hirdetés
kelsey.jpg

Nagy mellei miatt alázta meg a tanára a fiatal lányt az egész osztály előtt

Azt mondta neki, hogy megsértette az öltözködési előírásokat. A 17 éves lány anyja jogi útra tereli az ügyet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. szeptember 21.


hirdetés

A 17 éves Kelsey Anderson valósággal elborzadt, mikor tanára közölte vele, hogy megsértette az öltözködési előírásokat, valamint hogy „a testesebb nőknek ennek megfelelően kell öltözködnie”.

A lap szerint a lány hosszú ujjú felsőt és farmert viselt, mikor kiküldték az osztályból a Missouriban, Jasper megyében található Joplin Gimnáziumban.

A tanárnő a lány édesanyjának is elmondta: „A nagymellű nők olyan ruhát viseljenek, mely elfedi a dekoltázsukat.” Kelsey anyját, Melissa Barbert a titkárságról hívták az „öltözködési előírások megsértése” miatt, és azt mondja, az igazgató megvédte a tanárt.

"

Elmagyaráztam, hogy a kollégája épp most tárgyiasította a lányomat az egész osztály előtt. Kelsey zavarban volt és megdöbbent

- írta egy Facebook-bejegyzésben, melyet már több mint 70 ezren osztottak meg. Majd hozzátette: „Kikérem magamnak, hogy ilyen helyzetbe hozzák a lányomat, amelynek során tönkreteszik az önbecsülését. Azért jár oda, hogy tanuljon. Kimaradt az óráról, míg mindannyian ott ültünk, és a melleiről tárgyaltunk. Hányszor történik ilyen a fiaitokkal?”

hirdetés

Az édesanya kérte, hogy helyezzék át másik tanárhoz a lányát, de miután ezt az iskola megtagadta, jogi útra tereli az ügyet.kelsey2

Ügyvédje, Elizabeth Turner elmondta: "Elkeserítő, hogy manapság, mikor felhívjuk a gyerekek és a fiatal felnőttek figyelmét, milyen veszélyekkel jár egymás zaklatása és a testszégyenítés, amikor ezeket már törvények szabályozzák, mégis azzal kell szembesülnünk, hogy a gyerekeinket azok a felnőttek bántják, akiknek a gondjaira vannak bízva. Nem lehet félvállról venni, ha valakit zaklatnak, vagy a teste miatt megszégyenítik."

"

Nagyon nem szeretném, ha másnak is keresztül kellene mennie mindazon, amin nekem. Kértem, hogy tegyenek át másik csoportba, hogy ne kelljen a tanárnő órájára visszamennem, de elutasították

– tette hozzá Kelsey.

A Joplin megyei körzeti hivatal vizsgálja az ügyet.

Nyilatkozatban annyit közöltek, hogy a hatóság „nem tartja helyénvalónak, hogy az iskola bármely dolgozója megjegyzéseket tegyen a diákok testére. Az alkalmazottakra vonatkozó viselkedési előírások udvarias és szakmailag megfelelő magatartást követelnek a tanulókkal szemben.”

Forrás: Independent


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
rh1.png

Énekelt, miközben megfojtotta 3 gyermekét egy 22 éves amerikai nő

Egyelőre nem tudni, mi késztette a borzalmas gyilkosságra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 22.


hirdetés

Beismerő vallomást tett a bíróságon az a 22 éves nő, aki mindhárom 4 év alatti gyermekét megfojtotta, majd a földre fektette őket, mintha aludnának – írja a The Sun.

Rachel Henry a jelentések szerint rendszeres drogfogyasztó volt, és az utóbbi időben nagyon különösen viselkedett.

A három gyereket hétfő este 7:30-kor találták meg az arizonai nő nappalijában. A bírósági dokumentumok szerint egyesével megfojtotta, majd a földre fektette a gyerekeit.

A nő bevallotta, hogy ő okozta a gyerekek halálát. Először a kétéves lányát ölte meg, aki megpróbált védekezni, ezért erősen a szájára szorította a kezét. Ezután a három éves fiát csalta be a hálószobába, legvégül pedig a 7 hónapos kislányával végzett, miután megetette, hogy elaludjon.

