooney is látott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 18.Egyre több bulvárlap ír arról a híresztelésről, amely szerint George Clooney évek óta titkolja, hogy van egy gyermeke korábbi párjától.

A sármos színész felesége, Amal Clooney előtt Stacy Keiblerrel járt, akivel 2011 júliusában szerettek egymásba, majd két év múlva szakítottak. A színésznő még abban az évben összejött Jared Probre-bal, a Future Ads nevű cég ügyvezető igazgatójával, akivel azelőtt hosszú évekig csak barátok voltak. 2014 márciusában össze is házasodtak, majd augusztusban megszületett első közös gyermekük, Ava Grace Pobre, aki a mostani pletykák másik főszereplője.

Az NW Magazin a napokban ugyanis arról írt, hogy

a most 5 éves kislánynak nem is Jared Pobre, hanem George Clooney lehet az édesapja. Ezt egy állítólagos névtelen levél igazolja, amelyben egy DNS-teszt elvégzését követelik a színésztől.

Egy bennfentes forrás szerint Amal Clooney könnyekben tört ki, amikor megtalálta a figyelmeztetést a Comó-i tó közeli otthonuknál.

A pletykák szerint Clooney és Keibler még a szakításuk után is hónapokig randiztak, noha már mindkettejüknek volt új párja. A se veled-se nélküled viszonynak végül a színész vetett véget, mert egyre jobban elmélyült a kapcsolata mostani feleségével. Mivel azonban

a kis Ava születése előtt állítólag a páros többször is együtt volt, most felmerült, hogy talán Clooney lehet az apa.

It's pumpkin season! Ava helping to get the house festive ✨?✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #pumpkinseason #fall #halloween

3,002 Likes, 46 Comments - Stacy Keibler (@stacykeibler) on Instagram: "It's pumpkin season! Ava helping to get the house festive ✨?✨ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #pumpkinseason..."

Bennfentesek szerint az ügy már most éket vert a Clooney házaspár közé. Pedig a színész csak nevetett az egészen és azt bizonygatja, hogy ez lehetetlen.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x