Bizarr: egy ágyban alszik a négytagú család, az anyuka még mindig szoptatja 3 éves kisfiát
A meghitt családi élet az egyik legszebb dolog a világon. De mint minden emberi, ez is válhat rémálommá...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 06.


A hollandiai Meppelben élő Anita Leerink persze nem így él meg azt, hogy négytagú családja, ő, férje és két gyermeke egy ágyban alszanak. Mi több, büszke arra, hogy még egyetlen éjszakát sem töltött úgy, hogy ne legyen a kicsik testközelében – írta a Sun.

De ez még nem minden: ötéves kislányát, Kady-t minden apróság miatt ölbe kapja, fiát, a három esztendős Luwant pedig még mindig szoptatja.

Férjével, Sidóval, 12 éve vannak együtt. Kady születése óta az a meggyőződése, hogy így alakul ki igazán szoros kötelék gyermekével és azt optimalizálni tudja a gyermek érzelmei iránti erős empátián és az állandó fizikai közelségen keresztül. Emellett a pozitív fegyelem híve, a problémákat a gyerekekkel közösen beszélik meg és oldják meg.

„A ragaszkodó nevelés arra késztet bennünket, hogy kedvesen, tisztelettel és méltósággal bánjunk a gyerekeinkkel, hogy úgy viselkedjünk velük, ahogyan szeretnénk, hogy ők viselkedjenek másokkal. Tisztelem őket, mint emberi lényeket, meghallgatom őket és megpróbálom teljesíteni kívánságaikat” – mondta Anita, aki ide sorolja a lehető legtovább húzott szoptatást is. Úgy véli, hogy az együtt alvás is biztonságot ad nekik, fizikailag és lelkileg egyaránt. Elárulta azt is, hogy férjével úgy döntöttek: inkább kevesebbet dolgoznak, hogy ne kelljen neki bébiszittert fogadni.

„El sem tudom képzelni, hogy egy napon másképpen viszonyuljak hozzájuk” –

tette hozzá Anita, aki nem titkolja: sokan féltik, hogy nemcsak a gyerekeit teszi tönkre, hanem a saját életét is megnehezíti. Ő azonban erre azzal válaszol, hogy kislánya születése előtt semmit sem tudott a nevelésről, Kady tette őt anyává.

Anita és a fotók szerint Sido abszolút partner ebben a szoros családi kötelékben.

.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x