hirdetés
Náci karlendítéssel ábrázolták Orbán Viktort egy szlovén lap címoldalán
Úgy rajzolták meg, mintha a szlovén szélsőjobboldali vezetőkkel vonulna be.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Erőteljes véleményt kifejező karikatúrát tett közzé a Mladina című szlovén lap.

A címlapon Orbán Viktort ugyanis karlendítéssel ábrázolják, és úgy, mintha náci vezérként vonulna be Szlovéniába, a helyi szélsőjobb vezérei, az SDS vezetősége pedig ott van mellette.

"A címlapon középen Milan Zver az SDS EP képviselője jelenik meg, aki számtalanszor kiállt Orbán és a Fidesz mellett, jobbra pedig Janez Janša tűnik fel: az SDS elnöke, Orbán barátja" - írja a hvg.hu.

A szlovén lap azt írja, hogy Orbán Viktor "lezüllesztette a demokratikus intézményeket" (többek közt a bíróságokat, a médiát), mindeközben mégis a legerősebb európai párt támogatását élvezte. A lap megjegyzi azt is, hogy Angela Merkel sem lépett fel az "Orbán-rezsim" ellen.

A címlap Twitteren:

Orbán Viktor és a Fidesz számos kritikát kapott, amióta az Európai Néppárt óriási többséggel megszavazta a Fidesz tagságának felfüggesztését a közgyűlésen. A felfüggesztés a Fidesz számára azzal jár, hogy képviselői nem vehetnek részt egyetlen ülésen sem, nem szavazhatnak és nem tehetnek javaslatot jelöltekre a különböző tisztségekre.

Világszerte téma volt a Fidesz felfüggesztése a sajtóban és a közösségi oldalakon - többek közt a BBC, az Economist és a New York Times is beszámolt a március 20-i döntésről, és fontos pozíciót betöltő politikusok is kommentálták a hírt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Halálra vertek egy férfit az utcán Pesterzsébeten
A gyanúsítottat, egy 33 éves, budapesti férfit a helyszínen elfogták.
MTI - szmo.hu
2019. április 21.Megöltek egy férfit Pesterzsébeten szombaton este; a rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett gyilkost - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A közlemény szerint késő este, 10 óra után érkezett a rendőrségre a bejelentés arról, hogy verekedés történt a XX. kerületi Pázsitos sétányon.

A perceken belül kiérkező járőrök a gyanúsítottat, egy 33 éves budapesti férfit - H. Istvánt - a helyszínen elfogták, a verekedés sérültjéhez pedig mentőt hívtak, ám ő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök az elfogott férfit előállították, vele szemben emberölés miatt indítottak eljárást.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x