hirdetés
no-szomoru-maganyos-pixa.jpg

„Ne teperj érte, ha ő nem törődik veled, mert ezzel csak saját magadnak ártasz!”

'Minél inkább loholsz utána, annál rosszabb lesz. Lehet, hogy azt hiszed, hogy boldog vagy, csak mert magad mellett tudhatod őt, de ennek egyszer vége lesz...'
Forrás: Mary Wright/The Power of Silence - szmo.hu
2019. július 16.


hirdetés

Érezted már úgy, hogy nagyon szeretsz valakit, de ő feleannyit sem tesz a kapcsolatotokért? Hogy hiába küzdesz a szerelméért, ő figyelemre sem méltat? Hogy te minden megtennél azért, hogy rendbe hozd a dolgokat köztetek, de ő észre sem veszi, hogy van egyáltalán valami baj? Esetleg most is ilyen helyzetben vagy? Akkor ezek a sorok neked szólnak:

"Ne üldözd, mert ezzel csak hatalmat adsz neki. Ha nem vagy elégedett és boldog azzal a minimális figyelemmel, amit tőle kapsz, akkor hagyd szépen ott. Ne hagyd, hogy megszokja, és azt higgye, teljesen oké az, hogy semmit nem tesz, ezzel pedig bánt téged.

NE TEDD EZT! Ne hagyd, hogy belekényelmesedjen ebbe! Mert ha továbbra is vele maradsz és így marad minden, akkor azt fogja hinni, hogy rendben van, hogy így bánik veled.

De ha ezt eltűröd, csak azt éred el, hogy ellustul. Nem fog neked üzeneteket írni és nem visz el randikra. Nem fog erőfeszítéseket tenni a kapcsolatotok érdekében, mert te mindent megteszel helyette. DE NE TEDD! Ne könnyítsd meg a dolgát!

Minél inkább loholsz utána, annál rosszabb lesz. Lehet, hogy azt hiszed, hogy boldog vagy, csak mert magad mellett tudhatod őt, de ennek egyszer vége lesz, és utálni fogod őt minden egyes üzenetért vagy hívásért, amit figyelembe sem vett. Büntetni fogod őt minden egyes randiért, amit lemondott és azért, mert képes volt téged újra és újra átverni, azok után, hogy te mindent megtettél érte.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
nogyogyasz-asszisztens-1000x666.jpg

„Most akkor ribanc vagyok?” - kioktatták az erkölcsről a fiatal lányt a nőgyógyászati szűrésen

'Ha folytatja ezt az életmódot, csökkenek az esélyei, hogy egy rendes ember elvegye.' Hoppá.
Independent. A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2019. július 20.A 21 éves lány a Reddit nevű közösségi oldalon osztotta meg a számára sokkoló történetet, ahol minden felhasználó anonim kérhet tanácsot a többiektől.

A lány életében először esett át egyéjszakás kalandon, és bár nagyon szenvedélyesnek élte meg, és komolyan elkezdett kötődni partneréhez, végül nem lett folytatás.

Néhány nap múlva a lány aggasztó nőgyógyászati tüneteket észlelt magán, és bár nem tűnt nagy bajnak, félt, hogy esetleg elkapott valami nemi úton terjedő fertőzést, esetleg betegséget.

A sürgősségire ment, mert a nőgyógyászához csak sokára kapott volna időpontot. Az ottani orvos meg is vizsgálta, feltette neki a szokásos kérdéseket - mikor kezdett nemi életet élni, mikor volt utoljára férfival stb. -, és ő ezekre őszintén válaszolt, bevallotta az egyéjszakás kalandot is. Természetesen azért, hogy az orvos a legmegfelelőbb kezelést adhassa neki.

Az orvos végül egyszerű gombafertőzéssel diagnosztizálta, ám a java csak ezután jött. A lányt ellátó nővér, aki felvette az adatait és elküldte a laborba az orvos által kért mintát, egyszerűen megfogta a lány karját, odahajolt hozzá, és a következőket mondta:

"Nézze, ön még csak 21 éves, és azt hiszem, jobban oda kellene figyelnie az erkölcseire.

Egy férfi bármikor, bárhol létesíthet szexuális kapcsolatot anélkül, hogy ennek komolyabb következményei lennének. De mi ezt nem tehetjük meg büntetlenül. Ön bizonyára egyszer majd férjet és gyerekeket szeretne, de ha továbbra is így él, az sokat árthat önnek, és csökkenti az esélyeit, hogy egy rendes ember vegye el és vállaljon önnel gyereket.