Elmondása szerint énekelt is a gyerekeknek, miközben megfojtotta őket. A nyomozóknak egyelőre nem sikerült megállapítaniuk, hogy pontosan mi is történt a gyilkosságok előtti órákban.

hirdetés

Egy, a házban lakó hozzátartozó értesítette a rendőrséget hétfő este. A kiérkező tisztek megpróbálták újraéleszteni a gyerekeket, de már nem tudtak segíteni rajtuk.

Az ügyben azóta is tart a nyomozás, hogy megállapítsák, mi vezethette az anyát - aki nem rég költözött Oklahomából Arizonába - a végzetes tettre.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
rendorseg-kek-villogo-bunugy.jpg

Két gyerek meghalt, többen megsérültek egy iskolabusz-balesetben Németországban

Az áldozatok 8 évesek, másodikosok voltak. A sofőr sokkos állapotba került a tragikus balesetet követően.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 23.


hirdetés

Súlyos balesetet szenvedett egy iskolabusz csütörtök reggel Németországban, a türingiai Eisenach közelében - írja az MTI.

A német rendőrség közlése szerint

két nyolcéves diák meghalt, öten súlyosan, tizenöten pedig könnyebben megsérültek. A sofőr is megsérült, sokkos állapotba került.

A diákok a berkai általános iskola második osztályos tanulói.

Egyelőre nincs arra utaló jel, hogy a busz műszaki hiba vagy a sofőr hibája miatt térhetett le az útról. Az előzetes vizsgálatok alapján a busz reggel megcsúszott a síkos macskaköveken és hátrafelé legördült egy lejtőn, miközben többször átfordult a tengelye körül és végül az oldalán állt meg. A gyerekek kimentéséhez meg kellett emelni a buszt.

hirdetés

Nem ez volt az egyetlen iskolabusz-baleset csütörtökön Németországban.

Reggel Felső-Bajorországban kilenc gyerek könnyebben, illetve közepesen sérült meg, míg a sofőr súlyosan, amikor a busz balesetet szenvedett.

A jármű eddig tisztázatlan okok miatt letért az útról Schnaitsee és Obing települések között és egy fának ütközött.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
ambulance-1005433_1280.jpg

Váratlanul indult meg a szülés, a padlóba verte a fejét a baba

Az anyát - aki állítása szerint nem is tudta, hogy terhes- véletlen emberölés gyanújával vették őrizetbe.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 23.


hirdetés

Őrizetbe vett a rendőrség egy nőt Rómában, akinél váratlanul indult meg a szülés, aminek következtében a baba a földre esett és beverte a fejét – írja a Mirror.

A 30 éves nőt véletlen emberöléssel vádolják. Elmondása szerint fogalma sem volt arról, hogy terhes.

A rendőrség először azt feltételezte, hogy a nő szándékosan okozott fejsérülést az újszülöttnek, de idővel megváltoztatták a vádakat, és az anyát azóta házi őrizetben tartják.

A nő elmondása szerint édesanyja talált rá, aki azonnal törölközőbe csavarta a kisbabát és értesítette a mentőket.

A kiérkező orvosok egy vatikáni kórházba szállították a gyereket, de ott már nem tudtak segíteni rajta, két nappal később a kórházban meghalt.

hirdetés

Címkép: illusztráció

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
halalra-gazoltak-egy-gyaloglo-ferfit-gyalnal-m5.jpg

Halálra gázoltak egy gyalogló férfit az M5-ösön Gyálnál

A helyszínen életét vesztette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 23.


hirdetés

Halálra gázolt egy személygépkocsi egy gyalogló férfit az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Gyál közelében szerda éjszaka.

A hírt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte a police.hu oldalon.

A baleset a 21-es kilométernél történt.

Az elgázolt férfi a helyszínen életét vesztette.

A baleset már befejezték, az érintett útszakaszon zavartalanul haladhat a forgalom.

hirdetés

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!