hirdetés
barbesz1-Copy-1.jpg

Mire számíts, ha Kambodzsában kórházba kerülsz? – vloggerünk a saját bőrén tapasztalta meg

Megfázásnak indult, de nagyobb gond lett belőle. Mire elég egy magyar biztosítás, milyenek a kinti viszonyok?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 31.


hirdetés

Barbesz hónapokat tölt a Távol-Keleten, így az út előtt már kötött biztosítást magának arra az esetre, ha orvosi kezelésre szorulna. Sajnos ez be is következett, mert egy náthának tűnő betegség végül már komoly problémákat okozott neki, és végül kórházba került Kambodzsában.

A helyiek nagyon segítőkészek voltak, és közölték, hogy mindent megtesznek érte - ha fizet a biztosítója, vagy ő maga. A kezelési költség igen tetemes volt, így meg kellett várni, amíg a hazai biztosító engedélyezi az összeg kifizetését.

A háromórás procedúra után végül mindenki bólintott, és megkezdődhetett a gyógyítás. Az ellátás flottul ment, és a végén még ingyen forró csoki és a recepciós által hívott "taxi" is rendelkezésére állt. A személyzet udvarias volt, sőt, az egyik ápoló egészen az ajtóig elkísérte Barbeszt, akinek igazából csak anyukája tejbegríze hiányzott.

Hogy milyen egy kambodzsai kórház, milyen kezelést kapott, és milyenek voltak Barbesz benyomásai, arról szól a most következő videója.

VIDEÓ: Kórházba kerültem Kambodzsában, avagy erre számíts magyar biztosítással egy ázsiai kórházban

hirdetés

Milyen az elefánttal fürdős, karácsony Kambodzsában? Lapozz, és megtudod!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
macska_halottno.png

Levideózták, hogyan reagálnak a macskák, ha a gazdájuk halottnak tetteti magát

A nemrég felkerült kisfilmet már több millióan látták.
Fotó: YouTube/Kittisaurus - szmo.hu
2020. január 03.


hirdetés

'Cats vs Fake Death', vagyis 'Macskák vs. kamuhalál' címmel töltött fel videót a YouTube-ra Kittisaurus. A macskás videós ezúttal arra volt kíváncsi, hogyan reagálnának cicái, ha váratlanul összeesne a lakásban és meghalna.

A nő el is játssza a nagyhalált a filmben, melynek elején a macskák érdeklődve figyelik az élettelennek tűnő testet, majd egyre inkább feloldódnak, és úgy tesznek, mintha semmi nem történt volna: akad olyan, amelyik egyenesen a világ legkényelmesebb fekhelyének gondolja a halott gazdi földi maradványait, de olyan is, amelyik annyira unja az egészet, hogy videós holtteste mellett ásítozik.

A legnagyobb király azonban mégis az a macska, amelyik egy robotporszívón száguldozva figyeli a szoba közepén elterült nőt.

A formabontó kísérletről készült videót itt lehet megnézni:

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
szinesz.jpg

Híres színészek, akik 2019-ben haltak meg

Peter Mayhew, Cameron Boyce, Rip Torn, Rutger Hauer, Sylvia Miles, Russi Taylor, Jed Allan, Peter Fonda... És még sajnos jó pár híresség távozott tavaly. Rájuk emlékezik a Filmezzünk összeállítása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 23.


hirdetés

Peter Mayhew, Cameron Boyce, Rip Torn, Rutger Hauer, Sylvia Miles, Russi Taylor, Jed Allan, Peter Fonda...

A 2019-es évben sajnos nagyon sok ismert és kevésbé ismert színész hunyt el, rájuk emlékezik a Filmezzünk az alábbi összeállítással.

(Mint írják, nem mindenkit tudtak a listában feltüntetni.)

VIDEÓ: Híres színészek, akik 2019-ben haltak meg

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
hal-Copy.jpg

Különleges képességű állatok, amelyek nem ismerik a fizika törvényeit

Gondoltad volna, hogy létezik fagyállót termelő hal, vagy, hogy a forrásban lévő vízben is van élőlény, és, hogy akad olyan madár, amelyik még a Himalájánál is magasabbra repül?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 16.


hirdetés

Akadnak olyan állatok, amelyek szembe mennek és meghazudtolják az emberiség által ismert fizika és tudomány különféle törvényeit.

Vannak, amelyek képesek egy majdnem függőleges falat is megmászni, vagy amelyek még a -50 fokos hidegben sem fáznak, és van olyan madár, amelyik akár 80 km/órás sebességgel is képes repülni.

Találtak olyan élőlényt, amelyik a forrásban lévő vízben is megél, és létezik olyan állat, amelyik 3 kilométeres mélységbe is le tud merülni. Sőt vannak madarak, amelyek az utasszállító repülőgépek utazási magasságáig is felröppenek, más madarak pedig elképesztő távokat tesznek meg.

VIDEÓ: Ezek az állatok nem ismerik a fizika törvényeit

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés

Ilyenek Magyarország brutális hulladékhegyei egy drón szemével

A látvány testközelből is elképesztő, de madártávlatból még meghökkentőbb.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 19.


hirdetés

A szemétdombok már testközelből is elég brutálisnak tűnhetnek, a levegőből pedig még nagyobb meghökkenés látni őket. Szebenyi Péter legújabb videójában azt mutatja be, hogyan is néznek ki a levegőből Magyarország legbrutálisabb szemetes tájsebei.

Szebenyi Péter 2016 óta olyan helyszíneken tartott drónos terepszemléket, mint Zugló, Veresegyház, Rákosmente, Soroksár, Százhalombatta vagy a kőbányai Terebesi erdő. Ezekkel a felvételekkel pedig nem csak könnyebben felderíthetők a szemetes zónák, hanem alkalmas az illegális szemetelők levadászására is.

A videó végén pedig az illegális hulladéklerakások felszámolásának lehetséges megoldásáról, a Hulladékvadász by Zeewa rendszerről is bővebb infókat tudhattok meg.

VIDEÓ: [TOP5] - BRUTÁLIS HULLADÉKHEGYEK EGY DRÓN SZEMÉVEL, méghozzá Magyarországon!

# Csináld másképp

Te mit csinálnál másképp? - Csatlakozz a klímaváltozás hatásairól, a műanyagmentességről és a zero waste-ről szóló facebook-csoportunkhoz, és oszd meg a véleményedet, tapasztalataidat!

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!