hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Mint két tojás: Pintér Tibor és kisfia se sem tagadhatnák egymást
Elég ránézni legújabb közös képükre...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Az alma most sem esett messze a fájától - Pintér Tibor és 13 éves csemetéje, Máté elképesztően hasonlítanak egymásra. Mitha csak a kamasz Tenyát látnánk.

A Nemzeti Lovas Színház igazgatója fiát is elvitte a bokszedzésére, onnan posztolt egy közös képet Instagram-oldalára.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#boxing #training #boxingtraining #boy #father #fatherandsons #instaday #instadays #insta

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Liptai Claudia lánya 12 évesen karriert építene az interneten
Édesanyja szerint fontos, hogy lánya segítség nélkül ízlelje meg a sikert.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Liptai Claudia és lánya, Gesztesi Panka a Story magazinnak adtak interjút: a műsorvezető lánya az aerobikozás mellett influenszer-karrierbe kezdett.

"Én találtam ki, hogy komolyabban szeretnék szerepelni az Instagramon. Az aerobikversenyek után egyre többen írtak nekem, ami nagyon jó érzés volt. Aki számít, ott van, és sok példaképet is meg lehet találni" - mondta el a lapnak Gesztesi Panka. A modellkedés is érdekli, tette hozzá. Felnőttként pedig éttermet nyitna.

Édesanyja, Liptai Claudia szerint fontos, hogy lánya segítség nélkül ízlelje meg a sikert.

"Abban a pillanatban, amikor elkezd szerepelni az Instagramon, lesznek olyanok, akik szeretni fogják, de olyanok is, akik megutálják, jóllehet nem is ismerik. Itt csak a produktum számít, valamit le kell tenni az asztalra, ne mondhassa senki, hogy ő Gesztesi Károly felkapaszkodott lánya, vagy Liptai Claudia elkényeztetett gyöngyszeme" - mondta a Story magazinnak.


KÖVESS MINKET:Curtis drámai vallomása: unalmamban nyúltam a droghoz
Nem haragszik Majkára, csak arra, amit csinált - nyilatkozta a rapper.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Tudja, hogy nehéz út áll előtte, ám belátta hibáit, és kitart - erről beszélt Curtis a Story magazinnak adott interjújában.

A rapper azt mondta: boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mióta rész vett egy hathetes drogelvonón. Elmondása szerint ő már azelőtt is tudta, hogy drogproblémáival valamit kezdenie kell, hogy kirobbant volna a Majka-féle botrány.

Mint azt mi is megírtuk, hatalmas port kavart a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják. Azt, hogy Curtis drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon, a színpadon mondta el a közönségnek. Curtis azonban azt mondja, nem haragszik Majkára.

"Nem haragszom rá, csak arra, amit csinált. Nem tartozott másokra, amit a nyilvánosság elé tárt. A legjobb barátom volt" – mondta a Story magazinnak adott interjújában Curtis, aki azt is elárulta, hogy utoljára január 7-én nyúlt droghoz, aztán be is ment az elvonóra.

"Sokszor unalmamban nyúltam a droghoz. Amikor ott van az ember az Arénában, és tizennégyezer torokból éneklik a dalát, és mindenki őt akarja... Majd jön egy hétfő, ülök a szobámban, és nem tudok mit kezdeni magammal. Általában ilyenkor következett az, aminek nem kellett volna... Nem könnyű belátni a saját hibáimat, és megtanulni, hogy a mindennapokban is lehet örömet lelni" - mondta a magazinnak Curtis. Már több mint két hónapja tiszta, és stabilnak érzi magát - mondta a lapnak.


KÖVESS MINKET:
Balázsék: 'Budapesten beindult a lomtalanítás, jönnek a buckalakók'
Van, aki odaírta kommentben a Facebook-oldalukon, hogy ez cigányozás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Olyan pisztszöveg került ki Sebestyén Balázsék műsorának Facebook-oldalára, ami nem mindenkinek tetszik.

A lomtalanítás is szóba került a Rádió 1 Balázsék című reggeli műsorában, ahol Sebestyén Balázs buckalakókként írta körül azokat, akik ilyenkor szinte elfoglalnak egy-egy területet a lomokkal.

A Facebook-oldalukon ez a posztszöveg jelent meg egy lomtalanítós mém fölött:

"Budapesten beindult a lomtalanítás. Balázs azt vette észre, hogy már szervezetten, nagy teherautókkal jönnek a buckalakók és legalább 10-en már, ahogy kiviszed a lomot, már a kezedből elveszik és viszik is. Nektek van mókás történetetek lomtalanítás kapcsán?"

Volt, aki azt írta oda kommentben, hogy neki nagyon nem tetszik a gúnyolódás és a buckalakózás. Más pedig azt, hogy nem ártana egy hajléktalant meglepni meleg étellel és pár kedves szóval, nekik cseppet se vicces a buckalakózás. És volt, aki odaírta, hogy a buckalakózás az voltaképen cigányozás.

Egy hozzászóló azt kifogásolta, hogy nem buckalakók, hanem jawák, akikre gondolhattak a rádióműsorban.


KÖVESS MINKET:

Marsi Anikót megműtötték, most beszélt először állapotáról
Jelenleg csavarok tartják össze a combját.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Marsi Anikó a héten elbotlott egy járdaelemben, az esés következtében pedig eltörte a bal combcsontját közvetlenül a térde felett - olvashatjuk a Blikk híreiben. Marsi átesett egy térdig érő betonoszlopon, majd rá egy másikra, és az ütésben olyannyira megsérült, hogy egyből kórházba szállították és megműtötték.

A műtét több órán keresztül tartott, de Anikó már jobban van:

„Hat-nyolc csavar van most bennem, pontosan nem is tudom, mennyi. Azt hittem, ezek után legalább jövő hétig bent leszek, és nem is bántam. Letöltöttem egy csomó könyvet, jó a kaja, tulajdonképpen pihenek itt bent” - árulta el a műsorvezetőnő.

Anikó hozzátette, hogy rengeteg segítséget kap a TV2-től, és kollégái, szerettei mindent megtesznek, hogy gyorsan felépüljön.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x