A lány és a kommentelők reakcióiért lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
jegygyuru-menyasszony.jpg

A neten dicsekedett a menyasszony a jegygyűrűjével, amiért eladatta a vőlegénnyel a házukat

Az ara kapott hideget-meleget, a gyűrű meg...hát nem tudjuk, megérte-e ezért hajléktalanná válni.
The Sun. Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. július 23.Ha egy lányt eljegyeznek, az valóban nagy esemény, és az is érhető, ha eldicsekszik vele a neten. Ám ennek is megvan a hátulütője.

Mi is beszámoltunk a menyasszonyról, akit icike-picike eljegyzési gyűrűjéért aláztak szénné a kommentelők, pedig ő legalább bebizonyította, hogy valóban nem a leendő férje bankszámlájára hajt.

Az újabb eset ennek épp az ellenkezője. Ez a jövendőbeli ara azzal dicsekedett, hogy vőlegényét rávette: adják el a házukat azért, hogy megvehessék (azaz megterveztessék) álmai jegygyűrűjét. Íme a gyűrű:

A kommentelők reakcióiért kérjük, kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
people-2597454_960_720.jpg

5 tudományosan bizonyított tény, amitől kevésbé vonzó leszel

Testbeszéddel is el lehet rontani.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 21.A Business Insider szedett csokorba néhány olyan dolgot, amiről már bizonyították, hogy taszítja az embereket. Sem vonzóak, sem szimpatikusak nem leszünk tőlük, így jó, ha tudjuk mit is kell elkerülnünk pontosan.

Az alváshiány

A kevés alvás bizony meglátszik a bőrünkön, a szépítő alvás pedig egy valóban létező dolog. Az alváshiány kevésbé vonzóvá tesz, mert attól a szemünk kivörösödik, a bőrünk fakóbbá válik, és mindez természetesen arra is hatással van, mennyire tetszünk majd másoknak. A szakértők szerint legalább nyolc órát kell aludnunk, máskülönben ezek a jelek külsőnkön is meglátszanak majd.

A lustaság

Az ha valaki aktív és agilis, nemcsak a munkahelyen teszi őt vonzóbbá mások szemében, hanem az élet minden területén. Szimpatikusabbá tesz a segítőkész természet és az, ha nem kerüljük a munkát és nem odázzuk el a tennivalókat.

A stressz

A stressz többek között olyan módon válhat ellenségünké, hogy a kortizolszintre hatással van, ami viszont meglátszik a külsőnkön: a nők esetében egyenesen a szexuális kisugárzást csökkenti le. A férfiaknak nem is kell tudnia arról hogy a nő éppen stresszes, kisugárzásán érezni fogja, hogy ez nem az alkalmas időpont az ismerkedésre.

Lapozz a további kettőért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
par-szerelem-csok-napsutes-pxhere-1000x627.jpg

7 tipp, hogyan szeretkezzetek a pároddal nyáron a fullasztó kánikulában

Nem kell lemondani a szexről, csak azért, mert a hőség miatt nincs erőtök és kedvetek együtt izzadni. Sőt, még élvezetesebbé is tehetitek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. július 24.Tombol a nyár és a kánikula, ilyenkor pedig sokszor még az olyan mindennapos tevékenységek is nehezebben mennek, mint az alvás, a bevásárlás, a munkahelyre vagy onnan hazautazás, de még a szex is. Természetes, hogy ilyenkor elmegy a kedved attól, hogy összeragadj a pároddal, mivel amúgy is izzadtok a nagy melegben, hát még ha az ágyban mozogtok is...

De a vágy attól még nem tűnik el, ezért nem lemondani kell a szeretkezésről, csak máshogy kell csinálni, amikor ilyen fullasztó hőség van.

A Metro szakértők tanácsait gyűjtötte össze ezekre az időkre:

1. A jégkocka a barátotok

Remekül tudjátok magatok hűsíteni a forró pillanatokban, ha jégkockával "kenegetitek" egymást és magatokat. Ez nemcsak kellemesebbé teszi a belső hőérzeteket, de izgató is lehet, ha például a szátokba teszitek a jégkockákat. Csak ne felejtsétek el újratölteni a jégkockatartót, ha végeztetek.

2. Szabaduljatok ki a hálóból!

A hálószoba a legmelegebb helyiség a házban a kánikulában, főleg ha az emeleten helyezkedik el. A szakértők ehelyett inkább a konyhát javasolják, ami rendszerint hűvösebb, de a fürdőszoba is jó hely lehet egy izgalmas hancúrozáshoz.

3. Menjetek szabadtérre!

Nem kell a négy fal közt maradnotok, ha kicsit bevállalósabbak vagytok, menjetek ki a szabadba! De ha nem akartok megsülni, valami hűs helyet keressetek, ahol lehetőleg nincs sok ember. Elég akár az udvarig mennetek, ha a szomszédok nem látnak be hozzátok.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x