hirdetés
Nánási Pál: 'Én csak egy puncifotós vagyok, aki elvette Ördög Nórát, aztán nagy lett a pofája'
A fotós keményen visszavágott rosszindulatú követőinek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.


hirdetés

Nánási Pál és Ördög Nóra jelenleg a keleti régió szebbnél szebb tájain töltik mindennapjaikat az Ázsia Expressz című műsor révén. A sztárpár gyönyörű fotókkal nyűgözi le rajongóit Instagramon, ám olykor - a többi influencerhez hasonlóan - ők is teret adnak a reklámnak.

Nánási legutóbbi fotóján egy Swiss DeLaVie italt szorongat, ami, mint kiderült, igencsak böki néhány követője csőrét.

A sztár posztja alatt kommentháború indult, és többen is rátámadtak, amiért szponzorált tartalmakat készít.

Ha kíváncsi vagy a képre és a sztárfotós kommentjére, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Charlize Theron bejelentette: kislányként neveli a kisfiát, mert a gyerek úgy akarja
'Nem az én dolgom, hogy döntsek helyette' - nyilatkozta a világhírű színésznő.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Az úgynevezett "gender-semleges", vagy "nem-semleges" gyermeknevelés körüli, globális vitának adhat újabb táptalajt Charlize Theron Oscar-díjas színésznő kijelentése. A 43 éves sztár két örökbefogadott gyereket nevel, a most 7 éves Jacksont és a 3 esztendős Augustot. A két kisgyerekről - akik egyébként fekete bőrű, afroamerikaiak - keveset tudni, ám Theron most megtörte a csendet.

A Daily Mailnek nyilatkozva elmesélte, hogy Jackson, aki egyébként fiúnak született, 3 éves korában odaállt elé a következő mondattal: "Én nem vagyok fiú." A színésznő állítása szerint nem érzi úgy, hogy ebben neki anyaként állást kell foglalnia.

"Szülőként csak az a dolgom, hogy szeressem és inspiráljam őket, és segítsem őket abban, hogy megtalálják a helyüket a világban. Hogy ők hogyan definiálják magukat, az az ő döntésük. Tehát két gyönyörű kislány édesanyja vagyok."

A színésznő indokaiért és a fotóért kattints a következő oldalra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Sebestyén Ági brutális dekoltázsa teljesen ellopta a show-t Balázs műsorában
Mindenki körülötte legyeskedett, ami nem is csoda...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Sebestyén Balázs csütörtöki celebvetélkedőjében, a Gyertek át-ban az ország legismertebb arcai szerepelnek, azonban a legutóbbi műsorban kivételesen nem a szereplők viselkedése keltett nagy visszhangot.

Hiába hívta meg Balázs még Pintér Tibort is, mindenki Sebestyén Ágival volt elfoglalva, aki olyan hatalmas dekoltázst villantott, hogy képtelenség volt másra figyelni.

A vetélkedőben részt vevő srácok persze az egész műsor alatt Ági körül legyeskedtek. Nem csoda, hogy mindenki vele szerette volna elmutogatni az Activity feladványait...

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Családi idill: Kiss Ramóna újabb cuki fotót posztolt babájáról
Nem csoda, hogy ilyen büszkék a szülők!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 19.Kiss Ramóna január 20-án adott életet első kisbabájának, Noénak, így az utóbbi hónapokban az egész család élete a kisfiú körül forog. A színésznő rajongói legnagyobb örömére egyre többet posztol csemetéjéről, aki a jelek szerint folyamatosan kacag.

A színésznő legutóbbi fotója végleg kiütötte a cukiságmérőnket. Az idilli képen a kis Noét puszilja a büszke édesanya, aki láthatólag nagyon örül ennek. Már csak arra lennénk kíváncsiak, vajon hogy ünneplik a kisfiú élete első húsvétját. Reméljük, hamarosan arról is láthatunk pár posztot.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Anne Hathaway nem iszik alkoholt fia 18 éves koráig – elárulta, miért
Elgondolkodtató érvek...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 18.Anne Hathaway januárban fedte fel döntését, miszerint egy alkoholmámoros tivornya arra sarkallta, hogy absztinenciát vállaljon és fia, Jonathan Rosebanks Shulman felnőtté válásáig ne igyon alkoholt.

Az ominózus estén Matthew McConaughey-vel és a színész feleségével, Camila Alvesszel rúgott ki a hámból.

Egy későbbi interjúban, ahol a kinyilatkoztatás hátteréről faggatták, az Oscar-díjas színésznő azt mondta, hogy nem az ivászat a probléma, hanem a másnaposság hossza.

"Nem azért tettem le az italt, mert alkoholproblémáim vannak; azért tettem le, mert ahogy én iszok, az mindig másnapossághoz vezet és ez jelentette a problémát"

- árulta el Anne a Boston Common magazin címlapsztorijában.

Oh hey $100,000,000... #oceans8

535.6k Likes, 2,273 Comments - Anne Hathaway (@annehathaway) on Instagram: "Oh hey $100,000,000... #oceans8"

"A legutóbbi másnaposságom öt napig tartott. Ha életem azon szakaszába érek, ahol lesz elég idő egy ekkora másnapra, akkor majd ismét belekortyolok az alkoholba, de ez addig nem történhet meg, amíg a gyermekem el nem hagyja a családi fészket"

- jelentette ki.

"De szeretném tisztázni: a legtöbb embernek nincs szüksége egy ilyen extrém lépésre"

- magyarázta Hathaway, aki kiemelte azt is, hogy ő alapvetően nem gondolja azt, hogy "az ivás egy rossz dolog" lenne. Persze, nyilvánvalóan mértékletesnek kell maradni benne.

"Csupán ahogy én űztem - személyes véleményem szerint igazán szórakoztató és élvezetes módon - nem az a szórakoztató és élvezetes dolog, amit egy gyerek mellett megengedhetek magamnak. De ettől ez még nem egy morális kinyilatkoztatás."

A folytatásért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x