Munka helyett Instagramozik a legszexibb magyar rendőrlány - kirúghatják a munkahelyéről
A több mint 600 ezer követővel rendelkező Adrienne hónapok óta nem húzott egyenruhát - sőt, inkább vetkőzik. Most a drezdai rendőrfőnöktől ultimátumot kapott.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2018. december 15.Koleszár Adrienne hivatásos rendőr, ha viszont lekerül az egyenruha, Instagram-sztárrá változik át: a magyar származású hölgy Németország (és Magyarország) legszexibb rendőrnője - írja a Blikk.

Adrienne már a világ számos pontján megmutatta bájait, ám a főnökei megelégelték, hogy Adrienne nem jár be a munkahelyére. A közösségi oldalán több mint 600 ezer követővel rendelkező szépség, akinek édesapja magyar állampolgárságú, most a Bild szerint ultimátumot kapott a drezdai rendőrfőnöktől: ha január 1-jén nem lép szolgálatba, kirúgják.

Adrienne hónapok óta fizetés nélküli szabadságon van, és Instagram-oldalát építi dubaji, floridai és Maldív-szigeteki utazások révén. Thomas Geithner, a drezdai rendőrség szóvivője szerint a napokban leült tárgyalni a főnökeivel, de egyelőre nem adott választ arra, hogy hajlandó-e újra egyenruhát húzni. "Mi egyelőre abból indulunk ki, hogy január 1-jén szolgálatba áll" - tette hozzá a szóvivő.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x