hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Napok óta fagyoskodik fűtetlen otthonukban Oszter Sándor és felesége
Már az egészségük is ráment arra, hogy a hideg lakásban kell élniük.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 23.


hirdetés

Nehéz helyzetbe került Oszter Sándor és felesége, Faoilini Donatella. A diósjenői otthonukban tönkrement a gázkazánjuk, azóta pedig a hideg lakásban kénytelenek fagyoskodni, mivel egyelőre nem találtak olyan szerelőt, aki meg tudná javítani.

„Reggel mindössze 12,8 fok van, kapucniban ülök a lakásban. Most szereztünk egy sziesztát, azzal próbáljuk felmelegíteni azt a helyiséget, ahol éppen tartózkodunk"

- mondta el az ACNews-nak Faolini Donatella.

Mint mondta, ha minden jól megy, hétfőn tudják megcsinálni a fűtőberendezést, addig viszont maradnak a vészmegoldások. A zongoraművésznő annak azért örül, hogy melegvizük van, mert a bojler a gázkazántól függetlenül működik. A helyzet viszont már az egészségükre is ráment.

„Mind a ketten már betegek vagyunk, Sándor és én is. Most azon ügyködünk, hogy a fatüzelésű kazánunkat működtethessük, de a férjem mégiscsak 70 éves, így hordja a fát, befűt, amennyire tud. Ez az egész egy agyrém! Sajnos ma már olyan világot élünk, hogy a szerelők nagy része külföldre ment dolgozni, és ezért aztán, aki maradt, vagy nem ér rá, vagy nem ért hozzá. Elmentek! El is határoztam, ha legközelebb születek, akkor nem zongoraművésznő leszek, hanem vagy kőműves, vagy gázszerelő”

- viccelődött Oszter Sándor felesége.


KÖVESS MINKET:
Lakatos Márk: Aki azzal foglalkozik, hogy Palvin Barbi kövér-e vagy sem, az egy vadbarom
Több magyar híresség is elmondta, hogy mit gondol a magyar modell alakjáról, akit az utóbbi időben sokat kritizáltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Palvin Barbi egyik nagy álma vált valóra azzal, hogy az első magyarként a Victoria's Secret fehérneműmárka állandó modellje, vagyis angyala lett. Az új bikinis és fehérneműs képei megjelenése után viszont folyamatosan kritizálják az alakja miatt, sokak szerint ugyanis kicsit ducibb az átlagos VS-modelleknél. Még egy amerikai lap is azt írta, hogy a divatcég biztos azért szerződtette Barbit, mert nyitni szeretnének a kicsit teltebb modellek felé.

A Fókusz riportere most magyar hírességeket kérdezett arról, ők mit gondolnak Barbi alakjáról, illetve a rá érkező kritikaáradatról. Többek közt Lakatos Márk, Wossala Rozina, Zola és a USNK rapperei is elmondták a véleményüket.

Ha látni szeretnéd a Fókusz riportját, lapozz!

A cikk folytatódik


KÖVESS MINKET:
Barbra Streisand védelmébe vette Michael Jacksont, megdöbbentő érvvel állt elő
Az énekesnő kijelentésén rengetegen felháborodtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

A Leaving Neverland című film hatalmas port kavart a Michael Jackson-fanok körében: a filmben szereplők azt állítják, az énekes molesztálta őket. Két férfi is kamera elé állt, aki ezt állította.

Az ügyben most Barbra Streisand is megszólalt, azonban ő védelmébe vette a popsztárt:

"Beszélhetünk molesztálásról, de azok a gyerekek örültek, hogy ott lehettek. Ma már mind a ketten házasok, vannak gyermekeik, szóval a történtek nem ölték meg őket"

- jelentette ki a sztár, és hozzátette, ő leginkább a kisfiúk szüleit okolja, amiért megengedték, hogy gyerekeik az énekessel aludjanak - írta meg a Daily Mail.


KÖVESS MINKET:
Súlyos betegséggel küzd a magyar humorista
Nem volt egyszerű lelkileg feldolgoznia a történteket - mondta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

A színpadon viccet csinál egy gyomortükrözésből is, ám kevesen tudják, hogy Orosz György poénjai mögött éveken át tartó szenvedés és életveszélyes tapasztalatok állnak - mondta a Blikknek a humorista.

A humoristát 12 évvel ezelőtt egy súlyos emésztőrendszeri betegséggel, Crohn betegséggel diagnosztizálták, ám fiatal korában még nem vette komolyan a baljós jeleket. Azonban egyre kínzóbb tünetei voltak: öt éven keresztül folyamatosan lázas volt, és rengeteg vizsgálaton kellett részt vennie.

"Egy kézilabda nagyságú gyulladt rész volt bennem, a bélrendszerem, a gyomrom, az epém mind gyulladt volt. Az orvosom szerint a fájdalomtól sikítva kellett volna magzatpózban fetrengenem a padlón" - árulta el a Blikknek humorista, akit végül 4 órán át műtöttek.

Orosz hozzátette, cseppet sem volt egyszerű lelkileg feldolgoznia a történteket, de mint minden esetben, ezúttal is a humorára támaszkodott:

"Én tényleg szembenéztem a halállal! Most már persze viccelődök ezen, mert szerintem az életet csak így szabad élni" - tette hozzá.


KÖVESS MINKET:
Kiderült, milyen nemű babát vár Curtis párja
A rapperről készült dokumentumfilm forgatásán az ultrahangos vizsgálatra is elkísérte őket a kamera.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 23.


hirdetés

Még csak egy napja derült ki, hogy Curtis párja babát vár. A rapper akkor tudta meg az örömhírt, amikor a drogproblémái miatt elvonón volt. A TV2 Curtis – Tiszta lappal címmel készített egy egyórás műsort a rapper elvonó utáni első napjairól. A kamerák pedig még az ultrahangra is elkísérték őt és párját.

Ezen az ultrahangon derült ki, hogy Curtisnek kisfia lesz.

A rapper nagyon örült a hírnek, párja pedig nagyon meglepődött, mert ő egészen addig azt érezte, hogy kislányuk lesz. A rapper azt mondta a róla készült dokumentumfilmben, miután kiderült a baba neme, hogy a fiával meccsekre fog járni, és még focizni is megtanítja majd.

Az örömhírt Curtis a Facebook-oldalán is megosztotta.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x